משהו שכתבתי

OZ MASTER

New member
אמממ אז ככה

תקשיבי בביצפר תעשי כמה שאת יכולה לפי היכולת שלך מה אכפת לך מה אנשים עושים כמה הם מצליחים כמה הם לא תלמדי להנות מביצפר אני ממש אוהב את ביצפר הממצוע שלי סביר 60 ככה אני משקיע לפי היכולת שלי לא שם על מה שאנשים אומרים או חושבים ונהנה מהחיים :))) עזבי אותך מה ביצפר עושה נכון ולא נכון את שייכת למסגרת הזאת ואין מה לעשות תנסי לעבור את התקופה הזאת בחיוך ויכול מאד להיות גם שאת לא מתאימה למסגרת הזאת את תמיד יכולה לעבור לאנקורי... בהצלחה :)

הא?!

מצד אחד את מתלוננת שאפחד לא הכין אותך מהגן לבצפר ומצד שני מתלוננת שהבצפר מכין אותך לחיים האמיתיים. מה את חושבת שבעבודה לא יהיה קשה לך לעמוד במשימות שיתנו לך? שלא תשלמי על כל טעות שתעשי? שבצבא יגייסו את כולם לאיפה שירצו כי ציונים ומקצוע זה לא חשוב? שתמיד תעשי רק מה שאת אוהבת? אז את פשוט משלה את עצמך וכואב לי שלא למדת להתמודד עם הדברים האלה בבצפר. את כבר לא ילדה קטנה את כבר אמורה ללמוד (גם מבצפר) שלא כל קל, יש דברים קשים שאת צריך לקרוע את התחת בשבילם כדי הצליח.

אין מה לעשות...

אלו החיים , החיים הם לא קלים, בכל מקום יש קשיים, האדם לא נברא בשביל להנות בעולם הזה . בעולם הזה כדי להשיג משהו צריך לעבוד קשה,.

../images/Emo4.gif

ממה שזה נישמע בנתיים ניראה כאלו את תחרותית יותר מידיי את לא הולכת לבית ספר במטרה להוכיח משהו או שישוו אותך לאחרים את הולכת לבית בשביל השכלה נכון זה קשה אבל תתגאי בעצמך שאמת מצליחה למרות כל הקשיים אין טעם להתייחס למה שאנשים אומרים ומשווים כי זה דבר דיי צפוי אם פה הלחץ הוא קשה בצבא הוא יהיה קשה פי כמה וכמה אני מקווה שתצליחי אל תדאגי כ"כ מימה שאומרים אל תשווי את עצמך לאחרים ואל תהיי כזאת תחרותית
והכי חשוב קחי את החיים בקלות אולי 12 שנות יסורים אבל תתנחמי שאת נמצאת כבר בסוף המסע

t h e saint

New member
בחלק את טועה ובחלק את צודקת...

אני מסכים איתך בקשר לזה שבית ספר מכריח אותך ללמוד דברים שאולי את לא טובה בהם...ואת הדברים שאת כן טובה בהם הוא לא נותן לך לחדד ולהאשיר(למרות שיש העשרות למתמטיקה ואנגלית).. אני מסכים איתך שהוא מתייחס לכל תלמיד לפי גליון הציונים שלו ולא לפי האדם שהוא... לדעתי בית ספר הוא לא מקום טוב וגם המורים שבמערכת דיי מביישים את התואר "מורה" או "מחנכת בישראל" כי חוץ מהחומר הספציפי שהן מלמדות אין להם מושג בשום דבר...ומידי פעם גם את החומר היחיד שהם צריכות ללמד הן לא מעבירות טוב.. לסיום אין ספק שסביבת הבית ספר היא סביבה מפלה ולא עוזרת לחלש אלה רק מעשירה תחזק... את אותם דברים שאני ואת ציינו עכשיו אמר איש מאוד חכם הרבה שנים לפנינו... "מעולם לא נתתי לבית ספר להפריע להשכלתי" - מארק טווין.. ודרך אגב הצבא היא לא חברה שמסתמכת על הציונים שקיבלת בבית ספר זה אחד הדברים היחידים שטובים בה... היא מסתמכת בעיקר על המבחנים שעברת בלשכת גיוס...שמודדים מי את/ה באמת..ואפילו אם היו לך ציונים גרועים בבית ספר הנתונים הצהליים שלך יכולים להיות גבוהים...

