משהו ששמתי לב אליו

tomerol

New member
משהו ששמתי לב אליו

לא יודע, אולי זה הדימיון שלי - שמתם לב שככל שקריימר לא קשור כביכול למציאות, הרבה פעמים הוא זה שרואה את המציאות כפי שהיא? אה ואני חדש פה

SaintJohn

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

זה אחד הדברים שעושים את הדמות שלו לכזאת הזויה וגאונית.

bart simpson75

New member
כן, בדיוק. דווקא האיש ההזוי הזה

תמיד נותן איזו נקודת מבט הגיונית לחלוטין. ובכל פרק כמעט, יש לו איזה הגיג פילוסופי שכזה, או ציטוט מאיזה מקום, שאתה לא מבין מאיפה זה בא... ככה זה, "רק השחף המגביה עוף, הוא הרואה למרחקים..." (ריצארד באך, למי שזיהה.)

משהו שאני שמתי לב אליו ...

הבחור שמדבר במקרופון בכנס "כעסיסטים אנונימיים", הוא אותו שחקן שגילם את השומר שתפס את ג'רי וג'ורג' משתינים בחניון.

רואי

New member
ומשהו שאני שמתי לב אליו

ראמון, the pool guy, כשהוא בא לבית של ג'רי בהפתעה, אז מרגע שג'רי פותח לו את דלת האינטרקום, הוא מגיע לדירה תוך 6 שניות! בדרך כלל אנשים עולים לדירה של ג'רי בזמן סביר, אבל 6 שניות זה לא זמן סביר בכלל!

שמת לב ש- Maroon Golf, יריבו המושבע של ג'רי

בפרק עם המצעד הפורטו-ריקני, יוצא בפרק The Engagement מהקולנוע ומשוחח עם ג'רי על הסרט, כאילו הם שני חברים טובים... ג'ורג' לעומת זאת נאלץ לצפות בסרט רומנטי מדכא עם סוזן.

bart simpson75

New member
כן, בעבר התייחסנו לזה, שיש שחקנים בעלי תפקיד

כפול. יש גם קטע בקולנוע שג'רי עומד בתור ומאחוריו עומד מי ששיחק את החבר של המלצרית שג'רי יצא איתה בפרק "הקיץ של ג'ורג'. עוד מקרה שאני זוכר - כשקריימר פורש לגמלאות ונוסע לפלורידה, במהלך "מסע הבחירות" שהוא מנהל, הוא מלטף תינוק בעגלה ואחריו זקן בכסא גלגלים. אותו זקן מופיע בפרק שג'ורג' מתקבל לעבוד ב - play now ורואים אותו בקטע שהזקנים רודפים אחרי שג'ורג' שפגע בקלנועית של אחד מהם.

Vdrums

New member
עוד תפקיד כפול ניתן לשומר של JIFFY PARK

ששיחק גם את השומר של JIFFY DUMP.

junir

New member
כן, אבל התפקיד הזה ניתן לו בכוונה

משום שאח"כ קריימר צועק מהאוטובוס (בכיפות המאפין): Well maybe I will take it up with Consumer Affairs שזה בדיוק מה שאמר השומר בחניון לג'ורג' (באמן הפיאות): What can I tell you buddy. Take it up with Consumer Affairs.

שמתי לב לעוד משהו...

כולנו מכירים את שלמה נהג המשאית מהפרק פרוגר הוא שיחק גם בפרק עם כיפות המאפין באוטובוס של קריימר

clevelandrocks

New member
יש אחד שמופיע לפחות 3 פעמים

זה שביקש מקריימר עוד חטיף שלושת המוסקיטרים באוטובוס, היה גם זה ששאל את ג'ורג' מה השעה בשדה התעופה וגם עבד כמלצר ב'פייפרס'- המסעדה של גייל.

נראה לי שהיה לו עוד תפקיד

כשקריימר מגלה שהטעם שלו חזר והוא יכול לשוב ולאכול אפרסקי מקנה הוא שואל מישהו איזה יום היום

למעלה