משהו שראיתי

dragonia

New member
משהו שראיתי

אם הם היו נפגשים, מי לדעתכם היה מנצח גנדלף או רייסטלין ?

DDN

New member
זה ממש דבילי.

אבל רק בשביל המשחק: גאנדאלף. עם ידיים קשורות מאחורי הגב אפילו. רייסטלין סתם נמושה חולנית.

melindo

New member
רייסטלין!!!!!!

בידיים קשורות......הבן אדם הזה היה יכול לנצח את כל האלים בזמניו הטובים

ננסק

New member
די, די עם הדיון הזה...

כל פורום מ"ת בארץ כבר הריץ את הדיון הזה פעם אחת! אנחנו לא צריכים את זה, מדובר בדיון מה-זה מיותר. כל כך קשה להשוות בין השניים, בגלל שיטות הקסם השונות בתכלית, שזה כמו לשאול מה יותר "שווה" - מכניקת הקוונטים או תורת היחסות. זה בכלל לא אותו דבר, אז מה אם שתיהן קרויות "פיסיקה"?!

רמץ

New member
יש שאלות שמציקות במקומות הלא נכונים

ככה למשל בתי הקולנוע המקומיים מריצים כרגע את: FREDDY VS. JASON ושמועות אומרות שלא ירחק היום מ- BATMAN VS. SUPERMAN ישמרנו האל... ואנצל שרשור זה כדי להחמיא לפורום: חברה', כבר פעם שלישית שאני רואה את הפורום בראש רשימת ה"פורומים מומלצים" - וזאת, יש לציין, מבלי להכנס לפורום שלוש פעמים באותו היום! חן חן וכן ירבו!

DDN

New member
פעמיים?

אני יודע על אחת בDARK KNIGHT RETURNS. איפה השנייה?

BluePrint

New member
../images/Emo32.gif חמוץ מתוק

ציטוט לא מדוייק מהסדרה המצויירת החדשה של סופרמן, בפרק שבו קלרק שואל את הוריו אם כדאי לסופרמן להתראין לעיתון... אימו אומרת לו: "make the interview, you don't want to be like this weirdo in Gotham" לא חביב? (עשה לי את הפרק)

shadowfax

New member
אני זוכר קומיקס אחד

שבאטמן הכריח את סופרמן לשתף פעולה איתו ע"י הטמנת פצצה אצל האיש הכי חשוב בגוטהם... בסוף הקומיקס התברר שהוא הטמין אותה על עצמו (כך שהוא עבר את בדיקת האמת), עליך לזכור שבאטמן הוא עדיין החכם מבן שניהם וגם לא תמיד שומר על החוק .

DDN

New member
הסיבה היא

שלבאטמן יש קריפטונייט. איך? סופרמן נתן לו לשמור על טבעת הקריפטונייט של לקס לות'ור.

למעלה