משה תאומים

DrorCh

New member
משה תאומים

דבר ראשון אני אוהד מכבי תל אביב ואני מקווה שנוכל להגיע לדיון רציני בלי העלבות מיותרות משני הצדדים תגידו ההתנהגות של משה תאומים סביב ההפסד שלכם לנתניה לא מפריע לכם ? הוא יושב ביציע מקלל יחד עם האוהדים את השחקנים מטיח בהם אחרי המשחק שהם אפסים מודיע להם שחלקם כבר לא ישחקו בעונה הבאה לפחות חמישה שחקנים ושלא יתפלאו כשהם יחפשו משכורת מאחת מקבוצות התחתית בתחילת העונה הבאה אחרי המשחק אמא של פיני בלילי ואשתו שבהריון עמדו ובכו בגלל ה300 מופרעים מהסוג שיש בכל קבוצה שנשארו לפגוע בשחקנים ולקלל אותם היה עוד שחקן אחד שהצליח להימלט לרכב ממש עם דמעות בעיניים כאילו שהשחקנים עושים בכוונה וכאילו הם לא רחוקים כולה 2 נקודות ממקום ראשון 5 מחזורים לסוף בא משה תאומים יום למחרת ומצדיק את האוהדים שהם צודקים לי מבחוץ זה נראה כאילו הוא מנסה להתחנף אליכם מפחד שיקללו אותו בא לכל משחק באותה חולצה אדומה מקלל עם האוהדים מלבה את האש בכל הזדמנות נגד אוהדי מכבי ת"א באמת אין לכם שום בעיה עם זה ? איפה הסמל איפה הלכידות ?

XSuperKi11erX

New member
שמע../images/Emo47.gif

להפועל יש את האוהדים הכי טובים בארץ, שמעודדים בניצחון ובכישלון. יש כמה חברה טרמפיסטים, שהם ממש מטומטמים והם אוהדי נצחונות כמוכם וכמו הקופים, שלא מסוגלים להשלים עם זה שמותר להפסיד. תאומים- מכיוון שלא שמעתי על זה כלום אני לא יכול להגיב לך. לי באופן אישי זה בסדר שנתניה ניצחה(כמובן שלא רציתי את זה), אלא שיכולת של הקבוצה, בונקר בלי מלחמה בכלל, זה משהו שאני ממש שונא.

DrorCh

New member
זה ממש לא מדוייק

דבר ראשון זה טוב אם אתה חושב שיש לכם את האוהדים הכי טובים בליגה זה אומר שאתה בא לעודד בשביל הכיף ולא לנצחון אבל אתה יכול ליהיות בטוח שכל אוהד אמיתי חושב את אותו הדבר על הקבוצה שלו אוהדי מכבי הם לא אוהדי נצחונות כבר 6 שנים לא זכינו באליפות ואפילו היו לנו עונות גרועות ועדיין אנחנו שוברים שיאי הכנסות ומכירות מנויים של המועדון משנה לשנה הלוואי והמצב פה בעידוד היה כמו בנ.ב.א שם האוהדים מתעסקים בעידוד הקבוצה שלהם ולא בשנאה לקבוצות אחרות

pentagon89

New member
משה תאומים

אני חושב שאתה צודק..כי יש את האוהדים שצריכים להוציא אותם מבלומפילד..לא מעודדים דקה ומקללים.. אוהדי ניצחונות.. בקשר לקהל.. הקהל של מכבי ממזמן לא הקהל הטוב בארץ.. זה שאתם שוברים את שיא המנויים זה בגלל שיש לכם הרבה קהל, אבל כל פעם יש לכם בעיה אחרת, שונאים את לוני,נימני רב עם המאמן, האוהדים עושים חרם צרכנים וכ'ו.. אני יסביר לך למה הקהל של הפועל הקהל הטוב בארץ. תראה, אנחנו עם יחסית מעט קהל, הרביעית בליגה,והאוהדים לא מפסיקים לעודד דקה אחת לפחות בשער 5, יש לנו אוהדים שמשקיעים כל שקל בהפועל , תראה את כמות הדגלים, את כמות הפירוטכניקה, אבל כמובן יש את האוהדים שהורסים את הכל..

XSuperKi11erX

New member
אם לא נעודד שנפסיד../images/Emo47.gif

אז מתי כן נעודד? החוכמה היא לעזור לקבוצה ולדחוף אותה שהיא חלשה. מכבי לא זכתה באליפות 8 שנים והם כן אוהדי נצחונות, שאם מפסידים יש מקללים את לוני. להפועל אין הרבה קהל ולמכבי יש המון...מכבי מכרה 6,500 מנויים בערך, הפועל 4,000. הפועל מביאה למשחק(בית) בממוצע 9,000, מכבי 9,500. הפועל מוכרת כרטיסים יותר ממנויים, מכבי מוכרת מעט כרטיסים. נ.ב. העידוד בנבא לא טוב כל כך. רק שרים דיפנס(הגנה) וצועקים בסלים. תאמין לי אני חזרתי אתמול מארה"ב.

FRuby

New member
משה תאומים והקהל האדום

משה תאומים הוא אחד מארבעת המנהלים של הפועל "כתר" ת"א . הוא בא לכל משחק ( חוץ מימי המחלה ) ועושה את מירב יכולתו לקדם את קבוצת הפועל ת"א. הוא הצעיד את הקבוצה להיות אחת מהגדולות בליגה , וגם לסיבוב הבלתי רגיל באירופה עד לרבע גמר גביע אופ"א. אין לי שום ספק שהוא רוצה את הכי טוב עבור הקבוצה והשחקנים וגם האוהדים. אני , אם היתי מנהל , אולי לא היתי אומר את מה שנאמר במגרש ולאור מצוקת השחקנים. אני , גם אם היתי רוצה לדבר אליהם ברוח כזו , זה היה רק בפורום המתאים ולא לתקשורת או לאזני האוהדים. אבל הדברים בודאי נאמרו בעדנא דריתחא , וכך צריך לראות את זה. הרי המעשים נמדדים לאורך זמן ולא על פי מה שנאמר חד פעמית.

למעלה