משו למחשבה...

**yoav**

New member
רגע רגע סופרים......

אתה טוען שפרימייר נהיה המפיק הכי משעמם ומונוטוני בגלל העובדה שכבר עשר שנים הוא עושה בדיוק אותו דבר ולא מחדש... אני טוען שאותו דבר בדיוק יגידו על הנפטונז בעוד כמה שנים, שאנשים כבר ימאסו בסאונד שלהם כפי שמאסו בסאונד של פרימייר (עוד דוגמא טובה לזה זה הריזה לדעתי...) מה המשמעות של זה?? כאילו זה מכניס אותנו למין מחזוריות כזאת שמפיק מסויים יעלה לגדולה אחת לכמה שנים, וכעבור כמה שנים כבר יבינו שהוא לא מחדש כלום ונהיה משעמם... למה זה חייב להיות ככה?? מה הרעיון לא לחדש כלום בהפקות ולמה חייבים לנהוג לפי הפתגם המטומטם הזה "קלף מנצח לא מחליפים" ???

בלייז

New member
yoav...

קודם כל תירגע לפי התגובה שלך ניראה שאתה עומד להקים כת נגד סילוק מפיקים מהשטח ואגב rza שינה את הסיגנון שלו כמה פעמים ,תקשיב ל"אנטר דה וו" ואז תקשיב ל"forever" ואז תקשיב לדברים שהוא עושה כבובי דיגיטל בואו נסכם ונגיד שאם יש למפיק נוסחה פחות או יותר קבועה של הפקות שנישמעת טוב -אז שימשיך עם זה,אם הוא נהיה שחוק שיגוון סיגנון או ישנה מידי פעם

**yoav**

New member
כת סילוק מפיקים מהשטח ../images/Emo13.gif

העלית לי חיוך על הפנים

Pace

New member
היה...

בשנים 93-95... מה לעשות, אין אף מפיק שיכול על Quik הגאון. גם לא דרה.

Grandmaster KC

New member
היה, הוא ויהיה...

המפיק הכי גדול. יודע לשנות סגנון בדיסקים של ה-Wu אבל תמיד Keeps It real. רשימה גדולה של דיסקים גדולים תחת הפקתו. ולמה DJ Quik פורש? כי מתעלמים ממנו?

DJ$upreme

New member
אני אנסה להסביר את עצמי

א) מפיק גדול באמת יודע להמציא את עצמו מחדש. את זה אני יכול להגיד על פאפי, על טימבה, ועל דרה, אבל לא על פרימייר. ב) אף אחד מהשמות שהזכרתי הוא לא גאון מוסיקלי לטעמי. ג) הנפטונז לדעתי בכיון הנכון למרות שיש להם מיחזור בכמוית מסחריות. מה שעומד לזכותם זה היותם מוזיקאים אמיתיים, ולראיה האלבום שלהם. הם המציאו סאונד חדש, אבל הם לא קופאים על השמרים ויודעים לתרגם אותו לכל מיני כיוונים - ראה והשווה את השיר של ביונסה לשיר של ג´סטין ולאו-די-בי. אני מקווה שהם ידעו להציע עוד בהמשך. ד) יש כמה שהביאו סאונד חדש ולא ידעו להתחדש, וכך נעלמו מהשטח: טדי ריילי הגדול, שהיה מס´ 1 כמה שנים ולא ממש ידע להתעלות (להזכירכם הוא הפיק למייקל ג´קסון כמה להיטי ענק); דארקצ´יילד, שמההתחלה לא ממש התלהבתי ממנו - עכשיו הוא ממש פאסה. ועוד ועוד.

בלייז

New member
באמת מה קרה לטדי ריילי?

אני זוכר אותו מפיק לפוקסי בראון ולjay-z ,אבל מאז שהאלבום השלישי של בלאקסטריט נכשל הוא נעלם,מה שכן לאחרונה הוא הפיק שיר לבנזינו

da^Lord

New member
בקשר לבנזינו

קניתי דיסק שלהם שנקרא the benzino remix project אז מה... יצא להם דיסק שהוא רק the benzino project? המוכר בחנות אמר לי שזה אותו דיסק רק עם ביטים שונים (רימיקסים).. אבל אני לא יודע אם לסמוך עליו.

