משום מה

newKiticat

New member
יש חולצות שהמידות נעות

בין 0-3.
3 שווה למה? 40?

(בהרבה דגמים אגב. יש מעט מאוד שיש מידה 36-44, ו-46 ממש לא ראיתי (וישבתי על האתר לא מעט זמן הבוקר).

תלוי,

יש פריטים שהם "לוס" מלחתחילה,
אז צריך למדוד, 3 יכול לנוע בין 40-44
ד"א רוב הפריטים במידות 44 ומעלה הם בקולקציית הבלאק שלנו
ראיתי שחיפשת גופייה או חולצה ורודה נכון?
הנה כמה רעיונות שלי:
חולצת מחשוף ביצה- מגיעה בצבע ורוד עד מידה 44, מאוד מחמיאה על הגוף
חולצה במפתח סירה- מגיעה בורוד, עד מידה 44
חולצת שכמייה בורוד, מצרפת תמונה, האהובה עלי, מגיעה במידה אחידה

אם יש לך עוד שאלות אני פה עבורך,
תמר מקסטרו

אוגלה

New member
אגב, למה תלוי?

נניח חולצה שהיא לוס, בכל מקרה צריכה להיות ברוחב אחיד בכתפיים, למה בחולצות צמודות אני מידה 2(38-40) ובחולצות רחבות אני טובעת במידה 1 (36?).

ובמכנסיים - למה בסקיני בצבעים אני 38 וג'ינס בדגם שריי אני אולי 35-36?

ומילא זה, אבל בעונה הקודמת רציתי לקנות שתי גופיות סאטן, ובגופיה הטורקיזית הייתי מידה 38 ובחום בהיר הייתי 42??? (ולא בגופיה אחת שמדדתי, שחשבתי אולי התבלבלו התוויות, אלא בכמה)

זה פשוט מעצבן, וזה מכריח אותי למדוד את אותה החולצה פעמיים אם אני מעוניינת בה בשני צבעים.

אני מבינה,

את צודקת,
אני אדאג להעביר את הביקורת לגורמים שיטפלו בכך...
האופציות שנתתי מצאו חן בעיניך?

תמר מקסטרו

מישהי שאני מכירה שלמדה עיצוב טקסטיל הסבירה

לי פעם שתהליך הצביעה משנה את הבד. ולכן אותו דגם, בצבעים שונים, עשוי להיות במידה שונה (למרות ש"על הנייר" הם באותה מידה). אין לי מושג מה ההסבר שמאחורי זה, אבל אותי היא שכנעה ומאז כל פריט שאני קונה ביותר מצבע אחד אני גם מודדת בכל הצבעים, ליתר בטחון.

אוגלה

New member
סורי, לא הגיוני בעיני

נראה לי שקודם צובעים את הבד, ואחרי זה גוזרים אותו, ולא קודם גוזרים ואחרי זה צובעים

מצטערת אולגה אביגיל צודקת העניין הוא שהדגם

אותו דגם אבל הצביעה גורמת לאלסטיות של הבד להיות שונה וכן גם הכובד של הבד ( כל צבע נותן משקל אחר ) ויתרה מזה אמא שלי שהייתה מורה לתפירה וגם בכיתן כשעבדתי הסבירו לי שאפילו בגד באותו צבע אם הוא בא מגלגל בדים שונה יכול לשבת שונה על הגוף והיא לימדה אותי שאפילו אותו צבע אותה מידה תמיד למדוד כי יכול להיות שוני

sheffys1

New member
אולי זה יכול להסביר הפרש של חצי מידה

אבל לא של שתי מידות שלמות

אוגלה

New member
אני בדרך כלל 1 בקסטרו. מידה 38

ולא 38 קטן. 3 זה בדרך כלל 44 (מהנסיון של אמא שלי עם חולצות שלהם)

hadasusha

New member
vמידות שלהם פיצפונות ממש

יש לי זיכוי לקסטרו כבר כמה זמן ואני לא יכולה לקנות כלום כי הכל קטן לי על החזה... ולא שהוא כזה גדול.
בתור בחורה גבוהה (178) ולא מאוד רזה אבל גם ממש לא שמנה בקושי מצאתי העונה משהו שעולה עליי כמו שצריך, גם לא מידה 3 או 44.
מגוחך לדעתי... אני לא מחשיבה את עצמי שמנה וכל פעם שאני יוצאת משם הם גורמים לי להרגיש שכן.

efroch99

New member
מה דעתנו על נעלי גזית?

ראיתי זוג ממש יפה על חברה שלי....

innocence

New member
אני קניתי 2 במבצע

של שני בחצי מחיר, ויצאו לי 2 זוגות ב300, שזה סביר מאוד לדעתי במיוחד כשמאוד קשה לי למצוא סנדלים.
חלקם מעור וחלקם לא, צריך לבדוק, ובכל מקרה, מהניסיון שלי איתם הם טובים יותר מטוגו וסקופ ודומותיהן מבחינת האיכות.
מה שכן, חשוב למדוד טוב, כי דגמים שונים הם מידות שונות מאוד, וזה מוזר, אבל מה לעשות.

efroch99

New member
אז רק להבין

מדובר בנעליים בליגה של טוגו?
תודה על הפידבק!

michali278

New member
לא. ממש לא.

הן במקום טוב באמצע. ממש לא טו-גו, אבל גם לא נעלי איכות מהעשירון העליון.
אם להשוות, אז הם כמו גלי או רפאבליק. מנסיוני שלי.

innocence

New member

אם כי אני מורידה את גלי מהרשימה, כי בשנים האחרונות האיכות שלהם (של המותג של גלי עצמו) פשוט מזעזעת. וגם האימומים מוזרים ולא נוחים בצורה לא סבירה.

michali278

New member
סוג של מסכימה באשר לגלי

דומה למה שקורה בגזית, גם הם אוסף של כל מיני מותגים ויבוא
ויש שם דברים טובים ובאיכות יתר מסבירה שאפשר לחיות איתו לגמריי (לא רק האש פאפיז)

למעלה