משהו שראיתי

רמץ

New member
האנושות דורכת במקום

אין הסבר אחר. בכל אופן - ראיתי כזה קומיקס פעם.

ננסק

New member
מסתבר שהעולם של AvP

גדול מפותח ואהוד. זה לא קפריזה חד-פעמית, זה התחיל בסדרת קומיקסים (מהוללת, מסתבר), והמשיך להמוני Fan Fiction ומשחקי מחשב. זה בטח התחיל כניסיון שיווקי לשים שני יוצרי אקשן אחד מול השני, אבל הפך למשהו מעניין יותר. דווקא נחמד כשקורים דברים כאלו, כנראה שלא כולם ציניים אחרי הכל.

אלריק כמובן

הלבקן העגום הרג בקרבות אחד על אחד כמה מדוכסי השאול - ישויות שאילו רייסטלין היה נתקל בהן, הוא היה משתין בגלימתו ומתעלף. חוץ מזה, שעם מגן התוהו של מורדגה ז"ל, הקסמים של רייסטלין לא היו עובדים עליו. למעשה, גם ת'אלב קארנה, ג'אגרין לרן ומישלה גבירת השחר היו מפרקים לרייסטלין וגנדלף את הצורה. (תשובה שטחית לשאלה טיפשית)

ננסק

New member
אל תקחי ללב ../images/Emo24.gif

אנחנו לא מקניטים אותך, אלא סתם מריצים דחקות. במקום הזה לא שופטים אנשים על פי דיונים שהם פותחים - שופטים אותם על פי כמות ה-GP שהם הצליחו להשיג עד דרגה 5, לא כולל הוצאות על מנות ברזל וסוסים.

Ferenheit

New member
הרסת אותי

אבל אמרת לי ששופטים לפי נשק קסום ואני בזבזתי את כל הכסף שלי על חרב קסומה 6+! עכשיו אין לי מספיק כסף כדי לזמן יציר סוד כשאני אגיע לדרגה 2 כאדפט!

אנדרו15

New member
מי זה רייסטלין?

על תהרגו אותי שאני לא יודע(אני אולי יודע ופשוט לא זוכר) או שפשוט יש לי חור בהסקלה(כמו עם השגיאות כתיב שלי)

ננסק

New member
לך תקרא את "רשומות רומח הדרקון"

זה גם יסביר הכל, וזה גם א'-ב' של פנטזיה נוסחתית.

למעלה