*בולבדוקס
ח חני בנני שמושפעת מהא New member 3/1/06 #1 משו חשוב... בא לכם לעשות משחק שאלות על הספרחם של הארי פוטר... לפני כמה שמן היה אחד... אז רוצים לעשות עוד אחד...יהיה ממש כיף אז אני אתחיל? תגיבו בכן או לא...
משו חשוב... בא לכם לעשות משחק שאלות על הספרחם של הארי פוטר... לפני כמה שמן היה אחד... אז רוצים לעשות עוד אחד...יהיה ממש כיף אז אני אתחיל? תגיבו בכן או לא...
ח חני בנני שמושפעת מהא New member 3/1/06 #3 אוקי אני אתחיל שאלה: מתי הארי ראה את סיריוס בפעם הראשונה (גם אם הוא לא ידע שהוא יכול להפוך לכלב)? מי שעונה נכון שואל את השאלה הבאה
אוקי אני אתחיל שאלה: מתי הארי ראה את סיריוס בפעם הראשונה (גם אם הוא לא ידע שהוא יכול להפוך לכלב)? מי שעונה נכון שואל את השאלה הבאה
H homart New member 3/1/06 #4 בתמונה בעיתון שסטן החזיק שהוא נסע ב"אוטונוס הלילה" כשהוא ברח מדרך פריווט
S ScOrPiO gIrL1 New member 3/1/06 #7 לא נכון! קןדם הוא ראה אותו בצורת הכלב שלו בסמטה שמפרידה בין 2 שדרות ואז כבר הגיע האוטונוס והוא ראה את התמונה שלו! :}
לא נכון! קןדם הוא ראה אותו בצורת הכלב שלו בסמטה שמפרידה בין 2 שדרות ואז כבר הגיע האוטונוס והוא ראה את התמונה שלו! :}
ח חני בנני שמושפעת מהא New member 3/1/06 #8 בדיוק עכשיו תשאלו שאלה!! אחרי שאתם עונים אתם צריכים לשאול שאלה!
H homart New member 3/1/06 #11 שאלה שלי איך התבססה החברות של הארי רון והרמיוני?? מה גרם להם להיתו חברים?? הרי הארי ורון שנאו את הרמיוני!!
שאלה שלי איך התבססה החברות של הארי רון והרמיוני?? מה גרם להם להיתו חברים?? הרי הארי ורון שנאו את הרמיוני!!
ח חיוך של חן New member 3/1/06 #9 עוד לפני שהוא ברח מהבית הוא ראה את סריוס בטלווזיה בחדשות של המוגלים, באחד הבקרים, לפני שוורנון יצא להביא את הדודה מארג'
עוד לפני שהוא ברח מהבית הוא ראה את סריוס בטלווזיה בחדשות של המוגלים, באחד הבקרים, לפני שוורנון יצא להביא את הדודה מארג'
ח חיוך של חן New member 3/1/06 #32 אולי... ה-30 לנובמבר? ככה נראה לי מהזיכרון, ואין לי את הספר לידי. זכור לי שזה היה חודש מבחירת המתחרים וזה היה ב-30 לאוקטובר ליל כל הקדושים...
אולי... ה-30 לנובמבר? ככה נראה לי מהזיכרון, ואין לי את הספר לידי. זכור לי שזה היה חודש מבחירת המתחרים וזה היה ב-30 לאוקטובר ליל כל הקדושים...