משהו שקרה אתמול

בת-עמי

New member
משהו שקרה אתמול

אתמול הייתי בשתי חתונות בראשונה היתה בערך כל צמרת הבטחון במדינה ובשניה היו מלצרים ערבים בעלי אזרחות ישראלית אני וחבר שלי עברנו בין שתי החתונות בחתונה הראשונה הוא התחיל קצת להתעצבן על פואד והרמטכ``ל והמאבטחים כמובן הזיזו אותו ואח``כ כשהלכנו לחתונה השניה מלצר ערבי בעל אזרחות ישראלית שפך משהו על אחד הנוכחים והוא צעק עליו ערבי מסריח וכו` ואז החבר שלי השתיק אותו סתם שתדעו החבר שלי הוא פאנט ימני קיצוני קיצוני והוא השתנה טיפה אולי זה עושה לכם שמח שיהיה לכם אחלה של בוקר ויום

B.Shokor

New member
ללבוש רעלה!

``המלצר הערבי שפך משהו (בטעות) על אחד הנוכחים והוא צעק לעברו בערבי מסריח``! מעניין אותי מה עשה בעל האולם? החתן? ושאר האנשים? (שתקו כרגיל בגלל היותם גרים בשטחים!). ---- בקשר לחבר שלך, תמסורי לו בבקשה אחלה ד``ש, ותגידו לו כל הכבוד על ההתנהגות המצויינת שלו, החבר שלך נקרא ``בן-אדם`` ורק איתו מותר להתווכח על כל דבר בעולם, כי בס``כ הוא מסתכל לאנשים כבני-אדם ולא לפי הלאום או הדת. בקשר ל``אורח המוזמן`` המקום שלו בגן-חיות, אנסה לסדר לו היום מקום שם. אגב, מעניין אותי גם לשמוע מה הגבת אחרי שהחבר שלך השתיק ה``אורח המוזמן``.

בת-עמי

New member
לא הגבתי מה שאתה חושב

אתה בטח חושב שצעקתי עליו שהוא השתיק אותו אז יש לי חדשות בשבילך ממש לא כל הקטע הזה נגמר ופשוט הלכתי עם החבר שלי לדבר קצת עם עודד (זה ששפכו עליו) ולהסביר לו שהוא לא היה צריך להתעצבן על זה כ``כ והוא אמר לנו שהוא פשוט הוציא את הזעם עליו בגלל הקטע שהוא ערבי וסתם התווכחנו על זה הרבה זמן בקשר לשאר האורחים הם רקדו והמלצר קיבל נזיפה מבעל האולם

בת-עמי

New member
שאלה all

למה אה חושב שאני מאבדת צלם אנוש אני פשוט רוצה להבין וסתם שתדע לך שגם אם אאבד צלם אנוש אני אשאר עם צלם אלוקים תמיד תהיה בי נשמה

all

New member
אם את עדיין לא מבינה

אין ביכולתי להסביר לך דבר.

בת-עמי

New member
לכל מי שחושבת שאני מאבדת צלם אנוש

אול אתם צודקים יכול להיות אולי באמת נאי מאבדת צלם אנוש אולי כי נמאס לי להתפוצץ ביישוב ובערבים ונמאס לי מהיריות כן אולי אני מאבדת צלם אנוש אבל אתם יודעים גם אם אני אאבד (או שכבר איבדתי צלם אנוש) אני אשאר בצלם אלוקים הנשמה שלי לא תעזוב אותי עם יום מותי אתם יודעים מבחינתי לאבד צלם אנוש זה לראות שנהרגים אזרחים יום יום שמנתקים להם את המים שיורים עליהם שרוצחים והם לא יכולים לצאת מהבית ולהגיד לא נורא הם גרים ביש``ע וכשזה קורה הפוך לעם השני כולם קופצים

ליטל א מ

New member
הבחירה לגור בשטחים היא שלהם!!!

אולי זה ירגיז כמה אנשים אך המתנחלים בחרו לגור היכן שהם נמצאים אני לא אומרת שלכן יש לגיטימצייה לירות עליהם אך הם היו צריכים לקחת בחשבון את הסיכון להם ולבני משפחתם שהם עלולים להפגע מפעולות כאלה.

