משו מלחיץ!!

Woogy

New member
כל הכבוד!

את בדרך ל-5 או שאת רק מקווה שההוצאות ירדו במהרה על יסודי/תיכון/תוכניות העשרה? אני מניח שהקלות במס לפי כמות ילדים לא יכולות להיות משמעותיות כמו בישראל. אני סקרן איזה סוג של עידוד הם יתנו כאשר סוף סוף יתעשתו. אבל אני רחוק מדי מכדי לקלוט מה קורה. אני בקושי מצליח לראות פעם בשבוע בערך את מהדורת החדשות באנגלית, וזה לא רמת עומק של עיתון.

tals56

New member
אם אני זוכר...

קפיטליזם זה שלטון ההון נכון? אז זה סוג השלטון ביפן? תמיד חשבתי שזה דמקורטיה (שהעם היפני בוחר את ראש הממשלה שלו)

Nisenhouse

New member
קפיטליזם זו הדרך הכלכלית לניהול

המדינה, יפן היא אכן דמוקרטיה (עם מלוכה סמלית).

tals56

New member
אבל המלך היפני

הוא כמו הנשיא שלנו או מלכת אנגליה - אין להם שום תפקיד אלא רק תפקיד של חלון ראווה אפשר להגיד... כלומר הנשיא שלנו יכול לתת חנינה אבל הוא לא ראש הממשלה או משהו כנ"K גם מלך יפן או אנגליה נכון?

GnomeBubble

New member
*קיסר

ולמרות שמדובר בתפקיד פחות או יותר סמלי, צריך לזכור שיש לו מעמד הרבה יותר מכובד ונעלה מאשר נשיא המדינה אצלנו. ולא רק בימים רעים אלו, אלא באופן כללי.

Nisenhouse

New member
התכוונתי באמת למה שיש באנגליה

אני לא רואה כאן שום סתירה.

Satou

New member
אל תדאגו בקשר לדמוגרפיה

כי אחרי שאני אבקר שם הבעיה הזאת לא תטריד אף אחד יותר
*מחכה לתגובה פמיניסטית שתעמיד אותי במקומי*

ToHrU

New member
גם אני קראתי את זה ^_^

כתבה ממש מעניינת דווקא...... אני לא יודעת עד כמה היא אמינה אבל מעניין לקרוא על צדדים פחות מוכרים של יפןוגם קצת ביקורת. אני דווקא יכולה להבין את הנוער שם - זה ממש כמו בישראל או ארה"ב שבני נוער מושפעים מהקדמה הטכנולוגית, נפתחים יותר ורוצים לנסות משהו אחר, במיוחד בחברה שכל כך חונקת בעיניהם. חוץ מזה יש שם המון להקות ואמנים שהם מושפעים מהם ומחקים אותם שגם זה כמו בארה"ב. זה דווקא הגביר את העניין שלי :)

למעלה