משוגעים כולכם!

• פותח הנושא enigo
  • פורסם בתאריך
נדמה לי שאני מזהה את מיקום התצלום..

"מעלה העורב"... העליה ההיא שלא אהבו אותה (משום מה?), זו שמתחילה בשביל התחתון בקצה הדרומי של הואדי, העליה המפורסמת שעולה על שיפועו הצפוני של רכס, שמאלה ימינה שמאלה ימינה וכו´ וכו´ שם כולם שפכו לאגר במירוץ ההוא באוגוסט ובאל-מידיה שלאחריו ביטלו את העליה החביבה הזו וייצרו עליה מתונה ופשוטה (כולל קטע פודרה מרגיז) מדרום לעליה המקורית. בקיצר... אחרי שהבהרנו על איזו עליה אני מדבר, עוברים אותה וחוצים שביל בחלק הגבוה יותר של הרכס, ממשיכים ישר, ומגיעים לפניה חדה ימינה כשחמישה מטר ממנה מדרגת סלע גבוהה. זהו המקום בו מסלול אל מידיה הישן מתחבר לחדש שגם הוא מגיע לאותה מדרגה מהכיוון השני. לדעתי - זו המדרגה שמופיעה בתצלום שלך אניגו.

ולגבי בטיחות באל-מידיה...

האמת... כבר זמן רב חשבתי על קומבינה בה נארגן קבוצת מאבטחים כאלו לא רשמיים אבל עם נשק, נרד ככה עשרה חברה "מההיסטוריה...", נמקם את האקדוחנים בנקודות שולטות, ונקח לעצמנו שעתיים שלוש של נוסטלגיה בסינגל הקדוש. האמת... נורא מפתה. האמת... שכחו מזה.

עמית xr

New member
אל מידיה ואחרים

רק רציתי לציין שהמסלול שם לא דומה לשום דבר אחר ,לפחות לא למה שאני מכיר . היו ימים שהיה אפשר לרכב שם לבד לתוך הלילה עד שכבר שמעו את התנים זה חלק מהכיף לא הייתי רוצה לרכב שם ולהיות אורח לא קרוא חבל שהרבה מהשטחים הפתוחים של פעם כבר נסגרו היום לי הפרידה מאל מידיה הייתה קשה ,אפילו שנהגתי לרכב שם עם אופניים. זה היה חלק אינטגרלי מקבלת השבת שלי מעניין אם מצדו השני של הכביש (יער בן שמן) יש תוואי מעניין ומאתגר כמו באל מידיה (אני בספק)

mad dog 3

New member
מה מיוחד באל-מידייה...???../images/Emo107.gif

מה..???, אתם בקטע ששם התחיל הכול...??? מבחינת אלמנטים.... מה יש באל מידייה שאין בשאר מסלולי העמותה...??? עצים...יש אבנים...יש סלעים...יש דרדרת...יש עליות...יש ירידות...יש חלקי מתכת של אופנועים שהתרסקו...גם זה יש...!!! ידידיי...המצב בתחת... גם אני אהבתי את אל מידייה 1,2 ובודרוס... היום אני מסתפק בשאר המסלולים...(תאמינו לי שהם עושים את העבודה) ועד שלא נזיין את כ ו ל ם....לא שווה להסתכן...!!! רכבו בזהירות

madog...

מה מיוחד במדינת ישראל? מדבר?... יש גם בחצי הצפוני של אפריקה. חום ולחות?... יש בכל אפריקה. ערבים למכביר?... כל החצי הצפוני של אפריקה. בעיות כלכלה?... כל אפריקה. חוסר תרבות?... כל אפריקה. מלחמות דת?... מרבית אפריקה. זילות חיי אדם?... כל אפריקה. אפילו הרצל בעצמו אמר אוגנדה! אז תגיד, למה אנחנו כאן? תראה כמה אפשרויות דומות מאד יש לנו? שורשים חביבי אם עוקרים הם נשארים בלב.

enigo

New member
כלבלבים רבנים ושות´

מישהו מוכן להסביר איך מגיעים למסלולים ה"בטוחים"??? למען אוכל להמשיך במגמת האנדורו הטכני בה אני שואף להמשיך ללא סיכון מיותר בפירסינג לא רצוני. תודה, אניגו.

למעלה