משהו שמפריע לי מאד

משהו שמפריע לי מאד

הכביש הראשי שבו אנחנו נאלצים לחנות ואותו אנחנו נאלצים לחצות מאד מסוכן. אני כבר ראיתי שם שני סטודנטים נדרסים. אי אפשר לאלץ את האוניברסיטה לעשות שם מעבר חציה או גשר?

bwp

Member
זה באחריות עירית חיפה להבנתי

ולמה לא לקחת אוטובוס?

secretly

New member
סליחה על ההתפרצות

אבל כדי שעיריית חיפה תטפל בזה מישו צריך לפנות אליה ... גם לדעתי זה מאוד מסוכן אבל העירייה לא תבוא מיוזמתה..

amitk80

New member
פנו אליה

פנו אליה אגודת הסטודנטים לפני שנתיים כאשר סטודנטית ממדעי המחשב נדרסה ולא נעשה דבר מצידם. כנראה שצריך לארגן אנשים ומחאה חזקה יותר כדי שמשהו יזוז. אפרורפו תחבורה, שמתם לב שכל הקווים של אגד מפוצצים לאוניברסיטה ומהאוניברסיטה? זה פשוט בלתי נסבל.

tutiris

New member
כולם מתנערים מאחריות

אגודת הסטודנטים ביקשה להקים גשר, או לפחות לסלול אי תנועה עם שדה ראייה יותר טוב ולרמזר מעברים להולכי רגל או משהו. האגודה הסכימה לממן מחצית מהעלויות, אבל כל מי שפנו אליהם- סירבו: האוניברסיטה- אמרו שכל מה שמחוץ לקמפוס שייך לעיריית חיפה, עיריית חיפה- טענה שהשטח הזה שייך בכלל לדלית אל כרמל, דלית אל כרמל- נו באמת, אוניברסיטת חיפה לא נמצאת בתחום האחריות של חיפה?! האגודה אירגנה גם צעדת מחאה בניסיון להזיז משהו. זה לא עבד, אז הם ניסו לסדר קצת את השבילים עם חצץ שהפך את הכל לקצת יותר גרוע ויותר חלק, אבל לפחות השבילים באמת קצת יותר מסודרים ושדה הראיה טיפונת השתפר.

amitk80

New member
לדעתי

מספר דרכי הפעולה שלנו בתור סטודנטים יחידים הם מעטים. אם נתחיל לצבור סטודנטים שתומכים ברעיון שלך אני רואה כמה אפיקי פעולה 1. להתחיל להחתים עצומה ולדאוג לפרסם אותה. 2. להתחיל להפעיל לחץ על אגודת הסטודנטים (וזה לא צריך לעניין אף אחד שהם עכשיו בקמפיין). זה משהו שמפריע לנו צריך להתחיל ללחוץ. אני מסכים שזה מצב בלתי נסבל. לצערי המצב הוא בלתי נסבל גם בכל הנושא שקשור לאוטובוסים (קו 141, 36) שהם קווים ממש עמוסים ומפוצצים ואף אחד באגד לא נותן על זה את הדעת ולדעתי האגודה לא מספיק לוחצת..

tutiris

New member
אולי צריך ללחוץ, אבל...

צריך גם לדעת מה לדרוש. גשר זה פשוט יקר ברמות שהאגודה ממש לא תוכל לממן את זה. צריך אולי ללחוץ על האגודה יותר בקטע של לסדר מעבר יותר בטיחותי (אני חשבתי פעם על מעברי חצייה + מראה קמורה שבעזרתה לפחות אפשר לראות את התנועה המגיעה). דבר שני, לפני שמתחילים עם עצומות, צריך לגשת ולדבר על הרעיון! (לאו דווקא הרעיון שלי, אלא באופן כללי לברר מה עשו, אם יש תוכניות להמשך טיפול בנושא...) בהצלחה! לגבי האוטובוסים, אני יודעת שבעקבות לחץ של האגודה חל שיפור קל בנושא. אפשר לפנות גם בנושא הזה, אבל סה"כ אגד הם גוף כלכלי, כנראה שלא משתלם להם להוסיף קווים. ניסית פעם לנסוע ב 333 של ג'י בי טורס? לפעמים הם כ"כ מלאים שהם פשוט לא עוצרים לך, ובניגוד ל 141 בשעות הבוקר, ל 333 יש הפרשי נסיעות שאתה לא יכול לבנות על האוטובוס הבא...

