משו מגניב, תצטרפו!

משו מגניב, תצטרפו!

תמלאו: 10 שירים אהובים עלייך: 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 4 מקצועות שנואים בבצפר: 3 דברים שקנית לאחרונה: 2 חיות אהובות: 1 תמונה אהובה של מישהו/משהו:

dikla528

New member
הוו שלופ ובוקר טוב=]

10 שירים אהובים עלייך:*שנינו שווים/אביב גפן *גן החטאים.. *המלאך שלי,*קח אותי,השיר של סמינר תם חחח מזכיר לי דברים..שירת הסטיקר, * אני מאמין באמונה שלמה חח ,תחזור תחזור, 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך:אביב גפן, היהודים,משינה,בנחמין רוחאס חחח(אל תהרגו אותי) בלינדה,שלום חנוך,שלמה ארצי,המכשפות 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך:קטנטנות(אופ בעיה נפשית..) השיר שלנו , דרדסים, מומינים,גברת פילפלת חעחע, חברים,רימונד,המורדים 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס:מטילדה (אזמה אם זה ישן!!) אופ לא עולה לי עכשיו רק קמתי וישר שאלון? 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד:אני חושבת שמספיק שאני לוקחת אותי זה כבר יותר מידי.. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות:לצנוח צניחה חופשית, לקחת סמים,להרוג חולה במד"א חעחעחעח אממ לקפוץ מהתאומים.. את זה אני כבר לא אוכל לעשות אז לקפוץ מעזריאלי.. 4 מקצועות שנואים בבצפר:היסטוריה, תקשורת עיוני,מחשבת,ספרות 3 דברים שקנית לאחרונה:2 חזיות חח ומסטיקים היום בבוקר.. 2 חיות אהובות:כלבים (הכל שלי חומוס כפרעליו),רפיקי- החמור שלי.. טופפ חייבת לעוף לעשות בדיקת אמבולנססססססס בעיי

spraizler

New member
טוב אנחנו יודעים שיש לך קצת בעיות..

אבל חמור? למה יש לך חמור מחמד?

dikla528

New member
זה לא ממש חמור

זאת בובת חמור שקניתי בעזריאלי במפגש שבלולים (מסע-חופ) קוראים לו רפיקי ומאז המפגש (13.12.04) הוא ישן אצלי במיטה =] חח חולה עליו!! וכן הוא חמור מחמד מה הבעיה?!?! והוא יותר קרוב לחבר מאשר "חיית מחמד" יום טופ=]

תראו מה התכחות לבגרות בהיסטוריה

גורמת לי לעשות עונה.. הכול עדיף על ללמוד את יהודי האיסלם!!! שירים: אוף זה כל כך תקופתי... אבל לתקופה ממ אחרונה: הכעס- רוקפור שלכת- רוקפור אחלום לנצח- מופעה הארנבות... סינגפו- בית הבובות עברי לידר: ניסים, האנשים החדשים ובתי קפה ארקדי דוכין: היא לא דומה, נאמר כבר הכול REASON I BELIVE I CAN FLY לא נראה לי שכותבים ככה בליב אבל שיהיה... משינה- הרבה כמעט הכול. מוקי- אלוהים גלעד שגב הבזק דניאל סולומון- הרוב... ויש עוד אבל בכל זאת בגרות... סלבס- יעל גולדמן ועוד זמרים שאני אוהבת את השירים שלהם להלן למעלה... תוכניות טלווזיה: המומינים רחוב סומסום (הישן בלי הערבים ולא מגזענות!!!) כוכב נולד פלורנטין השמיניה אי אר דוסון קריק סרטים: ספייס ג'יים חומות ל תקווה ארמגדון אוייב המדינה יש עוד הרבה אבל לא עולה לי... אי בודד- דפים יונת דואר הדובי שלי חבר/ה טוב/ה מערכת סטריאו + דיסקים גיטרה אמצעי השרדות להספיק לפני המוות- לגלות מה היעוד שלי פה, לברר מה החלומות שלי ולהגשים אותם. לעצור ככל האפשר את הדרדרות האנושות. לבקש סליחה מהמון אנשים. להטיס מטוס, להציל חיים. לאכול בשר (אני לא רוצה למות צמחונית) ולקרוא את כל הספרים של הארי פוטר. ולראות 6-6 זה לא מובן מאליו לכולם... מקצועות שנואים- פיסיקה היסטוריה ותנ"ך וספורט. דברים שקניתי- בגדים פלאפון מצלמה חיות- כלב, חתול, דולפין תמונה- אין

