Arielcohen
New member
../images/Emo24.gif
שמח שסלחת לי
אני חושב שבסופו של דבר, את צריכה לקבל את עצמך כמו שאת. עם החסרונות, ועם היתרונות (ועובדה שיש). כמה שאת מתאמצת, את לא מצליחה - ככה זה בחיים לפעמים. אין לך מושג איזה תסכול הרגשתי בבגרויות של י'א, הבגרויות שכ"כ חרשתי בשביל להוציא בהן ציון טוב, הבגרויות שהייתי מוכן גם להסתכן בפסילה ולהוציא סיכומים באמצע המבחן, ועדיין הוצאתי 70. זה פשוט עשה לי ממש רע. אז מה עשיתי השנה? את השנה פתחתי במוטו חדש - "זין על העולם" (נשמע יותר טוב באנגלית, Fuck the world). אני זה מי שאני, האייקיו שלי אולי לא הכי גבוה אבל יש לי כישרון לרמות בכל מבחן מבלי שהמורים ישימו לב, אני לא צריך לפתח ציפיות ולהתאכזב, אלא לעשות מה שיוציא בשבילי את הציון הטוב ביותר, וזה להבריז, לפני המבחן לחזור על החומר, לצלם סיכומים ולהעתיק. עד עכשיו זה עבד לי מצוין. ולא, אני לא ממליץ לך לעשות כמוני, ואני לא מדבר רק על הבית ספר - מה שאני מנסה להגיד זה שברגע שחל שינוי בגישה שלי, שינוי שבו קיבלתי את עצמי, נתתי את מה שאני יכול והפסקתי לצפות לטוב ביותר, פתאום הממוצע שלי צמח ל85. הכי טוב מאז כיתה ו', נראה לי. זה יבוא לך. את תביני שאת שווה, ושיש יתרונות בהכל. מקווה שעודדתי, אפילו טיפה...
שמח שסלחת לי