משו על אהבה....

משו על אהבה....

כולם אומרים כמה שבנאדם צריך אהבה בחיים שלו...שבלי אהבה אי אפשר לחיות...לא משנה אם האהבה תיהיה חד מינית או דו מינית...אבל צריך אהבה....יש כל מיני סוגי אהבה....אהבה מכאיבה...ואהבה טובה ומפנקת.....מי שיש לו אהבה טובה ומפנקת..חי חיים טובים ואין לו תלונות על אף אחד..פשוט כיף לו...מי שיש לו אהבה מכאיבה..תמיד אבל תמיד...יחשוב שלילי לגבי האהבה.... ואפשר להבין אותם...אהבה מכאיבה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבנאדם..להיתאהב במישו שאתה יודע בוודאות שלא יקרה ביניכם משו...לנסות לצאת מזה ולא להצליח....להרגיש תקוע עם עצמך...ולהרוס את עצמך במחשבות..שאלוהים יודע איך תצא מזה...להיכנס לדיכאון כי אתה לא מסוגל להפסיק לחשוב עליו...לדעת שהוא לא שם עליך ואתה שם עליו המון.....להיסתכל עליו כל הזמן ולהיתקל במבט שלו...בלי לדעת מה באמת הוא חושב עליך כרגע....לנסות לדבר איתו ולאכול תלב מהצורה בה הוא מתעלם ממך ומנפנף אותך בלי סוף...להיתעצבן עליו נורא על זה שהוא תמיד מסנן אותך...אבל לסלוח מיד כי אתה בעצם מאוהב בו ואתה לא מסוגל בכלל לכעוס עליו...לחלום עליו בלילות....לחשוב עליו בשיעורים....לראות אותו בראש בלי סוף...להרגיש אותו בדימיון שלך נוגע בך....לחלום על שפתיו...לחלום על דמותו שלא מפסיקה לרגש אותך..מיופיו...מהאופי שלו...מהדיבור שלו...ההליכה שלו...הכיף שבו.. ולדעת שלכל זה אתה יכול רק להמשיך לחלום...כי לעולם לא תקבל אותו...רק לקוות ולהחזיק אצבעות..ולקוות שאולי מישו שם למעלה יעזור לך..כי אתה לא יודע מה לעשות....אתה רק מאוהב ומאוהב ומאוהב...אתה ניכנס לדיכאון..אתה בוכה...אתה מרעיב את עצמך... אתה לא יכול יותר ופשוט בוכה..כי אתה מת להגיד לו כמה אתה מאוהב בו...ואתה מפחד כי הוא סטרייט ואתה מפחד שהוא לא ירוץ ויספר לכולם מה אתה....כי אתה עמוק בארון...עמוק בתוך הבוץ....עמוק באהבה...אהבה מכאיבה....אהבה שהסוף לה הוא כמו בדיחה...אהבה שהסוף שלה הוא לא לחיות באושר ועושר עד עצם היום הזה....אתה כולה רוצה אהבה...שיהיה לך מישו לדבר איתו..אחד שיאהב אותך ואתה תאהב אותו...שיהיה לך למי לספר דברים אישיים שאתה תוכל לסמוך רק עליו...והוא עליך....שיהיה לך למי לשלוח בבוקר הודעה..."אני אוהב אותך"....שיהיה לך באמת באמת בשביל מה לקום בבוקר....שתיהיה מאושר...שתיהיה לך אהבה....אבל יש כל כך הרבה רוע בעולם הזה...שגם האהבה נידבקה ממנו.....ולכו תדעו מה יהיה....אהבה טובה או רעה.....כיפית או מכאיבה....אנלא יודע....מצטער על החפירה....הייתי צריך להוציא קצת מהתסכול שלי....תודה לכם.