בת-עמי

New member
נכון אנחנו בחרנו לגור ביש``ע

אבל אנחנו לא חשופים יותר ממך לפעולות טרור היום כל הראץ חזית אחת ולדעת זה שיש מכונית תופת ביש``ע זה כמו מכונית תופת בי-ם הקטע המעצבן שמבדלים זן דם יהודי לדם יהודי

B.Shokor

New member
אלה שמבדילים הם גזענים, כי בס``כ

כולנו בני-אדם, ודם זה דם.

בת-עמי

New member
אבלך עובדה שמבדילים

התגובה על רצח של מישהו מיש``ע שונה מתגובה על רצח של מישהו לא מיש``ע עושים הבדלת דם יש שני סוגים המתנחלים ושאר התושבים

קלייר

New member
בת-עמי/את באמת התחלקת על השכל

מבדילים בין דם לדם,מה את רוצה פרסום און ליין ,תאמיני לי שהכאב על רצח כאב דומה,יש לי הרגשה שהתחלקת על השכל קצת

בת-עמי

New member
תאמת קלייר

באמת התחלקתי על השכל אבל לא איך שנדמה לך זה עובדות קיימות בשטח שעל פיגועים בתוך שטחי הכפר הירוק יש תגובות שונות הפצמ``ר בשדרות שונה מהפצמ``ר בכפר דרום גדיד עצמונה קטיף נצרים מורג רפיח ים או כל מקום אחר

גרנות

New member
טענה אווילית

``המתנחלים בחרו לגור שם, וזו בעיה שלהם`` דבר ראשון- זו טענה אווילית. (מה לגבי תושבי חדרה נתניה כפ``ס ת``א וכו`,?) הרי לגבי הערבים אין כל הבדלה בין תושבי יש``ע לתושבי הקו הירוק!!! לידיעתך- תושבי רמת אביב גרים על כפר ערבי (שיח מוניאס)... מה תאמרי? האם ידוע לך כמה מקיבוצי השמו``ץ הוקמו על כפרים ערבים ישנים (שנכבשו בצדק אחרי התקפה ערבית...)? לעומת זאת ישובי יש``ע - ב נ י ג ו ד לטענה הרווחת - לא. ממש לא. הם הוקמו על שטחי אדמה, שרובם אף נרכשו בידי יהודים. אף ``התנחלות`` לא קמה על כפר דבר נוסף - הערבים - ואף לטענתם - לא ישקטו עד שישיגו את כל חלקי ``פלסטין הכבושה``. והרי הוכחה (אחת מני רבות)- ``זכות השיבה`` = אם לדידם אין כל בעיה בהכנסת אלפי ומליוני ערבים לתוכנו, בדו קיום ובשלום, כשלדידם אין כל בעיה בשיתוף שכזה- מדוע להקפיא התישבויות (שאתם מכנים ``התנחלויות``)??? הרי אין כל בעיה בהרמוניה ובאינטגרציה שכזו... מדי יום - לעוקבים אחר התעמולה הערבית - אנו שומעים על קריאות להשמדת העם היהודי- איך נשתוק, למי נאמין? ל-``מומחה בהפסקות האש``??? הרי מסיבה זו סולק מירדן ע``י חוסיין!!! הוא לא עמד באף אחת מהפסקות האש עליהן חתם (בירדן ובלבנון בסה``כ מעל 170 ``הפסקות אש``) - ממש לא יאומן. ושותפו - פייסל חוסייני - ``שם רשעים ירקב``, שנקבר לא עלינו במקום הקדוש (קדוש לנו - לא להם, בדוק בהסטוריה... עוד אחד מהשקרים), שדודו היה לצערנו המופתי חאג`-אמין-אל-חוסייני, הרי זכורה לנו שיחת הטלפון בינו לבין היטלר ימ``ש , שבה אמר המופתי שהוא ידאג להשמדתו של העם היהודי והוא והיטלר יצעדו ברחובות ת``א. ברוך ה` לא צלחה דרכם ונראה, כי השנאה היא לא מול מדינת ישראל כי אם מול האומה והעם היהודים. בכל מקום שהם, רבות לפני ``הכיבוש הציוני`` ראה- מאורעות תרפ``ט, הל``ה, ושאר מאורעות הסטוריים הנעלמים מעיני המתחסדים, והבוגדים בציון. H-) אשמח לקבל הארות והערות. יום טוב ושלום על י-ש-ר-א-ל. נ.ב. - אם אתם מוכנים באמת לעשות ה כ ל בשביל שלום, למה שלא תנסו את הבטחת תורתנו הקדושה- ``אם בחוקותי תלכו... ונתתי שלום`` לא שווה לנסות - או שכל עוד זה על חשבון אחרים - אפשר להקריב, אפילו בשביל הסיכוי הקטן שתצלח הדרך, אך יש גבול להשקעה עצמית...

