כשנכנסתי לבי"ס שלי(בר"ג תיכון בליך)קיבלתי פלייר שהכותרת שלו"פרופיל21" המצביע על היתרונות הרבים בהשתמטות מהצבא ואת כל הדרכים כדי לקבלו.. רציתי לדעת מה דעתכם?אני הלכתי וצעקתי עליהם,הייתם עושים אותו דבר?
בערך שליש שיכבה שסיימה שנה שעברה יצאו עם 21... ועוד כמה אני מכיר מנסים... וזה לא רק אצלינו יש לי עוד כמה חברים שגם יצאו עם 21... יש אפילו אתר שלם באינטרנט שמסביר איך לצאת שלב שלב... ומה היתרונות... לפי דעתי צבא זה חשוב ואני מיתכוון לעשות שירות מלא לא משנה איפה אני ישרת...
ואיפה תשרתי. השירות שלך יכול להיות הדבר הכי כיף שתעברי וגם הכי מבאס. הכל עניין של גישה ותפקיד. גם אני לא מתכוונת לוותר על השירות. וגם אצלנו יש אחוז גבוה של משתמטים. בגלל זה מוציאים אותנו לגדנ"עות.
היית? אם לא אני אשמח לספר לך על זה. אם את מפונקת זה יכול להוריד לך את המוטיבציה.. אבל אצלנו הרוב (חוץ מאיזה 50 ילדים) יצא לגדנ"ע וכשאני מדברת על רוב זה אומר 480 תלמידים (פחות או יותר) אני ממש נהניתי!
נראה לך שזה גוף מסודר או סתם חבורה מטומטמת ? (ובכך הבעתי דעתי...) אני חושבת שזה אייטם שראוי להעבירו לאמצעי התקשורת. אם יש לך פלייר - דבר איתי וניצור קשר עם כתב חינוך.