משוחררת

משוחררת

אני משוחררת כמעט שנתיים אבל אשמח לענות על שאלות

dominogrose

New member
שלום משוחררת, יש לי שאלה........

אני משתחררת עוד פחות משבוע. כרגע אני מחפשת עבודה ורציתי לדעת איזו עבודה מועדפת יש, חוץ מתחנת דלק. ושאלה נוספת...... אני רוצה 2 עבודות (אחת מועדפת). כמה יורידו לי מס מהעבודה השנייה?? האם זה נכון שמורידים לי 50 אחוז??? אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי :)) ובהצלחה באזרחות :)

actress

New member
יש קצת בעיה

כי עכשיו קצת הורידו עבודות מועדפות אני למשל השתחררתי לפני חודש וחצי ועדיין מחפשת עבודה והמיתון ממש על הפנים אז חיפשתי אופציות אחרות למשל מצאתי משהו שהוא לא עבודה מועדפצ והרבה יותר משתלם ועבודה מועדפת כיום זה או חקלאות או משתלות את המפעלים הורידו וגם עבודה בבתי מלון זה מועדף אבל המצב שם הוא על הפנים אני אפילו ניסיתי לגשת לצוות בידור ומישהו מהיחידה להכוונת חיילים משוחררים אמר לי שממש לא כדאי בכל אופן כמעט כל הכסף שקיבלתי שהתשחררתי הלך על פקסים לקו"ח וכו´... וושיהיה לך המון המון המון בהצלחה בשיחרור

שלום משתחררת טרייה ../images/Emo98.gif

מזל"ט על השיחרור הקרוב....המון בהצלחה! בקשר לשאלתך יש עבודות במפעלים, מלצרות, נקיון ):, ועוד כמה שכרגע אני לא זוכרת אבל אני אחזור אליך טוב?

actress

New member
"לפרח בחצות" מפעלים זה כבר לא...

עבודה מועדפת אולי בתקופה שלך זה היה אבל הודיעו ברדיו לפני חודשיים שזה בוטל ולכן מי שהשתחרר לפני יוני 2001 זה עוד היה בשבילו מועדף לכן תורידי את זה ניקיון זה לא כ"כ בטוח .... מלצרות יש מקומות שזה כן ויש מקומות שזה לא למשל בבית מלון זה תקף אבל לפי מה שאני שאלתי יש עכשיו או תחנות דלק או חקלאות או בבתי מלון ששם המצב על הפנים ולא שווה להיות

dominogrose

New member
שוב אני !!!!!! תודה רבה לכולם.....

על כל התגובות. מפעלים זה נשמע משעמם, איך העבודה שם? מישהו יודע? כבר ביררתי עבודה בתחנת דלק ליד הבית, אבל שם לא מקבלים חיילים משוחררים, אבל בגלל שאני מתדלקת שם הרבה, אז ינסו לדבר עם המנהל. התקבלתי לעבודה אחרת, פקידת עו"ד. בסך הכל 4-5 שעות ביום, 5 פעמים בשבוע, אני מקווה שגם בתחנת הדלק יקבלו אותי, ואז יהיו לי 2 עבודות , ואני אחייה כמו בן אדם !!! שוב, אני מודה לכם מאוד מאוד מאוד על העזרה, ומאחלת לכל המשתחררים, בהצלחה באזרחות :))) "פרח בחצות" - במה את עובדת?

יוסי! ../images/Emo6.gif

יוסי אני בת 21 כמוך אל תעשה אותי זקנה ואני כמעט שנתיים משוחררת בפברואר

למעלה