משו דבילי

stevo32

New member
משו דבילי

לפני חודש שאלתי על מה מנגן הגיטריסט השחום של סאם...ואמרתם לי...יותר נכון מישהו אמר לי שעל גיבסון.. אז זה לא נכון...כי לפי מראה הגיטרה הגיטריסט הבלונדיני ששר מנגן על גיבסון אבל הגיטריסט השני מנגן של פי.אר.אס...גיטרה יקרה מאוד אך במקרים נדירים הוא מנגן על גיבסון רק רציתי להגיד את זה

punk223

New member
אם אני לא טועה

דייב מנגן על גיבסון בכל הקליפים והייתה הופעה שהוא ניגן גם על גיבסון, ושתדע גיבסון היא גם גיטרה יקרה מאוד, slash או שאיך קוראים לו מגנס אנד רוזס קנה אחת נדירה באיזה 60000 דולר.

punk223

New member
ידעתם ש

הגיטרה של טום עולה רק 490 דולר? והגיטרה שלי עלתה 1500. אם הייתי יודע הייתי קונה כמו אצל טום. יש לי גם פנדר, אבל הגיטרה של טום היא רק שלו והוא עיצב את הצליל שלה והכל...הייתי רוצה שתהיה לי גיטרה כמו לגיטריסט האהוב עלי. אני יכול למכור את שלי אם מישהו מחפש....

eb182

New member
כן ידעתי

אני רוצה לקנות את זה כי גם היא מעוצבת בצורה נורא פשוטה אבל יקנו לי גיטרה חשמלית רק כשאני אדע לנגן יותר טוב על גיטרה קלאסית

eb182

New member
כן זה נראה באמת יותר קל

אבל לאמא שלי כבר היה גיטרה קלאסית אז היא לא רצתה לקנות לי גיטרה חשמלית לפני שהיא ראתה שאני באמת רצינית, ונראה לי יותר נוח להתחיל בלי מגברים והכל.

ּpine appleּ

New member
כן

הצוואר הרבה יותר צר, המיתרים הרבה יותר דקים, לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי להוציא צליל אבל האמת כדאי באמת קודם לשלוט קצת בקלאסית ואז כשאתה עובר לחשמלית אתה יכול להתחיל לעבוד על דברים קצת יותר מסובכים

firerez

New member
אמממ

זה לא עניין של לשלוט בקלאסית זה עניין שצריך יותר נכון כמעט חובה הלתחיל מקלאסית כי זה הבסיס וגם ככול שתנן יותר על קלאסית יהיה לך יותר קל על החשמלית אז זה לא שכדי זה חובה

punk223

New member
כן ברור

שהיא עולה יותר משלי, פשוט אמרתי שאם הייתי יודע הייתי קונה את של טום, לא אכפת לי מהפרש של 200 דולר, תאמיני לי הייתי מביא הרבה יותר...

eb182

New member
כן זה לא מחיר כלכך מוגזם../images/Emo168.gif

נראה לי שכבר שכנעתי את אבא שלי לקנות כי אמא שלי הוציאה 3000 שקל על משהו(שלא צריך לעלות 3000 שקל) אז אמרתי לו שהגיטרה תעלה פחות מזה.

xero1

New member
לי יש סטראטוקסאטר אמריקאית

וזה לא כמו של טום. אם אתם רוצים לנגן באמת ולהשקיע, אל תיקנו כמו של טום, אצל טום הוא הוריד את הפיקאפים ואת אחד מהווליומים שם וכל מיני.

זה באמת יותר טוב להתחיל בקלאסית

זה לא קשור למה יותר קל, אלא שכדאי שיהיה יותר ידע בקלאסית לפני שמתחילים לעבור לסוג אחר... עתליה מתחילה קלאסית עוד מעט, יש לה גיטרה ממש חמודה, והיא יודעת כבר לעשות מי, פה, פה דיאז, וסול, והלאה... (ואת זה היא למדה בעצמה... לא מוצאת מורה מספיק טוב...) חח חפיף, מוסרת לכם דש.... היה לה שלשום מופע מה זה יפה עם הסקסופון... :) ומה זה פיקאפים, אני ממש לא מבינה בגיטרות, עזוב, אל תסביר לי.... הגיטרה של טום שהכי אהבתי זאת זאתי הלבנה שיש עליה מלא ציורים כאלו, או משו כזה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, שנייה, אני יחפש את התמונה... נראה לי שזאת זאתי....

* אופס, כל התמונות שאני שמה

אז זה עושה כזה מעבר לאיזה אתר... אימלה.... ולחצתי על התמונה!

eb182

New member
פיקאפים

זה הרמקולים הקטנים שעושים את הצליל בגיטרה החשמלית. בדיוק מהסיבה שהוא הוריד את חלק מהדברים מהגיטרה אני רוצה אותה כי כשראיתי הסבר על גיטרה חשמלית נבהלתי שיש לה כלכך הרבה חלקים שצריך להתעסק איתם אבל הוא רצה(כמוני) גיטרה שמחברים ישר למגבר ומנגנים.

xero1

New member
אבל הוא עשה שהפיקאפים שלו

יהיו תמיד על דיסטרויישן (או איך שלא רושמים את זה בעברית), ואם את רוצה לנגן ג´אז או בלוז או משהו... לא טוב.

xero1

New member
את הולכת לנגן רק אקורדים

ושירים של בלינק וכאלה? אם כך, חבל.

למעלה