קלייר

New member
הולכים בתורתו/ומה קיבלו?אל חשבון

הרי חרדים רבים הולכים בתורתו,ואחרים משלמים את המחיר,החילים אז על חשבון מי ,ההולכים בתורתנו הקדושה,או על חשבון החילים המשלמים בחייהם? אין גבול להשקעה עצמית ,תלוי מי המשקיע ,ומה אתה משקיע ,

גרנות

New member
הבנת הנקרא?

נא לא להכנס לנושאים אותם כלל לא העליתי. נושא המכתב היה בענין ``דו קיום`` ולא בענין שמירת מצוות - זו היתה הערה בענין רמת ההשקעה אותה אתם אתם מוכנים להשקיע בתקווה לשלום. אך בנושא זה - כן אני דתי, ותתפלא- כמו כל חבריי - הייתי בצבא (ממש לא להאמין - אפילו קרבי), ולמעשה - לא מזמן שבתי ממילואים - אותם רבים לא עושים (אפילו גיסי - החרדי, עושה מעל 35 יום מילואים בשנה, ותאמין לי- קשה לו, הוא עם 6 ילדים , אך כמו חבריו הוא משקיע. כן כן, גם חבריו החרדים) אנא בדוק את אחוזי המשתמטים בחברה ה``נאורה`` לא אכנס כעת לסיבות ההשתמטות הקיימות (חרדים כמו גם חילונים), מי יתן ונחייה כולנו באחדות וסובלנות משני הצדדים,אל מול האויב האמיתי... ערן

all

New member
בשמחה הייתי הולך בתורתו

אבל יש לי בעיה עם הקליק של פתיחת בגבוק קולה ביום שבת וביעה חמורה יותר עם לקרוע את השערות בשעה שאני מנגב את ה.....ביום שבת. ועל כך אני לא אוותר, אני אמשיך ואנגב את התחת שלי בכל פעם שאני מחרבן. ואם אתה דורש ממני לא לנגב את התחת שלי ביום שבת ע``מ שסוף סוף יבוא השלום. אני מעדיף מלחמה אבל את התחת שלי אנגב ויהי מה!

גרנות

New member
נגב חופשי. ואם תתנהג יפה ...

נרשה לך אפילו לחטט באף. יום טוב

שמבלולה

New member
ברוך הבא, ובכל הכבוד על ההודעה!!!

אני מקווה שתישאר לכתוב בפורום הודעות נאות שכאלה, כי מורגש פה קצת מחסור ב... כמה ברגים, אם אתה מבין למה אני מתכוונת ;-)

גרנות

New member
סוף סוף שמבלולה

סוף סוף זוכים לראות תגובות מעניינות על ההודעה. זו התגובה הנורמלית היחידה שקיבלתי, לא משנה בעד או נגד. שאר התגובות היו קטנוניות- או הקנטה או טיעונים שאינם לעצם העניין. לצערי - או אולי למזחי - איני ``מבלה`` הרבה באינטרנט. אני שמח לדעת כי אני לא לבד בדעותי - למרות שלא מפחיד אותי להתעמת מול דעת רבים, כשאני משוכנע בדעותי. אשתדל לכתוב מדי פעם - בעיקר כתגובה לטענות אויליות... יום טוב, ערן.

למעלה