משועממת...

דובית 1

New member
משועממת...

צריכה עצה:
אני ובעלי חברים 14 שנה נשואים 9 שנים.
יש לציין שאנחנו שני אנשים שונים לחלוטין.פער גילאים של 10+ שנים(לא רוצה לחסוף יותר מדי פרטים)
יש לנו 3 ילדים קטנים(גדול בן 6).כבר בהריון ראשון היינו בטיפול זוגי-הרגשתי שמשהו לא נראה לי דאגתי מהעתיד לבוא.
3 ילדים נולדו.חשבתי שזה היעוד שלי בחיים.שכחתי מעצמי ,הקדשתי את כל כולי למשפחה 100%
תמיד חשבתי שיש רק בן אדם אחד בחיים שלי שיהיה איתו לעד-בעלי.כל קושי שמתעורר מזעזע אותנו מחדש.
יש עליות וירידות.ברגע שהחינוך של הילדים התחיל להיות ברמה יותר גבוהה מלהחליף טיטולים-גם את זה הוא לא עשה אף פעם.עד שנולד הילד השלישי.
בחינוך של הילדים התחלתי להרגיש את האי סביות רצון שלי מבעלי.בכל דבר ודבר.לפני שנה פנינו ליעוץ מחדש.כל הזמן אני הרגשתי שאנחנו לא אומרים את האמת.
מסתובבים סחור סחור-ולא אומרים שאין לנו תקשורת בכלל,זה כבר לא מרגש...לא מסתדרים בכלל.סיימנו את הטיפול ולפי ההמלצות של המטפלת התחלתי קצת לחזור לעצמי שאני רוצה להיות
בכל מיני תחומים.התחלתי לצאת אם חברות לביתי קפה-שלא עשיתי את זה אף פעם..התחלתי ללכת לחוגי ספורט שונים ודי הרגשתי שאני עושה את זה על חשבון המשפחה.
אבל הכי גרוע קרה שפתאום פשוט התאהבתי במישהו נשאוי+ בעבודה שלי.היה ברור שלא יהיה כלום-בגלל מלא סיבות.הרגשתי פרפרים...אי רצון לאכול...לא יכולתי לישון..הרגשתי טיפשה...
הרגשתי דברים שלא חשבתי שיקרו לי.ופה שאלתי את עצמי:הרי אני לא אוהבת את בעלי יותר...כנראה...טוב ההתאהבות עברה...אבל...גברים התחילו להתחיל איתי...כאילו ששידרתי-אני פנויה...
והיה לי טוב עם זה.אבל זה ממש רע...כי פתאום לא בע לי לעשות כלום בבית..ולא עם הילדים..נהייתי לא סבלנית...ההפך שהייתי הרבה שנים.אני מרגישה שעמום אמיתי..ובעיקר לא אוהבת את בעלי יותר...
אוףףף...אני צריכה לקחת אחריות ולהיות אמא טובה לילדי...אבל איך עושים זאת?בא לי גם אהבה שאין לי אותה אני חושבת כבר לפחות 10 שנים...איך לי אהבה...יש עצות?רוצה חיבוק נשיקה והבנה
תודה מראש על העצות...

קארניו

New member
זה מה שנקרא :

שמוש נכון במילים ובמיוחד בהלקאה עצמית ......

וזה הכוח שבו השתמש הבחור שהצליח ל"סחוט" אמפתיה מאיתנו .

אוי, זה קל -

את, אמנם, הולכת סחור-סחור אבל בסה"כ מדובר פה בסינדרום הנשי הידוע של נטישת הבעל והזוגיות לטובת הילדים - אין שבוע שלא בא/ה לפה מישהו/י עם תלונות בעניין הזה.

את כבר בשלב מתקדם שבו, מצד אחד כבר איבדת את בעלך לגמרי ומצד שני גם הילדים איבדו את מקומם המרכזי בחייך - אין פלא שאת אבודה.

והאמת, לא יודע מה להגיד לך - מצד אחד לחזור ולהשקיע הכל בילדים - זה לא יקרה, את כבר לא שם והם כבר לא שם. לחזור עוד אחורה ולנסות להחיות את הזוגיות זה בוודאי לא פשוט. מצד שני, זה או זה או להתגרש - תעשי את החשבון.

קארניו

New member
תגידי,

מה רע להשקיע בעצמך ולהנות מחיזורים של גברים אחרים ? תחזקי את הבטחון העצמי והכלכלי שלך וחכי שהילדים יגדלו קצת
לפני שאת ממהרת לפרק ולהתגרש .

seeyou

New member
'אי סביות רצון שלי מבעלי.בכל דבר"

את יכולה להיות רגועה-

זאת הרגשתם של רוב הנשים הנשואות בלי קשר להפרש הגילאים שלהם או רמת התקשורת שלהם אחרי תקופה של כמה שנים ביחד וכמה ילדים

אפשר להרחיב שזאת גם תחושה של הרבה גברים נשואים(אי סביות רצון מהנשים שלהם)

ככול ש"מזדקנים" זה מחמיר

.אף אחד לא יודע מה באמת היעוד שלנו בחיים אלא מפרשים את זה מבחינה ביולוגית-דת-חברה-לפי צרכים מנוגדים לצרכי הפרט.