../images/Emo197.gif

לאהבה יש עוד כמה סוגים. אהבה בין בני זוג- שכן, אפשר לחיות בלי סוג האהבה הזה, מניסיון. אין לי אהבה כבר קרוב לשנתיים. ואני מאושרת. יש לי בשביל מה לקום בבוקר, וזה לא צריך להיות קשור לאנשים, אני קמה בבוקר בשבילי. ולא רק שאני קמה, אני קמה עם חיוך. אני אוהבת את החיים שלי. ולא, אין לי אהבה, ואני לא מחפשת אותה. עוד סוג של אהבה, זה הסוג של אהבה בין בני אדם, בין חברים. בנאדם ניזון מאהבה ומחיבה, ואם אין לו את זה, הוא יכול לצאת, כמו שאתה אמרת, עם גישה שלילית. ולא רק לאהבה, גישה שלילית להרבה דברים, אבל יש גם מצבים שהבנאדם יוצא עם גישה טובה, שהוא לא צריך את האהבה של הסביבה ואת החיבה כדי להיות מאושר. הוא מהאנשים שאוהבים להיות לבד. ואם כל הרוע שיש בעולם הזה, אתה צריך להסתכל על הצד החיובי של החיים. קצת אופטימיות בנאדם! תראה איזה שמש זורחת בחוץ
יש לך משפחה(?)
יש לך חברים(?)
אתה יכול ללכת.
אתה שומע.
אתה מדבר.
אתה יכול לקום בבוקר עם חיוך, זה רק תלוי בך. לא באהבה שאתה מדבר עליה. יש לך את הזכות לחיות ולהיות מאושר, וגם זה תלוי בך. תסתכל על החיים לא מהגישה השלילית, ולא להסתכל על הרוע, כי בכל פינה יש רוע. אין כזה דבר עולם בלי רוע. כמו שאין דבר כזה עולם בלי טוב. אתה בוחר על מה להסתכל, ואיך לחיות. אתה לא צריך להיות תלוי באהבה הזאת שאתה כל כך רוצה. זה לא הכל בחיים. ואתה רק צריך להבין את זה.

וואיי את ממש צודקת...

אבל כשיש לי אהבה שמוציאה אותי מהכלים כי אני בטוח שלא ייצא כלום..ואני מנסה לצאת מזה ולא הולך כלום..אז זה קשה...וזה מטמטם ומדכא....אבל וואלה הבאת לי עכשיו נקודה למחשבה...אני מסתכל על זה עכשיו באור שונה.... תודה.

spooky shadow

New member
איך,

איך אפשר בכלל להתאהב במישהו שאינו מעניק לך את האהבה שאתה ראוי לה? הרי להידלק מרחוק אני מבינה, אבל באמת להתאהב? התאהבתי בחיי פעמיים וכל פעם זה במישהי מדהימה שאהבה אותי עד שלא נשאר לה אהבה לתת לי (לפחות מקרה אחד ככה). אני לא יכולה לדמיין איך זה היה יכול להיות אם הייתי מתאהבת בסטרייטית וגם לא נראה לי שזה אפשרי. הרי יש אנשים שסגורים בתוך עצמם ומתאהבים ואוהבים רק לעיתים מאוד רחוקות. ויש עוד דבר שאני לא מבינה, לרוב אין סיבה להישאר בארון (אלא אם כן אתה במשפחה דתייה או הומופובית ברמה שאין לתאר) אני לא רואה סיבה להישאר בארון. אף פעם לא הבנתי את התופעה הזאת של הפחד שמשתק אותך עד כדי כך שאתה מחביא את עצמך. אולי אני הולכת רחוק מידי עם הדעות שלי, ואולי זה דברים שהיה צריך לשמור לעצמי, אבל הגיעה הזמן שאני אומר את מה שאני חושבת. מה שתמיד חשבתי. גם כשהאהבה הראשונה שלי התפרקה והשאירה אותי חסרת כל יכולת לחיות עדיין חשבתי על כך שלא הייתי יכולה להתאהב (!) במישהי שלא תאהב אותי. וגם בתקופה הכי נוראית של היציאה שלי מהארון עדיין לא ראיתי צורך להישאר קבורים בו. ובאמת שזאת הייתה תקופה מאוד לא נעימה שאין זה המקום לפרט אותה פה. טוב אני אפסיק עכשיו לזבל לכם בשכל ואולי אפילו לעצבן כמה ממכם. מורגן.

תחפשי עכשיו ב....

