משו כיפי...

S H I L G I

New member
משו כיפי...

נכון יש את הסטנדרט של בגדי רכיבה [לכל סגנון..]...אז תדמיינו שהייתם יכולים לעשות אותו מחדש. איך הוא היה נראה? אפשר גם בצייר אם בא לכם..

אמממ... לא יודעת אם הייתי עושה../images/Emo107.gif

משהו חדש... אבל מה שכן, אולי הייתי מבטלת את החוק הזה ש(ברמות גבוהות לפחות, בקפיצות ודרסז') חובה לרכב עם ז'קט וכפפות, בקיץ זה סיוט!
או שיהיה מותר להתחרות גם בלי צ'אפס, כי בחום זה נוראי. אולי גם הייתי הופכת את הבגדים לפחות צמודים.

../images/Emo45.gif

זה לא שאני מכירה ת'הרגשה אבל כל הבגדים של זה ניראים לי צצמודים מדיי וחמים מדיי !:p

S H I L G I

New member
נראה לי שלא חובה כפפות

זה פשוט יותר נוח מבחינת החיכוך של היד עם המושכות [לי, למשל, נוצרים מאד בקלות פצעים ושלפוחיות]

שירלי317

New member
בדרסז'

חובה כפפות לבנות נראה לי בכל הרמות.. חוץ מקדם.. ובקפיצות אני לא יודעת.. אני חייבת להגיד שבקטע של הנוחות אולי הקובואים קצת יותר מוצלחים מהאינגליש
למרות שמכנס רכיבה כמו שצריך זה הכי הכי אבל ג'קט זה מוות בקיץ!

Ontario R Z Y H

New member
אהמ....

אם יש מעל חום מסויים (נגיד 40 מעלות) מותר לרכב בלי ז'קט גם בדראסז'.................

מ-מ-ש לא מדויק!!!

במידה והחום מגיע למצב שבלתי אפשרי כמעט לרכב בו, אפשר להגיש בקשה מסודרת לשופט... השופט על פי שיקול דעתו יחליט אם לוותר על הלבוש המלא או לא. זה החוק היבש, ובמציאות לא יעשו לך כלום אם תעלי בלי ז'קט לא' וב'.

רחלי...טייק איט איזי...

אני מצטער אם זה נשמע תקיפה, זאת ממש לא הייתה הכוונה. במקום להוציא אנרגיות על זה יש לי רעיון בשבילך ובגלל שלא הבאת לי מתנה ליומולדת... תקני לנו בבקשה מזג אוויר נעים, סקנדינביה סטייל משהו כמו 10 מעלות צ' יהיה נחמד.

Ontario R Z Y H

New member
זיו מצטערת לאכזב אותך

אבל ....... א. אני חוסכת כסף לדברים יותר חשובים...... ב. אם אתה רומז שאני תחונה בכסף כדי לך מאוד אבל מאווווווווד להיזהר ממני...............
אבל אתה עדיין מסוגל לשעשע אותי בשעות האלה........................ ואם חם לך, לך שב במזגן...........!!

למה סתם להכפיש??!?

אמרתי שתנצלי את האנרגיות שלך כדי שיהיה קריר, לא את משאבי הכסף הבלתי נדלים שלך. אז לא הייתה שום רמיזה למצבך הכלכלי... ואני יושב במזגן, אבל מה עושים כשצריך לרכב או להדריך?

Blue Eyessss

New member
פוסלים../images/Emo47.gif

אלא אם כן מבקשים מהשופט או נותנים סיבה מאוד טובה אני לא נכנסתי עם כפפות איזה תחרות אחת בגלל שיום לפני התחרות טרקו לי דלת של אוטו על האצבע...ולא יכולתי בקושי להזיז אותה,ואז השופטת הסכימה שאני אכנס בלי

goldit2

New member
כן לגמרי!!!!!

ממממ .... מחר אני אצייר מצייר נראה לי איך אני רוצה שזה יהיה אני ינסה אם אני יצליח!:)

למעלה