משהו שקרה לי היום

omerlich

New member
משהו שקרה לי היום

כשנכנסתי לבי"ס שלי(בר"ג תיכון בליך)קיבלתי פלייר שהכותרת שלו"פרופיל21" המצביע על היתרונות הרבים בהשתמטות מהצבא ואת כל הדרכים כדי לקבלו.. רציתי לדעת מה דעתכם?אני הלכתי וצעקתי עליהם,הייתם עושים אותו דבר?

אשרת

New member
הייתי אומרת להם שרק אפסים

משתמטים מהשירות הצבאי. וקורעת את הפלייר מול הפנים שלהם ואם היתה נחה עלי המוזה, אז גם הייתי נכנסת איתם לויכוח.
אבל זאת רק אני.

Sashka7

New member
מה היה כתוב בפליייר??? ../images/Emo3.gif

אפשר כמה דוגמאות???

CableGuy87

New member
זאת מכה אצלינו...

בערך שליש שיכבה שסיימה שנה שעברה יצאו עם 21... ועוד כמה אני מכיר מנסים... וזה לא רק אצלינו יש לי עוד כמה חברים שגם יצאו עם 21... יש אפילו אתר שלם באינטרנט שמסביר איך לצאת שלב שלב... ומה היתרונות... לפי דעתי צבא זה חשוב ואני מיתכוון לעשות שירות מלא לא משנה איפה אני ישרת... :)

Sashka7

New member
חיחי ואני שונאת את הממסד הזה :)

אבל כנראה גם אעשה שירות מלא וכאלה...

דללה

New member
הכל תלוי באיך תסתכלי על זה

ואיפה תשרתי. השירות שלך יכול להיות הדבר הכי כיף שתעברי וגם הכי מבאס. הכל עניין של גישה ותפקיד. גם אני לא מתכוונת לוותר על השירות. וגם אצלנו יש אחוז גבוה של משתמטים. בגלל זה מוציאים אותנו לגדנ"עות.

Sashka7

New member
נראה שדווקא גדנ"ע מורידה את

המוטיבציה לשרת בצה"ל.

דללה

New member
ממש לא..

היית? אם לא אני אשמח לספר לך על זה. אם את מפונקת זה יכול להוריד לך את המוטיבציה.. אבל אצלנו הרוב (חוץ מאיזה 50 ילדים) יצא לגדנ"ע וכשאני מדברת על רוב זה אומר 480 תלמידים (פחות או יותר) אני ממש נהניתי!

Sashka7

New member
הייתי והייתי פעמיים.

ותאמיני לי אני לא מהמפונקות, אבל עדיין זה היה קשה. אגב פעם אפילו הייתי מצטיינת שכבתית.

דללה

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...

וזה עדיין לא היה כזה קשה :) תלוי גם עם מי היית

ביאטה

New member
מי עומד מאחוריי הפלייר ?

נראה לך שזה גוף מסודר או סתם חבורה מטומטמת ? (ובכך הבעתי דעתי...) אני חושבת שזה אייטם שראוי להעבירו לאמצעי התקשורת. אם יש לך פלייר - דבר איתי וניצור קשר עם כתב חינוך.

רעיון פשוט מצויין...

לתת להם פירסום בתקשורת, ככה נראה להם מה זה... הרי זה לא בדיוק מה שהם רוצים, נכון? באמת רעיון גדול.

sagia1

New member
אני בעד ביטול צבא העם אזאני חושב...

שהישתמטות היא מגעילה היא אנוכית אבל היא תורמת לזירוז תהליך זה אז אני אומר -בכיף!

sagia1

New member
קראתי קצת עכשיו באינטרנט....

למה אין באזז??....למה נושא זה לא עולה על סדר היום הציבורי?

tapr

New member
קראתי

ואני לא מסכים איתו לחלוטין. ורק עכשיו צמחה לנו חזית מזרחית - עוד יותר חמורה מהמצב הקודם.

vinney

Well-known member
ותצטרף לכל המתים באהלה של תורה?

ומי יגן עלייך? עליהם מגן האלוהים, אתה על מי אתה סומך בדיוק?

למעלה