../images/Emo4.gif

ממה שזה נישמע בנתיים ניראה כאלו את תחרותית יותר מידיי את לא הולכת לבית ספר במטרה להוכיח משהו או שישוו אותך לאחרים את הולכת לבית בשביל השכלה נכון זה קשה אבל תתגאי בעצמך שאמת מצליחה למרות כל הקשיים אין טעם להתייחס למה שאנשים אומרים ומשווים כי זה דבר דיי צפוי אם פה הלחץ הוא קשה בצבא הוא יהיה קשה פי כמה וכמה אני מקווה שתצליחי אל תדאגי כ"כ מימה שאומרים אל תשווי את עצמך לאחרים ואל תהיי כזאת תחרותית
והכי חשוב קחי את החיים בקלות אולי 12 שנות יסורים אבל תתנחמי שאת נמצאת כבר בסוף המסע

Mister Matrix

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

ההודעה התפרסמה בדף הראשי בתפוז כחלק ממספר "הודעות מעניינות" בפורומים בתפוז...אז עם הפרסום והרייטינג הגיעו "כל האלה" הם גם מוזמנים להישאר ד"א....

eyal t1

New member
תגובה חיובית

שלום לך ענת קוראים לי אייל ואני מאוווד חושב שאת יודעת על מה את מדברת זה מה שמסתיר מהעולם שלנו את האמת האמיתית את היופי ואהבה שתהחבאו מאחרי ציונים וקדמה. אני אומן ומנסה לבטות את דרך החיים בכל דרף אפשרית על הבמה הרוב נעשה ע"י משחקי, כח שמתרחשים אצלנו כאן על האדמה את כל כך צודקת לגבי הבי"הס מראה לך כמה את לא לא לא ואם יש כאלה שכן אז שיהיה להם ברכה אבל למה אני צריך להתעניין במה שהוא אוהב וכן הלאה... שיטת לימוד גם מאוסה וכואבת לא מענינת ומגעילה אני עובד בבי"ס ואני רואה איך הילדים נעלמים אל מאחורי הרגש איך המישחק של הכוחנות מתבטא אצל כל אחד ואחד בפנים אם רק היו מלמדים אותם שיש לכל אחד מה לעשות בצורה הטובה ביותר אז אןליי הם היו שונים אבל הם חיים בפלנגות של כוחניות מזעזעת שתביא אותנו להרס מוחלט. אז חזק ואמץ על מכתב כזה אמיתי כנה לשם שיוני מהלב מקור החיים (כולם שכחו לא) ביי אייל

יש לך שתי אופציות

או להישאר, לצאת עם תעודת בגרות, לנשוך את השפתיים עד שידממו ולעבור את זה.. או לעזוב (כמו שאני עשיתי), לנסות להגיע לטוב לבד, וגם לשלם ת'מחיר... כל החיים שלך יהיו תחרותיים, אנשים יאכלו אחד את השני מול עיניך, לפעמים גם ממך יקחו איזה ביס, אבל רק את תדעי באיזו דרך את הולכת... ואני לא אצא בגיל 18 כנראה עם תעודת בגרות, ולא יגידו שאני חכמה, ויחסמו בפני המון דרכים... אבל עשיתי מה שהרגשתי, לקחתי החלטה, וזה מה שחשוב , להיות שלמה עם עצמך... אבל חצי שנה לפני הסוף, קחי נשימה ארוכה, ותני ספרינט...

luli pop

New member
ואווו../images/Emo127.gif

זה פשוט נכון. הרגשתי ממש הזדהות איתך בקטע הזה. פשוט וואוו...

