משולחנו של מעשן

משולחנו של מעשן

דוד מביט על הסיגריה בערגה שתי ידיו ספק אוחזות ספק רועדות באחיזת הסיגריה הנה תחלופנה להם דקותיים והשיעור יגמר ואת הסיגריה הוא ידליק, השיעור נגמר דוד כבר זרק את בדל הסיגריה ואיה התשוקה איה הערגה לסיגריה? חלפו להם כאילו כלום לא התרחש בתודעתו לפני כחמש דקות (יאללה חלאס עם הסיגנון הזה) אקיצר חברה אני מת להפסיק ולא הולך לי וזה מציק כל השיעולים והנשימה הכבידה (גם ספורט לא עוזר לזה) ואני לא מאמין בכל האלקטרונים למיניהם והמסטיקי ניקוטין ובלי לדרוש לי על כח רצון וכו... יש למישו עיצה חכמה איך להפסיק? היה לי רב חכם בזמנו שייעץ לי עיצה מסויימת איך שהוא עצמו הפסיק אבל זה לא רלוונטי להיום וחבל, אם הייתי מקשיב לו אז הייתי נקי היום ומאושר

shlomiff

New member
תמשיך וזהו..סתם..

אולי תעשן פחות.. לאט לאט תוריד במינון..

קליט

New member
תקרא חומר על זה

תבקר חולים במחלה שהולכים למות - עד שיצא לך החשק לדבר הזה שלא רק הורג וזהו, אלא גם עלול לגבות ממך מחיר כבד של יסורים מענגים במיוחד + קרחת נחמדה על הראש, וגם תרגיש שאתה ~ מה זה אדיוט ?? !! . . . ותהיה ממש ממש בעננים . כל יום הקרנות ויסורי תופת . . . ואז תתגעגע לסיגריה פשוט . . .

לא רק שקראתי חומר

גם עישנתי אותו
האמת שזה אמנם מזעזע אבל זה לא משפיע עד כדי הפסקה מוחלטת,

קליט

New member
הצעתי לך לבקר מישהו כזה

זה יכול גם להיות מישהו שעבר אירוע מוחי נחמד כזה . . #יש עיצות שפשוט עובדות גם אם אתה לא מאמין בזה . . #אולי "רטורנו" תעזור כאן ? . . . וזה נראה לי ההצעה הכי טובה

קליט

New member
הם מטפלים בהתמכרויות

יש להם סניף דתי מצליח בבית שמש . זה מה שזכור לי לגבי הנ"ל .

shlomiff

New member
מורה !! להרים אצבע ?

לא ידעתי שיש פה גם מורות.. מגניבב

גם אני סוג של מורה

ואל תישאלי איזה סוג, שאני לא אצטרך להאדים בכח (זה קשה בגלל הצבע עור)

למעלה