משהו שכתבתי..

משהו שכתבתי..

ממ..לפני כמה ימים הייתי בדיכאון בגלל איזה משהו.. וכתבתי חמשיר דיכאון נחמדית כזה באוואי של האייסי...מסתבר אנשים אהבו ת'חמשיר שלי וקיבלתי תגובות נחמדות עליו. אז החלטתי להפוך אותו מחמשיר לשיר שלם..החלטתי לעשות זאת בגלל שירן,שאהבה אותו..תודה לך שירן והנה השיר: ילדה/מאת דרוש. לבד, בלי אפחד..מרגישה ממש בדד. יושבת בבית ובוכה, כי שברו לך ת'לב ילדה. יושבת בבית לבד, בלי אפחד,ממש בדד, יושבת בבית ורואה טלנובלות בחלוק ועם לבילת שוקולדים ביד. כי שברו לך ת'לב ילדה. ואת לבד בחשיכה, לבד, בלי אפחד. יושבת בבית ובוכה, כי הבנאדם אותך דחה. יושבת עם חלוק וחבילת שוקולדים ביד, כשאת לבד, בלי אפחד. הוא אמר לך לא, הוא הרחיק אותך ממנו, ועכשיו את, יושבת לב, בבית ובוכה, בוכה על זה שהוא אותך זרק, ולא הסתכל לאחור אלא הישיר מבט, ואת, נשארת, רואה אותו הולך קדימה ולא נעצר. חזרת הביתה בוכייה, מאז עברו יומיים אבל אותה הרגשה נשארה. את עדיין יושבת בבית ובוכה, בוכה, כי שברו לך ת'לב ילדה. אבל אל תדאגי חמודה, הרימי ראשך מן הריצפה, את תתגברי,זה קורה, ואת תקומי ותחייכי, ואת את חבילת השוקולדים תזרקי, ותשימי על עצמך בגדים ראויים, ותצאי ותבלי ותעשי חיים. והוא לאט לאט יישכח, יישאר בלב במקום כאוב ורך, אבל את, כבר תיהיי מאחוריו, ותסתדרי בלעדיו, ושומדבר כבר לא ייראה כמו סוף העולם, כי נכון שנשבר לך הלב ילדה,אבל פעם. עכשיו את שמחה ומאושרת, וכבר לא לבד בבית בוכה, וכבר לא משמינה מאותה חבילת שוקולדים ארורה, את על הבחור כבר התגברת, ויצאת לדרך חדשה, לדרך בה ליבך לא יישבר בפעם השנייה, כל הכבוד לך ילדה... זהו. מקווה שאהבתם..{נכון שהשיר גורם לדמעה קטנה בעין??..ממ..טוף אולי לי..} לאב יו אולל, דרוש.{המוכשרת.}

נינושש

New member
יאאאאאאא

דרוש איזה יפה... מוכשרת מתמיד.. חיחי באמת יפה.. כישרונית במיוחד..!

loving angel

New member
יפה דרוש!! ../images/Emo39.gif

אחותי הקטנה והמוכשרת אהבתי את מה שכתבת וגם את המסר שהוא מעביר (נכון יש מסר בסוף?...) תמשיכי ככה אחותי הקטנה...
נ.ב: שמתי לב שעוד אנשים קוראים לך דרוש...(השם שנתתי לך) חשבתי שרק לי מותר לקרוא לך ככה
חחחחח...אני סתם צוחקת

נייטמר..../images/Emo99.gif

i miss you! למה את לא להיות מתחברת באייסי?? בלעט. כאבי הראש שיש לי...בעעע... לא משנה.. נו איפה את נייטמר?? אני מאוד רוצה לדבר איתך... לאב יו, דרוש. נ.ב: אם מפריע לך אני אבקש מכולם לא לקרוא לי יותר דרוש.

loving angel

New member
דרוש ../images/Emo99.gif

אני לא הייתי כל היום באיסיי כי פשוט אין לי זמן...
ואני גם מגעגעת אליך אחותי הקטנה
נ.ב זה בסיידר גמור שכולם קוראים לך ככה חומד...סתם אמרתי את זה :) לאב יוו מסטולה!!!!

PiterPenit

New member
וואי ../images/Emo99.gif ב ../images/Emo9.gif דרוש חומד זה כזה

יפהההההההההההה

ראסמי..אפשר לבקש את ידה של החתימה?

אני פשוט מאוהבת בה עד מעל הראש... ואני אחשב לבוגדת כי אני מתחתנת עם קרייזי גירל אבל היא תסלח לי.

sh53

New member
יפה ומקסים ../images/Emo45.gif

שיר מאוד עצוב ואת יודעת שאנו כאן בשבילך

תודה שושי.

ואני מודעת לזה שאתם כאן בשבילי..ברור. וגם אני פה בשביל כל אחד ואחד מכם,חמודים שלי. והשיר,כמו שאמרתי,לא נכתב על מישהו מיוחד..הכל מהראש שלי. אז לא נפגעתי ממישהו. כאילו באותו יום מישהו העציב אותי אבל לא בו אני מאוהבת... בכל מקרה תודה שושי, דרוש.

למעלה