זה לא בדיוק עבודה אני מוכרח ללמד כמה ילדים משו מסויים ובמשו הזה אני לא הכי מעוניין לפרט
ד דודו מאיר New member 13/9/11 #20 זה לא בדיוק עבודה אני מוכרח ללמד כמה ילדים משו מסויים ובמשו הזה אני לא הכי מעוניין לפרט
ד דודו מאיר New member 13/9/11 #21 אני מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי לעמוד ליד אנשים שעישנו ולהריח את הסיגריה אבל לא אחרי העישון יש להם ריח של מאפירה
אני מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי לעמוד ליד אנשים שעישנו ולהריח את הסיגריה אבל לא אחרי העישון יש להם ריח של מאפירה
C chuckcha New member 13/9/11 #26 לדעתי, יש 2 דרכים להפסיק 1. אם בינך לבין עצמך אתה מחליט ללא שום לחצים וגם ללא שום סיבות צדדיות. 2. אם קרה/יכול לקרות לך משהו טוב או חלילה רע, ובגלל עודף אמוציות יש לך צורך להראות לעצמך/לקב"ה שאתה חזק ויכול לעשות את זה.
לדעתי, יש 2 דרכים להפסיק 1. אם בינך לבין עצמך אתה מחליט ללא שום לחצים וגם ללא שום סיבות צדדיות. 2. אם קרה/יכול לקרות לך משהו טוב או חלילה רע, ובגלל עודף אמוציות יש לך צורך להראות לעצמך/לקב"ה שאתה חזק ויכול לעשות את זה.
ש שםאנילא New member 14/9/11 #28 אין...זו החלטה שלך בלבד...בדיוק כמו שבשבת אני מאמין שאינך מעשן כך זה כלפי כל יום...