צודקת עם כל מילה שכתבת

בוקר טוב !! צודקת עם כל מילה שכתבת, אבל אין מה לעשות אנחנו חיים בעולם שקר בעולם שמסתכלים רק סביב התפאורה והכבוד תעודות ומחמאות וכ'ו מעט, אבל מעט מאוד מסתכלים על התעודה הפנימית שאפשר לראותה רק דרך רנטגן פנימי או רק אנשים שמבינים. יש אנשים עם תעודות BA MA וכ'ו ולא שולטים ולא מתליחים בכלום וכ'ו אין לי את הזמן כרגע להרחיב את הדיבור על כך... אבל דבר אחד בטוח מה שנאמר לעיל,, ועוד יבוא יום ויבוא מישהו, ויאריך אותך באמת, כפי וכמו שאת באמת ולא לפי החיצניות התעודות הבגרויות וכ'ו התעודדי כי יבוא היום.... ביי בינתיים והמון הצלחה ולכל אלו שכתבו לך וכותבים לך שאת לא צודקת וכ'ו הם בעצמם יודעים את האמת בתכוך תוכם... רק משום הכבוד ושוב התפאורה.. היום הכל הולך סביב (נ.ב. רק שלא תביני שאני מזלזל בלימודים ובגרויות וכ'ו זה חשוב מאוד, חשוב אבל זה לא הכי חשוב יש דברים יותר חשובים ואמיתיים מיזה) המון הצלחה לך ולכולם "גיוס קל"

cilida

New member
../images/Emo7.gif

לי נראה שאת סתם מתבכיינת...
חוץ מזה אותם דברים שמלמדים ואת לא אוהבת הם נחוצים והכרחיים..
יותר מזה-את סובלת-לפי ההודעה-מאישיות נחותה. אז נכון,ציונים זה סקאלה לבדיקת אינטיליגנציה-אבל ציונים בהחלט נותנים אינדיקציה. וזה שאת שונאת את המורים שלך-תראי לי תלמיד אחד שאוהב את המורים שלו! אם כן-זה רק אחרי צבא-ואת שעוד מעט מתגייסת-ועם גישה כזו-יהיה לך מאוד,מאוד קשה-כי צבא זה לא בית-ספר,ואני שרק לאחרונה סיימתי צבא-ממש השבוע-יודעת כמה היה לי קשה-כי באתי עם גישה שלילית,ועם הזמן נכנסתי לקצב עבודה שדורשים ממך כל הזמן-ובסופו של דבר נהניתי. ויותר מזה-אני יכולה לומר שגם שנהניתי בתקופת בית הספר. אז את שונאת את בית הספר,ואת המורים-ואת עצמך.זה רק אומר כמה שאת מרגישה נחותה עם עצמך והסביבה שלך-אם רק תסתכלי על הדברים בצורה אחרת,חיובית יותר,את תראי כמה שדברים ישתנו-גם הגישה של הסביבה אליך-כי אני בטוחה שהמורים שלך חושבים שאת ילדה בעייתית-עם בעיות קשב וריכוז... רוצה לשמוע משהו-אף אחד לא מושלם-וזה שתלמיד/ה קיבל/ה 100 במבחן ולא את -זה לא הופך אות/ה לטובה ממך!!! גם אני לא קיבלתי תמיד 100-אפשר לומר שכמעט אף פעם-אבל הייתי מבין התלמידות היותר אהובות על המורים אבל לא הכי מצטיינותובכל זאת המורים שלי אהבו אותי.כן,יש דבר כזה וכן,מורים עושים לפעמים אפליה,אבל לא תמיד... שורה תחתונה-תפסיקי להתייחס לבית הספר כאל כלא,ואל עצמך בגישה שלילית ולהסתובב עם פרצוף תשעה באב!!! תשני גישה-וגם מסביבך יגיבו אליך בהתאם-ובנוגע לצבא,אם את הולכת בגישה כזו-עדיף כבר מראש שתוותרי על הגיוס-כי שם לא יוותרו לך-ולא תהיה אמא ולא יהיה אבא!!!יהיה הרס"ר והמפקד!!! והם ישבו לך על הראש עד שתעשי דברים כמו שצריך!! ואני יודעת את זה-כי נשפטתי לא מעט פעמים ורותקתי לבסיס ל-לא מעט ימים-ולא ראיתי את הבית-כל זה עד ששיניתי גישה!!! ותפסיקי להתייחס אל עצמך כאל קדושה מעונה ותתעשתי!!! ברוכה הבאה לעולם האמיתי!!!

Nimst

New member
ציונים - סקאלה לבדיקת אינטיליגנציה?

ממתי? ציונים, ברוב המקצועות, הם בעיקר (בעיקר!) סקאלה למדידת זיכרון, יכולת שינון וכמה זמן את/ה מצליח/ה לשבת על הישבן וללמוד (אם אפשר לקרוא לשינון "למידה".. אני חושבת שלא).

*superstar*

New member
מסכימה.

במיוחד הבגרויות. ומה עם אלה שלא מסוגלים לזכור בעל פה חומר של שנתיים?

למעלה