בעניין הפקות
בשנתיים האחרונות, התקופה שהיפ-הופ נכנס חזק גם למיינסטרים חל שינוי/שיפור בהפקות, הרבה יותר מלודיות ועשירות. אבל בעיני לעשות הפקה עשירה היא בדיוק כמו להכניס כוסית לקליפ. לא תמיד זה מראה על גאונות, ולפעמים בא בקלות יותר מאשר לחשוב על ביט שהוא אומנם מונוטוני אך סוחף. אני משווה למשל ביטים של ביגי ,שהיו ריקים אבל ממש טובים להפקות של פאפי (למשל מה שעשה לסרט גודזילה) - ביט ענק עם המון המון השקעה אבל בתאכלס מה שייזכרו זה את הביט של ביגי (אם יעשו זה מול זה). בעיני המפיק הכי טוב הוא דר דרה, פשוט זה מה שאני אוהב, את הסגנון של המערב, והגאנגסטה. בזמן האחרון גם הוא השתנה התקדם עם הזרם כמו הביט שעשה ל"אדיקטיב" של truth hurts, ביט פשוט מעולה, וכמה שאני אוהב אותו, לא בטוח שהוא ייכנס לקטגורייה של הקלאסיקות כמו הביטים מהקרוניק או הקרוניק 2001. אני לא אומר שמה שיש היום זה לא טוב, ההפקות של טימבה מעולות ושל הנפטונס ולדעתי זה חלק מקידמה מסוימת.. שיפור גם של האמצעים וגם של גישה להיפ-הופ.. אני אומר שביט טוב צריך להיות טוב בבסיס שלו, ולא חשוב כמה השקעה תהיה בו הוא יהיה טוב. ויש יציאות של ביטים מושקעים טובים, אבל לא הכל. ועוד מילה (לא קשור) - ההפקות של מומי לוי לא נופלות מהפקות של מפיקים מפורסמים בחו"ל..