24 לפבואר=] אממ השאלה שלי היא מה היה צבע העשן שפלטה המצלמה של הצלם שצילם את ארבעת המתחרים?
7 76sixers New member 3/1/06 #16 24 לפבואר=] אממ השאלה שלי היא מה היה צבע העשן שפלטה המצלמה של הצלם שצילם את ארבעת המתחרים?
ח חני בנני שמושפעת מהא New member 3/1/06 #17 תשובה + שאלה התשובה היא: 24 בפבואר שאלה: מי עזר להארי במשימה השניה?
7 76sixers New member 3/1/06 #20 אבל חני שאלתי כבר שאלה... שמישהו יענה עליה בבקשה...זה דבר שזכור לי טוב מאוד דווקא למרות שאני לא יודע למה=/ מי שלוידע שיחפש בפרק שקילת השרביטים...
אבל חני שאלתי כבר שאלה... שמישהו יענה עליה בבקשה...זה דבר שזכור לי טוב מאוד דווקא למרות שאני לא יודע למה=/ מי שלוידע שיחפש בפרק שקילת השרביטים...
S Shaby Sababy New member 3/1/06 #23 דובי איך קוראים לשורשים החמודים האלה שצורחים כמו מטורפים כל פעם שנוגעים בהם, ושבשיעור תורת הצמחים הארי והחברה שמו אטמי אוזניים?
דובי איך קוראים לשורשים החמודים האלה שצורחים כמו מטורפים כל פעם שנוגעים בהם, ושבשיעור תורת הצמחים הארי והחברה שמו אטמי אוזניים?
ג גומרת מעיטוש New member 3/1/06 #29 אין לי כח לחפש בספר אבל זה היה כשפרד וג'ורג' אמרו לרון ולהארי כמה קשה ומתסכל זה הO.W.L...
ח חיוך של חן New member 3/1/06 #33 עד שהבנתי שזו שאלה אמברידג' (כמובן) אבל מי אמר/ה אפשר להציע לך לכסנית גרון?
B black robe New member 3/1/06 #34 מקגונגול../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif שאלה:הבת שהרמיוני עזרה לה בקומה השביעית בספר השישי הייתה בעצם...
מקגונגול../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif שאלה:הבת שהרמיוני עזרה לה בקומה השביעית בספר השישי הייתה בעצם...
ח חיוך של חן New member 3/1/06 #35 |Xפוילר| קראב/גויל ומקגנוגל גדולה מהחיים במשפט הזה. על מי נאמר שיש לו מנעד רגשות של כפית
B black robe New member 3/1/06 #36 רון../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif חחח, כן, מקגונגול שולטת שאלה:על מי נאמר "אשת ניאופים"...
ח חיוך של חן New member 3/1/06 #37 לא יודעת - שוברת את הראש - ועכשיו אני כבר משתגעת לדעת מי? יש לי הרגשה שזה נאמר באופן מטאפורי ובכלל זה נאמר על גבר.
לא יודעת - שוברת את הראש - ועכשיו אני כבר משתגעת לדעת מי? יש לי הרגשה שזה נאמר באופן מטאפורי ובכלל זה נאמר על גבר.