משהו שמעניין אותי

dannyshadow

New member
משהו שמעניין אותי

האם יש דרך להחליף נשמות איכשהוא? זאת אומרת להחליף נשמות בלי גופים? ואפשר קצת יור פירוט על זה? תודה :)

dannyshadow

New member
דרך אגב

מוזר לי שבלי תרגילים אני שולט לגמרי בצ'י שלי. אי פשוט מכווץ את האיזור שאליו אני רוצה שיגיע הצ'י (זה עובד ממש טוב עם מוזיקה), נזכר במשהו שאני כועס עליו, ומדמיין את כול הצי' זורם לאיזו. האיזור נהיה חזק הרבה יותר, גם מההרגשה וגם מהנסיונות שעשיתי. אחרי זה אני אפילו מרגיש איך הגוף שלי עייף ולפעמים העוצצמה שלי כולכך מתגברת שכול היד שלי מתחילה לרעוד ואחר כך אחרי שסיימיתי היא מפסיקה לרעוד. כאמור זה עובד הרבה יותר טוב עם מוזיקה יש למישהו הסבר לזה?

אני לא שמעתי על כך אבל

אם אתה מחליף את שמך, אתה מזמין כוח חדש לחייך, בתהליך של שנה לערך אתה אמור להשתנות. אם ישנם שממשיכים להשתמש ולקרא לך בשמך הישן, אז כוח שמך הישן ממשיך לפעול עליך ביחד עם השם החדש שלך. יש הבדל בן נשמה לכוח, אלה שני דברים שונים.

Bassman

New member
אוקיי-

בקשר לנשמות- אולי. לא שאני מכיר מישהו או משהו שעשה את זה אבל אני אף פעם לא אומר שמשהו הוא בלתי אפשרי. בנוסף צריך להאמין שקיים משהו כמו נשמה שזה סיפור אחר לגמרי. חוצמזה למה שתרצה לעשות את זה? ובקשר לצ'י/אנרגיה/וואט אבר. יש אנשים שהוויזואליזציה שלהם כל כך מפותחת שהם לא צריכים לאמן אותה יותר מדי. סחטיין עליך
עכשיו נסה להתפתח ולהשפיע על גופים דוממים סביבך עם אותה אנרגיה.

dannyshadow

New member
אתה מתכוון להרמת חפצים

עם העין השלישית? ניסיתי, ללחוץ על כפתורים, להרים דבר, לפתוח דלתות, האמנתי, באמת שכן, אבל זה לא קרה... הבעיה היא ששוב מוזיקה מעבירה בי צ'י ואז יש בי יותר צ'י לשלוט בו, לא יודע איך להסביר.. למשל, היום היה הורדת ידיים וניסיתי ללכת על אחד ממש חזק בזה... ניסיתי לחשוב על שר, להעביר את כול הצ'י בי, אבל לא רק שלא היה לי מספיק זמן, גם לא הייתה מוזיקה. אולי הפתרון הואMP3?
תודה|!

dannyshadow

New member
חוצמזה

שאני יכול לאמר שמוזיקה היא המפתח לכול החיים שלי- החיים הרוחניים, הצ'י שלי, האנרגיה שלי.. אני לא מדבר על המזיקות המזרחיות האלו אלא על שירים כמו של LINKIN PARK...

Bassman

New member
לא...

עין שלישית? תאוריה
ומוזיקה זה טריגר די מוכר זה מרגיע וזה מפקס.

Diableror

New member
בוודאי

העין השלישית=צ'אקרה=מרכז אנרגיה. צ'י=אנרגיה Diableror

Bassman

New member
אוקיי-

בקשר לנשמות- אולי. לא שאני מכיר מישהו או משהו שעשה את זה אבל אני אף פעם לא אומר שמשהו הוא בלתי אפשרי. בנוסף צריך להאמין שקיים משהו כמו נשמה שזה סיפור אחר לגמרי. חוצמזה למה שתרצה לעשות את זה? ובקשר לצ'י/אנרגיה/וואט אבר. יש אנשים שהוויזואליזציה שלהם כל כך מפותחת שהם לא צריכים לאמן אותה יותר מדי. סחטיין עליך
עכשיו נסה להתפתח ולהשפיע על גופים דוממים סביבך עם אותה אנרגיה.

Envenom

New member
הממ...

אני לא חושב ששמעתי על משהו כזה, אבל כן קראתי לאחרונה במוסף יום העצמאות של עיתון מסוים שבעזרת הפיתוחים האחרונים בביולוגיה ניתן להעביר את ה"מודע" של מישהו אחד למישהו שני (וכך בעצם להשיג סוג של אלמוות) אבל בדרך מאגית? אני לא חושב

dannyshadow

New member
נצלש חשוב!

תלחצו כאן ראיתי את זה עכשיו במקרה ברשימת מועדפים של אחי.. לא יודע, זה עשה לי משהו.. ולכם? למישהו יש עוד מידע על התופעה הזאת?

ToryMaster

New member
כן

אור טוב בדברים האלה, אבל אין לי כוח לחכות. קוראים לזה מכתב שרשרת, זו תופעה מסוכנת להפליא שעלולה לגרום להתקפי עצבים ואף התמוטטויות אף לאדם היציב ביותר. ראו הוזהרתם.

Diableror

New member
אני מצויין בדברים האלה

ויש לי משהו שמתאים בול לכל הנושא (ותודה למאי על הקישור
) http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub/swf/may02-smilepop-soapbox4.swf (רצ"ב לינק ישיר בתחתית ההודעה) Diableror

Diableror

New member
../images/Emo9.gif

אנחנו צריכים להפגש בקרוב,אמא שלי כבר שמה עין על השוקולד
Diableror

למעלה