tutiris

New member
נסיון נוסף לצרף קובץ

תמונה של מראה קמורה

סקרנית7

New member
עוד רעיון

גם לדעתי זה ממש ממש מסוכן לעבור את הכבישים האלה!!! חייבים לעשות משהו בנידון! לדעתי מראה קמורה זה התחלה טובה! וגם לא יקרה.. לדעתי אפשר להוסיף גם פסי האטה גבוהים...אני לא יודעת כמה זה עולה.. אבל אני חושבת שזה יותר זול מלבנות גשר.. באמת צריך לדבר עם האגודה/עירייה/כל גורם שיכול להיות קשור לזה!

tutiris

New member
פנייה לאגודה

לדעתי, כדאי לדבר עם מישהו מהאגודה, כי לפנות לעיריה באופן עצמאי לא נראה לי יעזור... אפשר לפנות לנציג החוג ולבקש ממנו לפנות לגורמים באגודה בנושא ואפשר לפנות לבעלי תפקידים באגודה- יו"ר, סיו"ר, גזבר וראש משרד פנים (שאגב, גם אחראי על נושא התחבורה לאוניברסיטה). הטלפונים והמיילים מפורסמים באתר האגודה. * כדאח לדעתי, לבקש פגישה אישית עם היו"ר ולא להסתפק במייל שעשוי להעלם בין כל השאר. לכן, פניה מפורטת לנציג חוג שיפגש ביחד איתך עם היו"ר תהיה אולי קצת יותר יעילה. אבל, יש חוגים שבהם הנציגים לא עושים הרבה...

berta84

New member
אנשים שזה מפריע להם כדאי מאוד שיפנו באופן

עצמאי גם אם זה נראה לא יעיל, למה? כי זאת תפקידה של העירייה, את מה שכתבו כאן בפורום כדאי לכתוב לעירייה, זה פשוט התפקיד שלהם ובאחריות אלה שזה מציק להם ליידע את העירייה על כך. לא פועלים? להיות קרציות ולהמשיך להציף בתלונות. במקרה שיקרה משהו חו"ח יהיה את מי להאשים בבחינת "הכתובת היתה על הקיר"

amitk80

New member
אני מוכן להצטרף אליך לפגישה

אני יותר מאשמח להצטרף אליך לפגישה עם יו"ר האגודה או מישהו בדרגים הגבוהים באגודה. איריס מטרת העצומה היא להראות שהנושא מפריע לסטודנטים. יש מצב שאת מגיעה איתנו למפגש? איך אפשר שלא לאהוב אותך

berta84

New member
איך זה שאני לא מכירה את איריס?

וחבל שהיא לא באגודה יותר, מישהי צריכה לאזן את כל הכוניפות שלהם (צחקתי נו, אל תעשו עניין)

tutiris

New member
איך תכירי אותי?

תזכירי לי מה את לומדת? ואגב, אין בעיה, אני ממש לא עושה עניין ממה שכתבת.

amitk80

New member
רק לטובים יש זכות להכירה

רק אנשים טובים מכירים את איריס. כפרה עליה!

tutiris

New member
אני כבר לא באגודה ולכן אין לי ממש מה לעשות

במפגש. אני גם כמעט ולא נמצאת באוניברסיטה, אז יהיה קשה יותר לתאם איתי פגישה מאשר עם היו"ר... עמית, יש לך עוד קצת קשרים עם אנשים שאכפת להם באגודה, לא?

amitk80

New member
ממממ

בואי נראה: 1. את 2. אני מאמין שרונה תתגייס לעזור 3. אולי הדס זהו...

מֵירַב

New member
אומנם אישית לא יוצא לי בכלל לעבור שם,

אבל הרי ידוע שמבחינת בירוקרטיה הרשויות יטילו את האחריות אחת על השנייה וכך ייצא (לא עלינו, כן?) שעוד ועוד תאונות יקרו ואת הלקח יצטרכו ללמוד בצורה הקשה ביותר.

למעלה