kodman

New member
האמת מאחורי Benzino ../images/Emo13.gif

הנה מה שזכור לי בקשר אליו: הוא היה חלק בהרכב Made Men (לא זה לא החנות בגדים של צ´ולו
) והוא הוציא את The Benzino Project שם הוא אירח את השמות הגדולים ביותר בהיפ הופ - ובאלבום התארחו של ראפרים ואורחים מכובדים. אני קיבלתי את את האלבום זמן רב לפני שהדיסק יצא - והיה לזה הרבה יחסי ציבור - צילמו קליפ עם עלות יחסית יקרה והרבה רעש, מסתבר שאני לא היחיד שקיבל את הדיסק לפני שהדיסק יצא - אלא הרבה מאוד אנשים בעולם
מה שקרה - שהדיסק אפילו בשבועות הראשונים לא הצליח להיכנס ל top 20, ולא רק זה - הוא ירד כל כך נמוך - בסופו של דבר אחרי יותר מחודשיים הוא בקושי עבר את ה 50,000 עותקים. לא רק שחברת התקליטים המכובדת בה הוא היה חתום - Motown - בעטה לו בתחת והעיפה אותו לכל הרוחות - אלא הם דרשו ממנו לפצות אותם על מה שהם השקיעו ביחסי ציבור ועל הפקת הוידאו - כי הרי מכירות הדיסק כמובן שלא כיסו את העלויות. כמה שאתם חושבים שהחיים של הכוכבים נוצצים - ואם כל זה שהתארח באלבום שלו סנופ דוג, פאפי, פוקסי בראון, פינק ומי לא - לא היה לו כסף לשלם והוא התחיל להיכנס לצרות. איכשהו עוד לפני יציאת התקליט - הוא הכיר את בעל מגזין הסורס ואיכשהו נהיה שותף ועשה קומבינה עם החברת תקליטים שכנראה ריחמה עליו והם הסכימו שאת הסכום שהוא חייב להם הוא "ישלם" בשטח פירסום בסורס. איכשהו הוא הצליח לצאת מזה, כאמור כבר לאחר הדיסק הם הפסיקו להדפיס עותקים חדשים כי הם ראו מה מצב המכירות - והם אפילו לא רצו להמשיך למכור את הדיסק או לקבל זכויות עליו. עכשיו מה שהוא עשה זה קימבן איזה הסכם עם איזה לייבל - השאיר את האלבום איכשהו - הוריד כמה שירים, שם במקומם שירים אחרים - לעוד כמה שירים הוא שינה את ההפקות - ולאחרים הוא שינה קצת את האורחים.. בסה"כ "אותה הגיברת בשינוי המיני סקרט"
באמת - רוב האלבום זה בדיוק אותם שירים - בסה"כ הוצאה מחודשת תחת שם אחר בחברה אחרת. גם ההוצאה הזאת לא הצליחה משהו אבל לא נראה לי שהיו לו ציפיות להצלחה, הוא אמר לעצמו שאם הוא כבר הקליט אז שינסה לקמבן עוד קצת מכירות (בכלל הוא אמן דיי מקומבן הבנזינו הזה
) kodman

da^Lord

New member
עכשיו אני מבין

כי ביקשתי את הדיסק המקורי (זה היה בחנות ווירג´ין בניו יורק) ולא היה. וזה מאוד מוזר שלא יהיה להם דיסק בחנות הענקית שלהם. ודווקא אצל מומי שמעתי משהו של בנזינו , כשהדיסק המקורי יצא ונשמע לי טוב.. לא יודע, חבל שאין אותו יותר. אגב - מייד מן-לא דיסק מיודע מה אבל חביב.

Grandmaster KC

New member
מי שכתב את הכתבה הזו...

לא יודע על מה הוא מדבר. "ההיפ הופ האלטרנטיבי הזה נכשל". מה עם Talin Kweli,Mos Def, Pharoah Monch,Atmosphere,Blackalicious ועוד הרבה שאני לא מכיר. אני ממש לא קורה להפקות של טימברלנד ובמיוחד הנפטונז "מרתקות ביותר". דווקא ההפקות שלהם חוזרות על עצמם. הצלחה לא נמדדת רק בכסף, למרות שזה חלק מאוד מרכזי בהצלחה. יש הרבה מאוד אמנים שלא מקבלים זמן שידור עצבני ב-Mtv ולמרות זה מאוד מצליחים. העולם המוזיקה לא סובב אחרי MTV. הדיון הזה לא סגור

יועב

תעשה טובה תעלה את הכתבה בבקשה אני רוצה לקרוא את הביקורת על החדש של ואדים.

למעלה