משו טוב.. או רע?

משו טוב.. או רע?

גיליתי אתמול שחברה שלי הראשונה שידעה שאני דו.. סיפרה ל2 חברות שלי.. לפני שנהההההה היא סיפרה להם.. עכשיו הם יודעות.. דברתי איתם על הכל.. הכל טוב. אפילו אחת מהם דו.. יש לה חברה :] אממ מה רע?... היא סיפרה להם.. ופאק זה.. פגע בי?.... כן.. שונאת להודות אבל ביקשתי ממנה לסתום.. :\ וחשבתי שיש לה מילה והכל.. אכזבה אותי.. יותר מדיי. ומה טוב? הם יודעות.. ירד ממני החסך לספר להם.. והם קיבלו אותי.. אבל בכל זאתתת.. היא סיפרה :| נחמד להכיר ת'חברים האמיתים שלך.. כולם זבלה 2 בעשר :\ עזבו, מאוחר.. לילטוב.

Xboy123

New member
דעתי הכנה =]

לדעתי לא משנה אם החברה הייתה בטוחה שהחברות שלה יקבלו את הבשורה יפה, אף פעם לא מספרים לאף אחד סוד כשמבטיחים לא לספר... ולא משנה אם ה"תוצאות" היו טובות או לא... אבל תוותרי לחברה שלך הפעם
(טוב נו זאת רק דעתי)

tombi17

New member
לדעתי..

אל תסמכי עליה יותר כי היא אפרה את האמון בניכן... כשהיא תשים לב שאת כבר לא מאמינה בה אז תגידי לה שאם היא רוצה שתחזרי להאמין בה אז היא צריכה להוכיח לך... אם זה חשוב לה היא תמצא דרכים מקוריות!! מנסיון...

SarcaSeriouS

New member
אאוטינג בחיים האמיתיים ../images/Emo58.gif

'חברה' שלך הוציאה אותך מהארון בניגוד לרצונך. לא משנה שעכשיו לא תצטרכי להתעמת עם שתי החברות הללו בנושא, עצם זה שהיא מעלה באמון שלך רק מוכיח איזה טיפוס רע היא. יש דברים שאין לסלוח עליהם. אני יודע שאני בחיים לא הייתי רואה אותה ממטר אחרי שככה הוציאה אותך מהארון. זה לא שהן דיברו והיא בטעות פלטה. הרי לאדם סטרייט קשה מאוד העובדה להשתמש במונחים הומו\לסבית או בכלל לדבר על הנושא הזה. כלומר, היא כנראה חשבה טוב לפני שהיא שיתפה את החברות שלכן בעניין. לכי תדעי מה היתה המטרה שלה בגילוי המרעיש הזה. לא הייתי סומך עליה שוב... יש דברים שהזדמנות שניה לא מגיעה להם. וגם אנשים.

resputin

New member
אני מבין אותך לחלוטין.

גם אני הייתי מרגיש טיפה פגוע, או מאוכזב. לדעתי את צריכה לשבת איתה לשיחה ולבדוק אם היא סיפרה למישהו אחר גם כן, או לפחות לומר לה שזה קצת פגע בך, כן, גם אם מה שהי עשתה יצא בסוף דבר טוב.

piggy an

New member
אממ אני אומרת ככה.....

זה ממש לא משנה שיצא מזה דבר טוב! היא בגדה בך , היא אפרה את האמון בינכן , הלכה וסיפרה את זה לחברות אחרות שלא משנה שאת התכוונת לספר את זה להן! כמו שהיא סיפרה להן יכול להיות שהיא סיפרה לעוד אנשים.... כמובן יכול להיות שאני טועה אולי רק להן ...... אממ גם אני סיפרתי רק למספר מצומצם של חברים ומהם ביקשתי שישמרו את זה בסוד מסיבה פשוטה שזה לא עניינם של אנשים אחרים שאני לא סיפרתי להם.....ברגע שיהיה לי קשר לא תיהיה לי בעיה שידעו עד אז שאני יהיה בטוחה במה שאני עדיף שהחברים הטובים בלבד ידעו...... כמובן זוהי דעתי האישית בלבד נא לא להתנפל מי שאינו מסכים איתי =) ולענייננו.... גם אני מן הסתאם הייתי נפגעת מהחברה שהייתה עושה זאת עוד אחרי שביקשתי ממנה שלא תספר! אני חושבת שאת צריכה לתפוס אותה לשיחה ולומר לה הכל ואפילו לתת לה להרגיש קצת רע עם מה שהיא עשתה כדי שתבין שלא עושים דברים כאלו וכשאת מבטיחה לחברה אז את מבטיחה! אחרי הכל את סמכת עליה והיא אפרה את זה! let her know אמממ וזהו! אני מקווה שזה יסתדר!! =)

טוב אז ככה.. דיברתי איתה

הלכתי אליה אחרי מה שקרה ושאלתי אותה למה ובלה בלה וכל מה שהיא אמרה זה שהיא מצטערת ואין לה מה להיד.. [מן הסתם :\ ] ואני לא מדברת איתה עכשיו.. אנלא יכולה בכלל להסתכל לה לפנים :\

googely bear

New member
../images/Emo3.gifחח... זה אירוני

חברה(באותה תקופה...) התוודתה בפני, אחרי שנה, שהיא סיפרה עלי לחברה שלה. הקטע הוא שהיא לוקחת את זה כל כך קשה(הפרעות ריכוז ואכילה וכו') שאני ניסיתי לעודד אותה שזה לא כזה נורא(כי אין סיבה שזה יזיק לבריאותה). האמת היא שאת צריכה לבחון את המצב באותה תקופה. אם את חושבת שהיא היתה מספיק בוגרת(תמיד אחרי כמה זמן רואים דברים בצורה יותר אובייקטיבית) באותה תקופה כדי להתמודד עם זה אז יש סיבה לכעוס.

למעלה