משו מגניב, תצטרפו!

איך לא חשבתי על להיכנס לזכרונות

של הפלאפון להתקשר אליך ולשאול את המספר של מוטי.... אולי כי הפלאפון שלי מת:) אגב מי מפה מגיע למפגש מד"צים?

אני אולי.

בבדיקה

מילא הסטוריה אבל מתמטיקה!?!??!?

את לא יודעת לספור???? אומרים לך 10 שירים את נותנת בסביבות ה20... תיהי בריאה... וגם באחרים
תהיו בריאים ותלמדו לספור:]

אני את הבגרות שלי במת' כבר עשיתי!!!

למרות שכנראה הבוחנים יהיו מפגרים מידי בשביל לקבל את הדרך הגאונית שהמצאתי להוכחה בגאומטריה ואני יצטרך מועד ב' אבל עשיתי!

עשית?!

סיימת עם כל ה3/4/5 יחל שאת עושה?!? לא! ועדיין.. את צריכה אתזה לכל החיים
עזבי מתמטיקה... חשבון בסיסי|:

spraizler

New member
שלי זה:

שירים אהובים עלייך: יש מלא שירים אני אגיד להקות.. יותר פשוט. sonata arctica,Metallica, greenday,משינה ועוד כל מני לא עולים לי בראש כרגע.. אבל זה הכיוון 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: אני מעריך כל אדם שעשה משהו בחיים שלו, ללא קשר אם הוא סלב או לא. אז אני לא מעריץ סלבריטאים. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: מומינים, שאלתיאל קוואק, מכושפות, דרדסים, חברים, ארץ נהדרת, הישרדות ואחים לנשק. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: חומות של תקווה, מטריקס, שר הטבעות, מלחמת הכוכבים, מבצע סבתא, הטוב הרע והמכוער, יורוטריפ 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: אוכל, מים, ספרים, ניירות, עטים, הרבה בקבוקים ריקים 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: יש הרבה חח.. ויש זמן לעשות אותם 4 מקצועות שנואים בבצפר: ספרות, היסטוריה (המון חומר), לשון (סתם קל ועושים מזה סימפוזיון), 3 דברים שקנית לאחרונה: פיצה זרזיר (זה הכי טעים בעולם), מחשבון מדעי, בגדים 2 חיות אהובות: כלב, צבי 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: שמור במערכת :)

מנגה ויפעת:

10 שירים אהובים: יפעת:
קרייזי - אירוסמית'
אנג'י - רולינג סטונס
קריפ - רדיוהד
אייריס - גו גו דולז
זמן קסם - יזהר אשדות
שלח לי מלאך - משינה
יום הולדת - ברי סחרוף
היינו עושים אהבה - כנסיית השכל
נוקינג און הוונס דור - בוב דילן
אול יו ניד איז לאב - דה ביטלז נגה:
כשחיכיתי לך על הספסל - אהוד בנאי
תשאירי לי מקום לחבק אותך - אבטיפוס
הנה זה בא - מוש בן ארי
משתוללים בכפר - שוטי הנבואה
אלפונסינה והים - הפרברים
אסטה סיימפרה (צ'ה גווארה) - קרלוס פואבלה
איי לירנד פרום דה בסט - וויטני יוסטון
מישל - אנוק
עקדה - שבע
בן אדם - מוניקה סקס המשך יבוא... מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאההההה!!!!

a d i 111

New member
גם אני

10 שירים, אני אגיד להקות זה יהיה יותר קצר: אהוד בנאי, רמי פורטיס(כל הלהקות שלו) , זקני צפת, נושאי המגבעת, אנרגיה חולנית, איזבו, אלג'יר, נמרוד והבודדים, נקמת הטרקטור ואחרון והכי טוב יוסי אלפנט! 9 סלבריטיז: לא עולה לי בראש, חוץ מעודד קטש, אבל זה יספיק בנתיים 8 תכניות טלויזיה, כל התוכניות של פעם לא ראיתי טלוויזיה בערך מגיל 10: שאלתיאל קוואק, המומינים, ערוץ אחד בצהריים אחרי שחוזרים מבצפר ושנות ה70 7 סרטים: לא זוכר מתי ראיתי סרט לאחרונה אולי להציל את טוראי ראיין ובלק הוק דאון 6 לאי בודד: אמצעי תקשורת ומגדיר חרקים, אתם תראו אני יקבל על זה פרס נובל:) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: להספיק למצוא תרופה לחיי נצח:) 4 מקצועות שנואים בבצפר: ספורט(15), כימיה(15), תנ"ך, וספרות 3 דברים שקניתי: דיסקים... 2 חיות: כל חייה 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו: מה שוב לשים תמונה של עצמי?

למעלה