עם היהודים שהגיעו מארצות האיסלם

בצורה עקרונית אין לי שום בעיה (מוצהרת)! אבל עם הנוא הזה כן... אתה יודע שזה שנה ראשונה שיש את הנושא הזה וזה בשביל לעשות הפליה מתקנת המורה שלי אמר לנו את זה והוא גם אמר שבשביל שזה יהיה עוד יותר מתקן נתנו לזה 25 נקודות שטכלס בלי שום קשר לזה שזה ארצות האיסלם כמעט ואין לנושא הזה חשיבות על אירועי א"י ובטח לא חשיבות של רבע מהחומר! ואל תגיד זה לא נושא מציק בטרוף? ותפסיק כבר עם הרגשת הקיפוח הזו:) ואם אתה רוצה תבוא למנשה פה עוים אפלייה מתקנת חופשי! בירושלים שלא היו למנשה מספיק חולצות פשוט הביאו את כל החולצות לילדים ממושב מאור שהם התברכו בצבע אור טיפה יותר כהה.. והגרעין לא הסכים להביא לי חולצה כי לא עמדתי בקרטריוני הצב)-:

כן... אבל גם באירופה זה הוביל לצמיח

ה של ציונות שעלתה לארץ והתחילה לבנות אותה עליות 1-4 שלהם יש המון חשיבות... לעומת יהודי ארצות האיסלם שעלו בנים מאוחרת יותר וגם לעלייה שלהם אין חשיבות מתואר בחומר הנלמד למבחן... אבל חפיף אפחד לא שואל אותי... חבל אחרת הכול היה נראה אחרת:)

כחילה

New member
אם היו שואלים אותך...

אז אנשים בחיים לא היו מצליחים לעפולה!

מה אתה רוצה ממני?

אתה אמרת שניפגש במרכזית עפולה תחנה מרכזית עפולה מאיפה לי לדעת שזה לא רכבת? חחח אני לא מאמינה שחיפשתי באתר של הרכבת רכבות למרכזית עפולה והתעצבנתי שלא מצאתי:)

כחילה

New member
אם את באמת לומדת היסטוריה אז..

היית יודעת שבסוף המאה ה-19, אלכסנדר גראהם בל, המציא את הטלפון, ואפשר להשתמש בו עד היום. חוץ מזה שהתקשרתי אליךך ערב לפני ושאלתי אותך אם את מסודרת לגבי איך להגיע ואם את צריכה עזרה, אז שלא יהיו טענות..

../images/Emo6.gif

אתם מבדרים אותי בצורה יוצאת מן הכלל
מוטק'ה - תהיה בריא! ענבר - ביום ראשון, אחרי הבגרות, כבר לא תצטרכי להיות מוטרדת מכל הדברים שעברו על היהודים בארצות האיסלם!! חוצמזה שזה נושא באמת דפוק כי זה בדיוק כמו שקרה לאלה באירופה לפני אז בלי תלונות כפרה

ואם אתה היית לומד היסטוריה

הייתי יודע שהשחיטויות והגנבות התחילו כבר לפני מאות שנים.. וכן הם נמשכו גם היום לכן איזה בן **** גנב לי את הפלאפון בפורים ומאז אני עם הפלאפון הענתיקה של אחי! ולו.. הוא יש לו חיים משל עצמו! הוא לפעמים עובד לפעמים לו לפעמים המסך עובד לפעמים לא... במקרה כשריתי שבגלל המפגר אני לא מגיעה לאוטובוס רציתי להתקשר אליך אבל פתאום הוא החליט לשבוק ואפילו את המספר שלך לא יכולתי להוציא.. ניסיתי להתקר ל144 מהפלאפון של המד"ב וביקשתי גל גזית ואז הם שאלו מאיפה ולא ידעתי איפה הוא גר! ואז ביקשתי מוטי ואז לא ידעתי בכלל את השם משפחה שלך!!!!! כבר אמרתי שאני מצטערת בכל מקרה עכשיו יש לי פלאפון חדש ובפעם הבאה הוא יעבוד ואם תהיה פעם הבאה זה לא יחזור:)

אז למה לא שאלת אותי? :]

גל גר באחוזת ברק [אהמ עמק יזרעאל?!?!] ומוטי זה מוטי שקד
כן כן אני יודעת הכל

למעלה