משו יפה על ג'ן ובן

• פותח הנושא U p
  • פורסם בתאריך

U p

New member
שאלה מאוד חשובה!!!!!!!!

אני מתחננת שמישהו יענה לי או יעזור לי..... מישהו מפה יודע מי מנהל את האתר הישראלי הרשמי של ג'ניפר? אם זה מישהו מפה.....אני חייבת לדבר איתו!! תודה מראש!! ואם זה לא מישהו מפה......אני חייבת ליצור איתו קשר!! תודה רבה!!

../images/Emo32.gif

אוהבים את ריטה? אוהבים את השירים שלה? כולכם מוזמנים לפורום של מלכת
הפופ הישראלית ריטה פורום 812

Lopezit

New member
נ"ש ג'ניפר הייתה בחדשות ערוץ 2!!!!!

והם דיברו כמובן על חתונה ואמרו שיכול להיות שהם נפרדו כי בן המניאק שתמיד לא סבלתי
אמר שנמאס לו מכל העניין!!!!!!!! והם גם אמרו שיכול להיות שהכל תרגיל והם באמת הולכים להתחתן פשוט הם רוצים לשגע תעיתונאים שלא יהרסו להם תחתונה (בזה הם צודקים) ורק עוד 12 שעות נוכל לדעת מה היה ומה לא תאמת גם לי נמאס מכל העניין! זאת הפעם המאה שהם דוחים ונראה לי שזה אומר שלג'ניפר מגיע מישו יותר טוב מבן! למשל... כריסססס
או אפילו פאפי! ומנדי אל תכעסי

All I Have

New member
אני כועסתתתתת

שלא ראיתי ג'ניפר בערוץ E אתמול!!! אוףףףףףףף וג'ן ובן המושלמים שלי אסור להם להיפרד הם הזוג הכי מושלם בעולםםםם נכון מור!? חחח

Lopezit

New member
הקפצה

עכשיו אמרו שבן נפרד מג'ן סופיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת והם היו מרוחקים אחד מהשני אתמול כמה שאפשר אתם רואים שצדקתי לגבי בן!!!!!!!!!!! אמרתי לכם שלג'ניפר מגיע מישו שיעריך אותה ולא יזרוק אותה בגלל העיתונאים!!!!!!!! גרררררררררר כלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שימותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ככה לא זורקים את ג'ניפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יכולה להרוג אותו עכשיוווווווווו אני כל כך עצבניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

משו יפה על ג'ן ובן

ועוד סתם כתבה קישורים למטה ושירההההההההההההה את חייבת להתקשר לאבא שלךךךךךךךךךךךךךךךך תגידו לו שיקנה ת' HELLO! שיוצא בשלישי כי כ-נ-ר-א-ה *אני לא בטוחה שזה רישמי אל תהרגי אותי אם לא* ג'ן ובן על השער אני ינסה לברר לך וכשאת מדברת איתו תגידי לו גם שמחר יוצא Hey whatever טוב יאללה כנסו לקישורים שירה לנשוםםםםםםםם חחחחח

QueIronia

New member
נ"ש **שונא ערוץ 2**ב ../images/Emo46.gif

עכשיו אמרו בחדשות שג'ן ובן נפרדו
כולה ביטלו את החתונה
כל עוד לא יוצאת הודעה רשמית, אני לא מאמין

צודק,אין מה להאמין בלי הודעה רישמית

אבל מצד שני... ממתי ערוץ 2 מפיץ שמועות?? מוזר כל הסיפור הזה...

../images/Emo124.gifראיתי בחדשות 10../images/Emo70.gif

חשבתי לרגע שהרכילאית ההיא תרד עליהם, אבל היא דיברה יפה
חלק ממני עדיין מאמין שזה סתם לעבוד על התקשורת ושבסוף תהיה חתונה סודית, אבל מצד שני, אין לדעת.. הזמן יגיד, ואני מאמינה שג'ניפר תיקח את ההחלטות הכי טובות

QueIronia

New member
אני מקווה שהם ישארו יחד, אבל לא

יתחתנו. אני לא אוהב אותו, אבל אני לא רוצה שהיא תפגע... היא הקדישה לו דיסק שלם
בעצם, אם הם ייפרדו, אז התכנית שלי תוכל להתגשם - אני אקח את ג'ן ואת את בן... |הלוואי| ואז יגידו "הזוג המלכותי ארז וג'ן" וגם - "הזוג המלכותי השני מנדי ובן" |הלוואי|

למעלה