עמוד 3...את הכותרת "אני בבעיה קשה/ יוני 17 היחיד" ותיקראי הכללל ותביני לבד...אני רוצה תגובה שלך אח"כ....

spooky shadow

New member
אותה תגובה.

עדיין אני לא מבינה איך אפשר להתאהב בבן אדם שלא אוהבת אותך. ולמען האמת, אפילו יותר גרוע, אחד שאפילו קרבה רגשית אין ביניכם. ולא יודעת. עדיין אותו סיפור.. מורגן.

זה נכון!

אם הוא היה לפחות מחבב אותו ונחמד אליו, גם אם לא יהיה ביניהם משו אז בהחלט יש סיבה לאהוב אותו. אבל אם הוא לא שם עליו ורק דורך, אז איזו סיבה יש לאהוב אותו ? כנראה שהוא אוהב אותו רק בגלל המראה החיצוני כי באופי אין מה למצוא, ובגלל זה,זאת נראת לי אהבה שהיא מבוססת בכיוון של משיכה וחרמנות, שלא לדבר על התיאורים הפיזיים שתוארו. זה לא רע, זה גיל אופייני. ובגלל זה, זה לא נראה לי אמיתי במאה אחוז.

alex newman

New member
אין מה לעשות

אהבה היא רגש שלא תמיד שולטים בה ולא יודעם מה היא עושה במקרה של יוני...הוא התאהב בסטרייט....אבל שוב אין לא מה לעשות עם זה! לדוגמה גם לי קרה כמאת אותו הסיפור כמו לו...רק שאצלי היה מדובר בחבר הכי טוב שלי(ז"א שכן היה לנו כל הזמן קשר)! אז הוא לא יכול לבוא פטעום....וואללה אני כבר לא אוהב אותי...לכן הוא גם לא מוכן לוותר(יוני...תקן אותי בבקשה אם אני טועה) אין...אהבה זה דבר שיכול לשגע אנשים אך אין כמותה! אבל שוב...כל אחד והדעה שלו

אבל תבינו....

אין לי הרבה מה לעשות בעניין הזה.... אני פשוט מאוהב בבנאדם שאני מודה שהיחסים בינינו לא משו כי אף פעם לא עשיתי צעד ראשון ואף פעם לא באמת הרמתי תכפפה והיתחלתי לעבוד....השארתי הכל תלוי ככה באויר...והגעתי להחלטה שאני צריך לעשות משו ואכן אני מתכוון לעשות..ואני יעדכן אתכפ פה...ואני מקווה שיילך טוב..כי בתכלס כמו שכבר אמרתי אני לא מי יודע מה עדיין מכיר את האופי שלו כמו שצריך ככה שאני עכשיו בשלבים של לנסות להיתקרב אליו ולהיתחבר איתו הפאן החברי..כשאני יראה שזה יצליח אני יעשה משו עם הפאן הריגשי...אבל אם אני יראה שימשיכו כל ההתעלמויות שלו ממני...די...אני ירים ידיים...יעשה אחורה פנה...ויילך למצוא אהבה אחרת...את האמת התחלתי כבר עכשיו לחפש..ומצאתי משו..ניראה אם זה יילך...חחח...זה נישמע קצת מצחיק כזה..."מצאתי משו"....יאללה לילה טוב בינתיים....

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif וואו. אתם מדהימים אותי היום.

אתם = אלו שכותבים מהלב. אלו שמתארים בדיוק מה שקורה להם ועובר עליהם אלו שכל כך חזקים ובאים ורושמים את זה ומשתפים אותנו אהבה מכאיבה אהבה יכולה להפיל אהבה עושה הרבה דברים אבל אפילו כשהיא מכאיבה היא דבר טוב אפילו אז זה טוב מאשר לא לאהוב בכלל או לא להיות מסוגל לאהוב זה החיוך שעולה לך על השפתיים וזה הידיעה שהכרת בנאדם שגורם לך לניצוץ של אושר כשאתה חושב עליו אז כן יש רוע והרבה רוע אבל אלו החיים ואנחנו נשרוד אותם כמו גדולים תרגיש חופשי להוציא את התסכול ולהתייעץ אנחנו כאן אל תשכח.

למעלה