משוגעים כולכם!

• פותח הנושא enigo
  • פורסם בתאריך

enigo

New member
משוגעים כולכם!

או יותר נכון, אנשי אל מידיה... יום שישי 11:00, אחד TT ואחד XR650 מגיעים אל שערי אלמידיה. בחוץ בערך 35-40 מעלות צלזיוס ובתוך המגינים טמפ´ שמופיעה רק בסקאלות של תנורי אפיה... את ערוץ הנחל כבר עשינו פעם שעברה וזה נגמר בשרשרת שבורה, אז מוותרים ומתחילים מהיציאה מהנחל. המסלול טחון קשות, ממש לא כדאי שאנשי שמורות הטבע או ירוקים למינהם (חוץ ממקנאה) יראו את דגמי תעלות הימים שחצבנו שם במחי גלגל אחורי... בנוסף דאג מישהו לפזר ענפים בזויות שונות לאורך המסלול ואנחנו נאלצים לטפס מעל מתחת או מסביב להם. אין כמו ענף בגובה מטר להפוך עליה תלולה אך סבירה להתעללות ברוטלית בקלאץ´... חצי שעה אחרי זה הינו למעלה (לא כולל את "העליה", זו שהיתה מורכבת משלושה חלקים והביאה הרבה מהרוכבים אל סף השבירה... ומעבר לו...), קלים באיזה קילו או שניים ועם מגפיים שעושות רעש של מימיה לא מוחרשת. עצרנו לסשן צילומים קצר (מאוד... שלוליות הזעה על המצלמה לא נראו לי בריאות לה במיוחד...). החלטנו לדחות את ההמשך ליום שפוי יותר. ועכשיו לדילמה - האם אנשי העמותה שהתחרו באותו חודש אוגוסט לפני ארבע שנים, ביום שרבי במיוחד, בשעות הצהריים, והשלימו מספר הקפות בשעתיים (!!) צריכים להיות מסווגים תחת הקטגוריה "אלילים" או שמא עלי לפעול בנחרצות לאישפוזם הכפוי לשם הגנה על שלמות גופם??? מה אתם אומרים?

|דגלבתור אחד שרכב שם ומאוד אוהב את

בתור אחד שרכב שם ומאוד אוהב את אל מידה עד מאוד, אני ממש לא ממליץ לך לרכב שם בימים חמים אילו (חמים מבחינה בטחונית ולא קשור לטמפרטורה). יש סיפורים על רוכבים שקיבלו מטר אבנים ואפילו שמעתי על אחד שנדמה לי שניסו לעצור אותו. שימרו עליכם ותעשו חיים. אני בינתיים מחכה לזמן בו נוכל לחזור ולהנות מהמקום בבטחה ולארגן תחרות כאשר שוב תושבי הכפר יהיו מרשלים.

hananlv

New member
זו אינה שמועה

רוכב מסוים נתקל בחבל מתוח בין שני עצים וכאשר קם הבחין בחבורה "נחמדה" שמתקרבת אליו עם קרשים.. למזלו ה WR לשם שינוי הניע במכה ראשונה...

enigo

New member
זה מסביר כמה דברים...

כמה מהענפים שם אכן יצרו רושם כאילו הוצבו בכוונה כדי לחסום את המסלול... יש אתרים אחרים באותו אופי להזיע בהם בבטחה?

אלון DRZ

New member
היער צמוד לקיבוץ מצר

ומצד שני לכפר מייסר. זה לא נראה לי מסוכן אבל לא הייתי מנסה.

אניגומוטו ../images/Emo70.gif

מר אניגומטו הנכבד - היועצת לא התרשמה ממך שאתה
, כמובן שאתה יכול לומר :"למה מה" "מי היועצת" וכו´
הדיווח האחרון שהתקבל מהפקח של קק"ל הממונה על האיזור (עידו עסיס) מדבר על יריות שנורו שם ולא פעם אחת לעבר מטיילים , אז אם אתה מתעקש תתגייס למילואים - באל-מידייה לא בתקופה הזו. רוצה מסלולים טכנים? - קבל : מתקן אדם ולא באמצע השבוע! תוואי התחרות של שוהם. המסלול בכרמי יוסף. תוואי התחרות בלטרון. הר רוח והאזור... מספיק?

מי מת ןמי מתחלף?

חמורים גם מתים וגם מתחלפים,אני מניחה כי שכמוך מידי פעם עושים את החדשות. וליפני שתתחילו לחפור תעלות במומלצים של היועצת, מה עם להחליף את הD9 באופנוע שטח אמיתי אשר איזורי המחייה הטבעיים שלו הם מסלולי אנדורו כמו אל מדיה ואו לטרון, ולא מפלצות "בחה"?

כן שכחתי, סליחה, שלום לכולכם,אני

חדשה כאן, ומקווה לבלות כאן מספר שבועות עד אשר אחזור לאיטליה.

היועצת מקדמת בברכה ../images/Emo132.gif

כל בת למין הנשי שמצטרפת לחבורת השרוטים . היועצת לא מבינה ומבקשת הסבר - במידה ובגב´ עסקינן אז למה לא : הספשייליסטית במידה ובזכר עסקינן , אז למה ההתהדרות הנשית? או שמא רק קפצה ה-ה´ בסוף המילה חדש? היועצת מריחה תיעודים של "שלה ורק שלה" ועוד שכמותו , היתכן? היועצת שואלת עצמה מה ילד יום...

את מתוחכמת מידי, אנני מבינה דבר

וחצי דבר, האם שפת רמזים היא זו? הסגנון מזכיר את הסקרן מלמעלה.

enigo

New member
הרעיון בבדיקה...

אבל מכיוון שהאופנוע משמש גם ככלי רכב יום יומי אני קצת מתלבט. בכל מקרה אפשר לראות שהאופנוע כבר נמצא בלוח, כך שאני בכיוון, אבל אין ספק שאנדורו צפוף הוא לא "המקום" לאופנועים הנ"ל (אבל כל אחד יכול לעשות את זה עם קטום 200, רק גברים "אמיתיים" עושים את זה עם TT , או ביג, או סופר טנרה...
). אני מודה שלא היתי מודע לסיכון באזור אל-מידיה, ולו הייתי (למשל התרעות בפורום...) לא הייתי מגיע לשם. אין לי בעיה מיוחדת עם המוות, אבל ממש לא בא לי לשמח בני דודים תוך כדי...
. לגבי המסלול בלטרון, לא הייתי שם, יש מצב להוראות הגעה? (כנ"ל לגבי המסלולים האחרים ) תודה, אניגו.

למעלה