משהו ששמתי לב אליו

אלי ו.

New member
משהו ששמתי לב אליו

בעקבות הרצח של תאיר ראדה ז"ל התפרסמה התמונה הזו בידיעות אחרונות. מה שמשך את תשומת ליבי לא היה החשוד במעשה אלא השירותים עצמם. כנער אני זוכר שנמנעתי מלבקר בשירותים של ביה"ס, אני לא חושב שבכל השנים שביליתי בתיכון אי פעם ישבתי שם. למזלי אני גבר וליד ביה"ס היה גן ציבורי גדול. כיום אני מקפיד לבדוק בגן ובביה"ס של ילדי את מצב הניקיון בשירותים. בעיני התמונה הזו היא שערוריה.

בכל שנות לימודי בבית הספר

נמנעתי ככל האפשר מלהכנס לשירותים..הם תמיד הצחינו, ומכיוון שרוב בתי הספר לא עברו שיפוצים צאז ועד היום...

shellyland

New member
בגגל טראומות השירותים בביה"ס כילדה

עד היום אני מתקשה עד מאוד ללכת לשירותים במקומות ציבוריים. בעיקר זכורה לי משם הצחנה.

אכן מזעזע

אבל מה שאני זוכרת משירותי ביה"ס אצלנו הוא דווקא את העובדה שמדי שבוע בימי שלישי בסוף יום הלימודים היתה "שעת ניקוי" - היתה תורנות בין התלמידים בבניין (אני לא זוכרת אם זו היתה תורנות של כיתות, או תורנות של נציגים מכל כיתה) לניקוי כיתות, מסדרון, שירותים, חצר וכל מה שצריך. לא עשינו את זה מכיתה א', אבל בוודאי בכיתות ה-ו כבר היינו שותפים. השירותים שם היו רחוקים מרמה של מלון, אפילו של כוכב אחד, ואני מניחה שבמשך השבוע ניקו אותם פעמים נוספות. אבל גם לנו היה חלק בזה.

renjintso

New member
../images/Emo6.gif תורנות שירותים

בהחלט מזכיר נשכחות. רק שזה היה ביום שישי. והישרותים האלה באמת היו סבירים. לא ברמת מלון כמו שאמרת, אבל היה אפשר להשתמש בהם בשעת הצורך. אני זוכרת את ההפתעה כשהגעתי לאוניברסיטה וגיליתי שהשירותים שם נקיים ותקינים ומתוחזקים. כנראה לא העליתי בדעתי שיכול להיות ככה.

mucool2

New member
אצלי בתיכון

היו שירותים סבירים. ביסודי אני חושב שהייתי רק פעם או פעמיים בשירותים (והכי הרגיז אותי שביקשו מאתנו לא לזרוק נייר טואלט לתוך האסלה!). למזלי ימי הלימודים היו קצרים למדי, ומחוץ לחצר בית הספר היה גן ציבורי ושדה פתוח עם כמה עצי זית.

תהיתי באמת מי יעלה ואם אצטרך להוסיף

אה. חןחן לך

mucool2

New member
כן, ושכחתי להוסיף

שמרוב השיעורים הברזתי או שהמורה סילקה אותי, מה שהקל במקצת.

צימעס

New member
כבת-לא-היתה-לי-הפריווילגיה

להעזר-בשירותי-החורשה-הסמוכה. המצב-נורא?נכון. יכולה-להעיד-שבבית-הספר-של-המועצה-שלנו-המצב-סביר. יוצא-לי-לבקר-שם-לפחות-פעם-בשבוע-עם-הבנות-שלי, והם-בהחלט-עונים-על-הדרישה-"אפשר-להושיב-שם-ילדה-בת-3-בלי-שתמרח-בפיפי-של-קודמותיה".

Canta Brasil

New member
../images/Emo6.gif

את מרשה לבנות שלך לראות בית-ספר?! את לא מפחדת שיכנסו להן רעיונות כפירה לראש?

צימעס

New member
צחוק-צחוק,

כשהעלתי-את-האפשרות-לעשות-מפגשי-חינוך-ביתי-בתחום-בית-הספר (אצלינו-בית-הספר-והמרכז-הקהילתי-נמצאים-בקומפלקס-אחד,ומשתפים-פעולה), היו-אמהות-שהתנגדו.

diday

Member
שורה זו נכתבה ללא שימוש במקש רווח

האפשרויות: - לחיצה על ALT, הכנסת הספרות 32, שחרור מקש ALT - סימון רווח על ידי העכבר (או shift וחץ ימני או שמאלי) לחיצה על CTRL C (העתק), שימוש על ידי CTRL V (הדבק).

למעלה