בהרבה מיקרים ה"פרט" מקריב את עצמו למען צורכי השעה של המשפחה.

אומנם אני לא נביא(המישרה מלאה) אך אני יכול להמר מה שיקרה אצלך בעתי הקרוב

את תעשי אותם הדברים שהרבה נשים בגילך-מצבך עשו

קשה בימינו להילחם בפרפרים בבטן

הבעיה היא שכול שינוי שתעשי בחיים שלך יגרור להשלכות בלתי צפויות

ניאוף-בגידה זה כמו גניבה

יש יותר גנבים בחוץ מאשר בפנים(בבית סוהר)

אותו דין עם בוגדים-בוגדות

הרבה גולשים והרבה מהם לא ניתפסים-כול אחד עם המזל שלו

בהצלחה

יוסי

איך שתסדרי את המיטה שלך כך תישני בה

אייבורי

New member
מזל שהסברת

מה את מצפה מאיתנו.
מצד שני, מעולם לא היינו ממושמעים.

ואני אומר, זה הזמן שתתחילי לקרוא קצת ספרים, לראות הצגות
למלא את חייך בעניין של מבוגרים.
אם את רוצה מאהב, לפחות שתהיי קצת אטרקטיבית עבורו

קארניו

New member
ממתי לגברים 'כפת מה יש בתוך הקדקוד הנשי?

הרי מה שמעניין אתכם אצל האישה זה גוף + חמימות ,רכות והתחנחנות נשית . הרי ברגע שהיא תצייץ דעתנות ותפגין שליטה
וידע בכל נושא שהוא זה סותר את הנשיות בעיניכם ואז ראשכם הדפוק מתרגם זאת כקרירות וקשיחות .

אייבורי

New member
את רואה

מסתבר שהתפיסה שלך מוטעית
גברים בהחלט רוצים אישה חכמה עם דעה וגם רכה וסקסית.
[עכשיו לתרגיל חשבונאי פנימי]

קארניו

New member
כן,

לי אתה יכול לנסות למכור את הבולשיט הזה ..במציאות זה עובד כמו שאמרתי וטענתי לעיל , בדיוק כמו הקיטלוג שאתם עושים למדונה - זונה .

אייבורי

New member

בחייך, גברים לא מקטלגים למדונה-זונה
זאת המצאה נשית וקירקור תרנגולות שלא מקבלות.

אני חושב שבאופן כללי, בישראל מבלבלות נשים מונחי יסוד
הן מבלבלות בין חוזק לגסות רוח, בין בהמיות להעצמה נשית.
בין אגרסיביות בוטה לאסרטיביות.
ובסוף, גברים בהחלט רוצים אישה חכמה ונעימה
[מקבלים שתלטנית ארורה במסווה של אישה חזקה]

קארניו

New member
כן, גם אני רוצה להאמין שהם לא מקטלגים

אבל מה לעשות שהמציאות אומרת אחרת.

לפני שבוע הציג גולש כאן בפורום את הדילמה האישית שלו בבחירת מדונה והפיכתה לחוקית מחד ומשיכתו לנשים זנותיות מאידך ובעקבות הבעייה שהוא העלה התנהל דיון שבו הגברים הסכימו פה אחד לקיטלוג של הנשים למדונה-זונה והגדיל לעשות חברך
הקרחון שניצח על המקהלה הגברית וטען טיעונים חשוכים ואוויליים שלא היו מביישים את גדולי הפוריטנים האמריקנים של המאה שעברה .

ואני יותר ממך רוצה להאמין שבאמת גברים רוצים אישה חכמה ונעימה בדיוק כמו שאני רוצה גבר חזק שלא מפחד לגלות רגישות ולא מסתיר את רגשותיו , לא חושד שהאישה היא יצור שטני בעל כוונות זדוניות שצריך להתגונן מפניה ולא עושה את ההפרדה בין אישה יוזמת ומשוחררת ולא מתייחס אליה כשרלילה.

קארניו

New member
תודה שהזכרת לי את השם שלו

ניסיתי להזכר בשמו אבל ללא הצלחה .
מסתבר שהשאיר עליך חותם הגבר המיוחד וגם אם לא תודה בכך זה באמת בסדר ולא מפתיע

אייבורי

New member
המציאות לא אומרת אחרת

גולש אחד וקרחון מקסים שהשתתף בדיון
לא אומר שכל הגברים מחלקים נשים לשתי קטגוריות.
[למיטב זכרוני כתב הקרחון בחיוך שמבחינתו כולן זונות]

לגמרי התבלבלתי

מצד אחד הנשים הן שמבלבלות במושגי יסוד, אבל הגברים המדויקים והחדים בעפרונות בסוף גומרים בתוך שתלטנית שציירה להם חוזק?
אז מי בסוף פאקינג אשם? <אייקון מגרדת בפדחת>

אייבורי

New member
כפרעליך

אני אצייר לך בסבלנות

גברים גומרים בתוך _________ כל שאר הבלה בלה בלה לא ממש מעניין אותנו.

נראה לי שאת צריכה איזו סדנת העצמה או איזו ויפאסנה קלה
זה יעזור לך לחזק את הצאקרות
[ולנו זה יתן שבוע שקט מהחוזק]

למעלה