משהו שקרה אתמול

קלייר

New member
את,איבדת את הצפון/לא צלם אנוש

את לגמרי כבר איבדת את הצפון,ולא צלם אנוש,תחילה מי שבחר לגור במקום כה מסוכן ,שלא יבוא בטענות לעם כולו,ולא אמרנו לעולם לא נורא שניפגעים ההפך הוא הנכון ,אמרנו נורא שהם לא מבינים מה הסכנה במקום שהם גרים אל תאשימי איש,איך שתסדרי את מיטך כך תישני,את הקובעת את גורלך לא העם נמאס לך בת-עמי יקרה תצאי משם ,

בת-עמי

New member
הסוף נורא מצחיק קלייר

נמאס לך תצאי משם זה באמת מצחיק כי את יודעת שלא עכשיו אני נותנת לך תסריט אנשים בחרו ובוחרים לגור בנתניה שיהיו בשקט כשיש פיגועים ולא יצפו לתגובה נראה לך הגיוני? וזה לא עניין של להבין את הסכנה כי כל הארץ חזית אחת רק יש חזיתות שמגיבים עליהם יותר ויש חזיתות שמגיבים עליהם פחות

all

New member
פעם ב-1939

מלצר יהודי שפך על נאצי כוס מים. הנאצי צרח עליו יהודון מסריח תראה מה עשית וכמעט והתחיל להרביץ לו! בדיוק אז קם נאצי אחר ואמר לו אני מאוד מבקש ממך לא לדבר כך. מה אומר לך בת-עמי יקרה. אין שום קשר בין הדעות שלך לבין היותך בן-אדם. בהיותי נער מילצרתי מעט, פעם אחת החלקתי ונפלו עליי 10 צלחות אוכל, מנהל המסעדה תפס אותי ביד וכמעט העיף אותי מהמדרגות ואז קם ערבי עשיר ואמר לו, כמה נזק הילד עשה לך 100 שקל, 200 שקל, בוא קח. זרק לו את הכסף על הרצפה ויצא. זיכרי בת-עמי, את יכולה לחשוב את הדעה הימנית ביותר, כולל טרנספר וכל מה שבא לך. אבל גם זה לא סיבה לאבד צלם אנוש.

יוסי26.5

New member
פעם ב-1939

ALL אהבתי ... אתה מתחיל להיות בן אדם...איש... צלם אנוש...אלה מילות מפתח בכל דו-קיום.. !!! תודה שהזכרת לכולנו...

קלייר

New member
לך צריך להיות שמח/שהתנהג כאדם

שידע להתנהג כאדם,לי זה לא עושה שמח שצריך חתונה כדי לדעת איך להתנהג ומה זה ערבי-מלצר -בעל אזרחות ישראלית-ללא אזרחות היה מתנהג אחרת בדקת לו את התעודה ,אלהוהים זה אדם שעובד למחיתו בכבוד מה משנה הלאום מתי תלמדי

בת-עמי

New member
בכלל לא הבנתם

לא באתי להצדיק כאן עודד שצעק על המלצר הערבי בגלל כארילו שהוא שפך עליו משהו אני בכלל לא מצדיקה את עודד שהולך ומוציא זעם על מלצר ערבי בגלל שנמאס לו מהפיגועים מה שבאתי לספר לכם כאן היה יותר הקטע על החבר שלי שהשתנה וגם אני הייתי בשוק חשבתי שאולי זה ישמח אותכם לדעת שאפילו בן-אדם שצעק בתחילת האנטיפדה מוות לערבים מכם הלב לא מוכן שיעליבו ויצעקו על סתם מלצר ערבי שבלי כוונה נשפך לו משהו ושוב אני יגיד אני בכלל לא חושבתזה היה בסדר כל הצעקות האלה על המלצר

B.Shokor

New member
וזה מה שאמרתי,

אתם בעלי לב-טוב, הבעייה היא שאינכם מבינים את הבעייה האמיתית, וממשיכים להאשים אחד את השני רוב הזמן במקום לחשוב על הפתרון, בנוסף לכך האוויריה וסביבת החיים שלכם משפיעה ``שלילית`` על הדעות שלכם.

יוסי26.5

New member
השמחה ולהתנהג כמו אדם...

קלייר יקירתי... כל מילה שלך במקום...אבל החבר שלה הימני זז קצת שמאלה... על זה צריך לברך... והנה סוף סוף אור בקצה המנהרה...יש תקוה... את לא חושבת קצת כמוני? בענין זה??? כמו שהכרתיך כאן,אני בטוח שכן... תודה שעיינת בהודעתי...

יוסי26.5

New member
בת-עמי, אכן זה עשה לי טוב על הלב...

תגידי תודה בשמי לחבר שלך... את רואה??? יש סיכוי.... זה רק מוכיח מה שקלייר אמרה... לאהוב את האדם באשר הוא אדם ולא את הלאום... תודה שהבאת זאת לידיעתנו....

בת-עמי

New member
אני לא צריכה למסור לו

הוא כאן לידי והוא אומר בעצם אני יתן לו לכתוב אני לא שמאלני אני פשוט התעצבנתי כי גם אני הייתי מלצר ואני לא אוהב אנשים שסתם צועקים ואני גם לא אוהב את המלצר פשוט ריחמתי עליו

למעלה