משוב

Lir האחת

New member
משוב../images/Emo88.gif

כל סוף סימסטר נוהגים להעביר אצלנו דפי משוב בכל שיעור ושיעור. במשוב כתובות שאלות המתייחסות לחומר הנלמד ולמרצה שלימד. האם מעבירים אצלכם דפי משוב? האם אתם נוהגים להקדיש מזמנכם ולמלא את המשוב באופן רציני? מה דעתכם על הדפים הללו, האם לדעתכם מישהו טורח באמת לקרוא ולהתייחס אליהם באופן רציני? ספרו מה קורה אצלכם

the last anigma

New member
אצלנו יש את סקר ההוראה באינטרנט

-בת"א- והתמריץ למלא אותו הוא תוספת נק' בבידינג (עוד המצאה גאונית מבית את"א). אני כן אוהבת להקדיש זמן ולמלא ברצינות, כדי לחסוך מהשנים הבאות את המרצים/מתרגלים הנוראיים שאני סבלתי, או לחילופין לתת הערות וביקורת במילים כך שהם יוכלו להשתפר... וכן כדי לשבח ולתת את הקרדיט למרצים והמתרגלים הטובים, אלה שבגללם אתה מצליח בקורס. כעיקרון מתפרסמות תוצאות הסקר באינטרנט, וזוהי אינדיקציה טובה למי שנרשם לקורסי בחירה או כאשר יש אופציה של מס' הרצאות/תרגולים. בקיצור - אני תומכת.

lollapalooza

New member
../images/Emo45.gif

בנוסף, זו דרך טובה להביע תמיכה בקורסים מסוימים שאולי לא ניתנת להם חשיבות בפקולטה, ולהפך.

אצלנו המשוב ממוחשב../images/Emo29.gif

הם אמרו שאתמול הם העלו אותו לאתר משום מה הופיע לי משוב לקורס אחד ואני לא מקנאה במרצה על המשוב שכתבתי לו הגיע הזמן שהוא יקבל איזה יישור קטן וכן אני משקיעה-מרצה טוב צריך לקבל פידבקים ועל מרצה לא טוב צריך לדווח. אז המרצה הזה גרוע בצורה שלא תיאמן בכלל אז כתבתי בדיוק מה שאני חושבת (כמובן בשפה יפה
)כתבתי את הקושי בשיעורים שלו,מה ניתן ורצוי לשנות אני מאמינה שמתייחסים ברצינות לזה..לא נראה לי שהם עושים את זה בשביל הכיף בכל מקרה אני מקווה

@יעל@

New member
אצלינו מעבירים

אני לא מתייחסת לזה ברצינות מי יודע מה, אני יודעת שגם אלה שמעבירים את הסקרים לא מתייחסים לזה. הדף עצמו גם ניראה מעפן כזה, שלא מי יודע מה מהימן.

SpyKid

New member
גם אצלנו עורכים את זה

זה נקרא "משאל המרצה" (אצלנו = בטכניון), בשבוע הנוכחי בדיוק מעבירים את המשובים. אני אכן משתדלת לענות באופן רציני (זה לא שיש הרבה אפשרויות לבדיחות...). אנשים בהחלט טורחים לקרוא ולהתייחס, כי על סמך המשובים האלה מפרסמים באתר לימודי ההסמכה את הציונים של המרצים, שבעזרתם סטודנטים יכולים לבחור אצל מי כדאי ללמוד (במקרה שהם לא קיבלו מידע מחבריהם מסמסטרים מתקדמים על כמה שמרצה מסוים נורא\נהדר*). *צילג הוא המלך!!!

Lir האחת

New member
מעולה

אהבתי את הרעיון שהמרצה מקבל ציון שמתפרסם באתר, והסטודנטים יכולים לראות אותו
לא ידעתי שקיים כזה דבר.. כמה שזה נשמע לי מצחיק, אני חושבת שזה מאוד יעיל! צריך לעשות את זה בכל מוסדות הלימוד

צילג אובר רייטד

ומה העניין עם המריחות זמן שלו לאחרונה? כמה אפשר כל הרצאה להעביר תלמידים מקומות, לספר בדיחות על ציוני הבוחן, ולספר למדמ"חניקים שלמרות שהחומר לא נראה להם קשור למציאות הוא דווקא מאוד שימושי? עמית עינב, לעומת זאת, הוא הוא ה-מלך.

SpyKid

New member
עמית הוא אכן המלך הבא,

אבל אל תפגע בשמו הטוב של צילג. הוא עדיין אדיר.

אפרתs

New member
מניסיון של 4 שנים באקדמיה

(שתי פקולטות ב-2 אונ') למשובים בקושי מתייחסים גם כשלמעלה מ-90% מהכיתה כותבת הערה ומחאה כנגד מרצה או כנגד קורס מסויים. אין לי אמון בזה ואני רואה בזה כסת"ח של הפקולטות. אני טורחת לפאר ולשבח כשצריך, אני גם כותבת הערות לשינוי והערכה ברוב הקורסים אבל לא מצפה ליותר מידי.

shay4442

New member
כמו שכבר נאמר באת"א יש משוב ממוחשב

והתוספת הזאת של הניקוד הנוסף בבידינג בהחלט משתלם בסופו של דבר(הייתי יכול לבחור את הקורסים בצורה יותר רגועה....) אצלנו בחוג ,המרצים עושים מהסקר הוראה הזה ,עניין רציני(כנראה שמעירים להם על זה בישיבות שלהם) היום למשל המרצה ביקש מאיתנו למלא את הסקר הוראה ולהעיר כמה שיותר הערות מפורטות. מניסיון אישי אני יכול לומר ששנה שעברה אחרי הסמסטר הראשון מילאתי את הסקר הוראה ובהחלט ראיתי שיפור לטובה בסמסטר השני .

BellA עלמה

New member
מהניסיון שלי באקדמיה

אין לי מי יודע מה ציפיות ממשובים אני בדרך כלל ממלא רק את החלק של ה
אבל לא את ההערות הנוספות

הרגע מילאתי את המשוב...

אצלנו (בעברית) המשוב ממוחשב ונוח לתפעול. והשנה הפרס הגדול טיסה לאירופה!!!
(ברצינות - בהגרלה לממלאי הסקר) ועוד כל מיני תמריצים כמו תלושים מהאקדמון וכו'. אני דווקא מתייחסת אליו די ברצינות כי: א. יש קורסים שהם על הפנים וכל השנה אנחנו מתוסכלים, כך שאם יש הזדמנות לפרוק בפני המערכת אז למה לא? ב. יש קורסים שהם אחלה ומרצים מתוקים ומקסימים וחשוב לי לתת להם פידבק חיובי, מעין הוקרת תודה... (אבל בינינו, האמת שסוף שנה שעברה לא מילאתי...).

nova stella

New member
משקיעה רק אם יש לי משהו מיוחד להגיד

לטוב או לרע - ואז גם כותבת הערות, חידושים והמצאות. אחרת, עוברת במהירות, מסמנת ודי.

למעלה