משהו שמאד מאד מציק לי !!

xtina 4 ever

New member
את כל כך לא קשורה לחיים.../images/Emo210.gif

את קראת את התגובות, אבל זה לא נראה ככה. כמעט בכל תגובה היה כתוב שמדונה היא זמרת מאוד מוערכת, מצליחה, ומוכשרת. בלי ספק מלכת הפופ. בשרשור הזה שאלו על דעתינו, ולא ביקשו לציין את השיגיהן של כל אחת מהזמרות.

Kryptonite

New member
המעריצים של מדונה כל כך מתלהבים

מההישגים שלה, אבל למעשה שום אלבום של מדונה לא מכר כמו שני האלבומים הראשונים של בריטני. מעבר לזה, בלעבלעבלעבלע, זה כבר שטויות, כל אחד והטעם שלו, וכו' וכו'.

Model Queen

New member
מה אכפת לי מה דעתכם?...

אני מביאה לכם את העובדות כמו שהם והתעמקי על כל עניין הפרש השנים בינהם עם כבר היחידה שמתקרבת איכשהו באיכויות שלה למדונה זאת גוון סטפאני או כרסיטינה אגילרה בריטני ממש ממש לא אף פעם לא הייתה ואף פעם לא תהיה היא סוג של רוני ... שעוד לא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלה, היא נכנסה לשואו ביזנס רק כי דחפו אותה לשם קראתי כמה ראיונות איתה ועם אמא שלה הכ"כ לא חכמה הזאתי שאולי תודות לה על ה"דחיפה" הזאתי בריטני נפלה וחזק

