משו דבילי

eb182

New member
אני סתם רוצה לנגן בשביל הכיף

וזה מה שאני אוהבת אני לא רוצה לעשות מזה עניין גדול חוץ מזה יש לי עוד זמן לחשוב על זה

punk223

New member
מה שטום עשה מוצא חן בעיניי

פשוט אני אוהב את הצליל שלה, אפילו כשהוא מנגן clean כיאילו את האינטרו של וואטס מיי אייג´ אגיין יש בזה קצת דיסטורשיון. אני יכול לכוון משהו דומה לזה במגבר אבל זה לא אותו דבר. ולאלה שלא הבינו הגיטרה שלי עלתה 1500 ש"ח, לא דולר. זה סקוייר של פנדר. ושאלה לאלה שיודעים: למה טום עבר מהגיבסון שלו לפנדר של עכשיו? הגיבסון הייתה יותר מגניבה... והייתי רוצה את הגיטרה של טום בגלל שהיא רק שלו והוא הגיטריסט האהוב עליי (ביחד עם קירק המאט) ואני מת על הצליל שלה, אבל מה שחבל זה שכל השירים שאפשר לנגן איתה זה בעיקר בלינק. אבל בכל זאת אני מת שתהיה לי... ולרן, כמה עלתה לך הסטרטאוקסטר? יש לך תמונה?

xero1

New member
הסטראטוקסאטר עלתה משהו כמו

2500, אני לא זוכר בדיוק, כי קניתי את זה ביחד עם המגבר והכל. הינה פרטים על הגיטרה מהאתר של פנדר, אפילו אותו צבע כמו בתמונה :) אני אישית ממש מרוצה מנה. אם כבר קונים גיטרה, אז למה שלא יהיה לזה גם צליל נקי וגם דיסטרויישן? ואם אני כבר באתר של פנדר, אז לכל אלה שרוצים להיות בטוחים וכל זה, הינה הבס של מארק (Mark Hoppus Bass אפילו כתוב שם). ניראה לי הולכת להיות מכירה רצינית של זה, למרות שאני לא מת על הגיטרה הזאת, ניסיתי לנגן עליה פעם. לפנדר יש באסים הרבה יותר נוכים וטובים.

stevo32

New member
אההההה

אז תקנה של טום...כאילו היא זבל אבל לך בטח יש סקוייר...שלצערי היא חתיכת קרטון

stevo32

New member
אמממ אתה טיפש...

הגיטרה של טוב היא חרא...מקסיקנית עם פיקאפ אחד.. יש עלייה דיוחים מאנשים שקנו אותה ב www.music123.com אם יש לך פנדר ב1500 דולר על תמכור בחיים...אבל אם אתה רוצה למכור לי אז סבבה...:) סתם סתם...אל תקח גיטרה של טום..היא זבל נקודה..ובקטע הזה סמול עליי. בטח יש לך איזה פנדר מארה"ב בת זונה אם היא עלתה 1500 דולר.. בארץ היא תעלה...10000 שקל אפילו יותר..אל תהייה טיפש..

carousel182

New member
שימו לב..

בקליפ סטיי טוגדר פור דה קידס טום מנגן לא בגיטרה הרגילה שלו הוא מנגן שם בגיטרה עם 3 פיקאפים

punk223

New member
כן שמים לב

הוא גם ניגן איתה בהופעות אצל קונן אובריין וג´יי לנו. נירא לי שזה בגלל שהאינטרו של סטיי טוגדר לא יוצא ממש יפה עם פיקאפ אחד...

למעלה