ghost

New member
אני עדיין תוהה מדוע

האישה הזאת עדיין חיה:
דבר ראשון הפופ הממוסחר של היום הוא בגללה, וכל הבריטניות (שיש לך אליהן טענות) ולהקות הבנים באו בעקבותיה, כי היא הייתה הראשונה שממש התמסחרה ואחריה באו כל השאר.היא הרסה את עולם המוזיקה. בעקבות מדונה, התפתח הפופ הממוסחר ופופ ממוסחר זאת לא אומנות, זאת תעשייה מניפולטיבית ודיקטטורית כשהמטרה היחידה היא למכור והכסף, כסף, כסף, זה שם המשחק. ולא המוזיקה. ומדונה אחראית לזאת ישירות
את וכל אוהבי מדונה עוד תתבגרו איזה יום, ואז תבינו שכל מילה שאמרתי היא נכונה ואני לעומת זאת אמשיך לרחם עליכם, מדונה היא סתם פרחה שלא כל כך יודעת לשיר. אמאלה, אנשים תקלטו את זה כבר , היא זמרת גרועה! מספיק, שתלך כבר לישון. מה עשה העולם שהוא צריך לסבול כבר כמעט 20 שנה החסרת הכשרון הזאת שברור שהיא הצליחה רק בגלל שמצצה לכמה מפיקים כמו עוד "זמרות" בעולם הפופ הממוסחר. מדונה, תפרשי כבר. כל שיר יותר גרוע מהקודם. שוב! - היא האחראית הבלעדית לקיומו של הפופ הממוסחר, ועל כך היא חייבת להענש.
ומתי שתביני איך מדונה הגיעה לתהילה, תדברי. אולי מדונה היא ``המלכה של הפופ הממוסחר``, שפונה בעיקר לילדים שעוד לא התבגרו מנטלית. מדונה היא זמרת גרועה, ואין לה סיגנון מוזיקה משלה. היא פשוט מעתיקה את מה שהולך באותו זמן (וזאת הגאונות היחידה שלה) - היא בוחרת מפיק ואומרת לו "תעשה לי אלבום!" (היה לה מזל גדול עם ווילאם אורביט וזה גם האלבום הכי טוב "שלה"). למייקל ג'קסון לדוגמא יש סיגנון משלו (כפרה עליו) בעולם המוזיקה האמיתית והאיכותית אף אחד לא שם עליה. צוחקים עליה כמה שהיא פאתטית - ראה ערך American Life ובמיוחד הקטע של הראפ בשיר AL.
מבחינתי מדונה היא צבועה, מגעילה וקמצנית (שהשיגה את התהילה שלה ע"י פרובוקציות זולות!), ובגדול פשוט "אשת עסקים". תפקחו עיניים ותתחילו להקשיב למוזיקה איכותית ולא לגימיקים של מדונה, החלפת תספורות כל חודש לא עושה את המוזיקה שלה טובה. עכשיו היא תחת האשלייה שהיא קיילי מינוג, יש אנשים שפשוט לא יודעים לקחת הפסקה. מה לעזאזל קורה כאן מדונה מוכרת את הדפים המשומשים שלה באלפי דולרים חזיות מגעילות וכל מיני דברים מפגרים, הדבר המצער הוא שיש מפגרים שקונים !! דיי אהה ולא לשכוח את מצוקתה הכלכלית הקשה של הזמרת המפגרת הזאת שאת דרכה ל"פסגה" היא פילסה בתמונות פרובוקטיביות ואישות של לימון, לא סתם לימון לימון רקוב ומצוקמק כזה שכבר נהיה שחור ויצא לו כל המיץ והוא מתחיל להסריח מריקבון אז פשוט זה מעלה בחילה. ד"א כמו ששמתם לב אני מאוד שונא את מדונה ...מי שההודעה לא מוצאת חן בעיניו ראשי פשוט לשתוק כי מזה לא אכפת לי ואני כועס על כל האנשים שבזכותם מדונה קיימת. אני פשוט מתעב אנשים כמו מדונה שסוחטים את המעריצים עד הסוף כאילו אין להם כסף ..) כולם אווווו גדול למדונה שתיאלץ בקרוב לגור ברחוב בניו יורק בבית מקרטון. אני את מדונה לא סובל! היא לא יודעת מתי לפרוש, עכשיו היא כבר מבוגרת, אמא לילדים והיא צריכה להתנהג בצורה הולמת ! והיא עוד נשואה !! בכללללל ! היא ממש מגעילה, ולא שונה בקליפים ובהופעות משנות ה90 ו ה 80. אותו חרא. היא רק מכסה על זה בעזרת התדמית של "אמא תרזה" שהיא אימצה לעצמה.
דבר חשוב נוסף - פעם היא הקרינה בהופעה שלה סרטון על ציפורים שסובלות מזיהום הסביבה ומתות, ומה היא עושה את הציפוריים שעדיין לא מתו מזיהום הסביבה בהם היא יורה! צביעות לשמה! אם היא הייתה לובשת מעיל מעור של ילד קטן היא הייתה בכלא, אבל בגלל שזאת "רק חיה" אז זה בסדר ו "וואו כל הכבוד למדונה על חוש האופנה שלה" ואני לא חושב שאנשים מצדדים בהתנהגות שכזאת מגיע להם כבוד איכסס ולמי שמצודד בה - איזה מן בני אדם אתם בגלל שהיא מדונה אז מותר לה היא לא שונה מאף בן אדם אחר, ומסתבר שאף יותר גרועה. וזה לא משנה אם היא לא הרגה את החיות במו ידיה- כי היא ואחרים כמוה הם אלה שממנים לאנשים שעושים זאת פרנסה. מה החיות התמימות והחסרות ישע עשו לה? היא צריכה להתבייש בעצמה ולא להציג זאת לגאווה- במקום לאמץ ילד אולי שתפסיק לממן תעשייה אכזרית שכזאת. כביכול עומדת למען זכויות ההומואים והלסביות ומה עם זכויות בעלי החיים שלא לדבר שלצוד חיות כאלה זה אף לא חוקי ובטח שלא מוסרי. וכולכם שמגנים עליה אני מייחל לכם שתעברו יום אחד בחייה של חיה שכזאת שמוצאת להורג רק על מנת שלמדונה יהיה תיק או ג'קט- שתחוו שנייה מהכאב שלהם- בושו והכלמו לכם- כולם- טפו עליכם אתם מגעילים אותי. היא גם דואגת להתעניין בקבלה\להצטלם כישו על צלב בהופעותיה\ליצור סנסציות\להתחבב על קהילות ומגזרים שונים ולהילחם ב כוח! ולהישאר בתודעה של האנשים בעולם. אם זאת המודל חיקוי שלכם- מצבכם עגום מאוד.

xtina 4 ever

New member
חחח מה?!../images/Emo210.gif

מדונה היא אכן מלכת הפופ, ואני לא מתכחשת לעובדות. אבל לומר שכריסטינה אגילרה רק -מתקרבת- לאיכויות הקוליות של מדונה זה טמטום. אבל בשיא הרצינות- טמטום. הגיע הזמן לנקות תאוזניים, לא? מבחינת שירה, כריסטינה אוכלת את מדונה בלי מלח.

למעלה