משהו שכתבתי...

star_female

New member
לא התכוונתי שברצינות תעשי את זה

פשוט רציתי להראות לך שגם לי אין כוח ללכת לחפש את זה (או לכתוב מחדש). סיבה טובה שאני יכולה לחשוב עליה היא שהיוצרים, אמ, בואי נגיד לא ממש היו מודעים למה שהם עושים כשהם כתבו את זה. ואני לא מדברת רק על קן ויולי, מאט אסטרונאוט ויולי עקרת בית אלה סיבות מספיק טובות כדי לא לקחת את הסצנה הזאת כחלק מהסדרה.

Light woman

New member
אה כן גם אני לא חושבת שתשוקתה

האמיתי של מימי היא לבשל, ושל סורה לפתוח חנות מעצבות, אבל ניחא. נראה לי שנימון כתב את הסצנה הזאת...

star_female

New member
לא הבנתי אם את בעד או נגד הסצנה

הזאת. הרי את בעצמך אומרת שהיא לא הגיונית...

star_female

New member
לא הבנתי אם את בעד או נגד הסצנה

הזאת. הרי את בעצמך אומרת שהיא לא הגיונית...

Light woman

New member
מה? מה עשיתי הפעם?

טוב אני די אוהבת את הסצנה הזאת, כי אם לא הייתי מקטרת על זה שלא אמרו מה קרה להם, אבל באמת הסצנה לא הגיונית, אבל נחמדה^^

Light woman

New member
ועכשיו, כדי לאזן את כל הסבל שגרמתם

ליולי, אני אכתוב חיבור קצר על אהבתם^^ איזה יופי^^ P: אל תאשימו אותי אם זה יוצא חרא, אני מאלתרת רק כדי לעשות איזון... הבטתי בעינייה הסגלגלות. היא החזירה מבט. "מה קרה יולי?" שאלתי אותה, בעודי יושב לידה, מניח את ידי על ברכה (זה אמרו להיות הברך שלה) "אתה זוכר את הלילה הזה, הלילה הזה לפני חודש?" "אם אני זוכר..." מבט חולמני התפשט על פניי, ואז הפסקתי את עצמי במהירות שראיתי את הבעתה משתנה "אממ... כן... בטח שאני זוכר..." שיניתי את הבעת פניי וקולי. לא רציתי להכעיס אותה. את בחירת ליבי. "אני אהיה ישירה איתך קן. אני בהריון." ליבי הפסיק לפעום, ואז פעם מהיר פי מיליון. "זה נהדר יולי!" חייכתי. היא לא חייכה בחזרה. "הרופא אמר... שאני לא אעמוד בזה." היא ענתה, בטון שבור. "מה דאת אומרת?" עניתי לה, מבוהל. "כמה פעמים אתה חושב שאני יכולה ללדת?! כמה פעמים אתה חווית את הצירים הנוראיים האלה לפני הלידה? איזה אישה יולדת תינוק רביעי בגיל 35?!" היא צעקה עליי בזעם. עינייה התמלאו דמעות. התקרבתי אליה, וחיבקתי אותה. " אל תדאגי " לחשתי לה. "אנחנו נעבור את זה. ביחד." בעע זה היה גרוע. אני לא מאמינה שמישהו יקרא את זה עד הסוף. זה בגלל השעות האלה... אני בטח עייפה. ננסה משהו יותר טוב... אף פעם... P: לילה טוב אנשימים.. כנראה שיותר קל לכתוב סיפורי שנאה מאהבה..

Goggle Girl

New member
אז ככה

א) כתבתי -הסוף- P: ב) לא הרשיתי לך לעשות המשך >< את צריכה להפסיק לעשות דברים בלי רשות, זה ממש מעצבן! ג) לורי ביקשה את זה, לא קניאקו

Light woman

New member
זה לא המשך, זה אחר, שונה, לא קשור.

לורי ביקשה שתכתבי משהו וכתבת? אז אני אבקש מלורי שתבקש שתמשיכי את הפיק שלך על טראנקס ווג'י. לא יעזור לך, אני במתח ואני לרצות המשך^^

Goggle Girl

New member
ברור שלא קשור!

זה פשוט במקרה ממשיך מאיפה ששלי נעצר ואמרת שאת ממשיכה, אז איך למען השם זה קשור?! זהו, עלית לי על כל הפיוזים עכשיו! את יכולה לשכוח מהפיק ההוא, ואם את שוב מתקרבת לפיק שלי אני לא יודעת מה אני אעשה לך! >_< נמאסת עלי לייט ולא, לא אכפת לי. זה הקש האחרון. אף אחד. אך אחד!!! לא נוגע לי בכתיבה.

Light woman

New member
אוקי נמאס לי ><../images/Emo46.gif

בדרך כלל אני משתדלת לא להתעצבן, אבל הפעם התעצבנתי. קודם את מטיפה לי מוסר על זה שפירסמתי פיק לא שלך, ואל זה שאסור לקחת בלי לשאול, למרות שזאת לא הייתה אשמתי בכלל ולא עשיתי שום דבר לא בסדר. אחרי זה את מאשימה אותי בכך שהעתקתי ממך, למרות שבסיפור הפתטי שלי קן כן אוהב את יולי ודואג לה!!! >< את יודעת, לא כל העולם סובב סביבך וסביב הפיקים שלך, אז תצאי מהבועה המחורבנת שלך שאני נוגעת לך בכתיבה, כי אני לא. אם את לא רוצה שאני אקרא, אל תפרסמי. אם את לא רוצה שאני אפרסם דברים של אנשים אחרים כדי להחמיא להם, תמסרי לאנשים האלה לא לפרסם, אבל אל תגידי לי מה לעשות, כי אני הייתי בסדר גמור -לחלוטין- ולא עשיתי שום דבר לא בסדר! לא השמצתי לא המשכתי לא עשיתי כלום! אז תפסיקי לעצבן אותי ולאיים עליי!!! לא רוצה שיגעו לך בכתיבה? אז למה את מפרסמת אותה? את רוצה לפרסם? תשלחי לכל הפורום סיפורים במסרים חוץ מלי וככה זה לא יגיע אליי. מרוצה?! עכשיו תפסיקי לגרום לי להתעצבן ולריב כי אני לךא אוהבת את זה! סיימנו כאן את הריב, סוף פסוק, ואני לא פותחת שום דף חלק ומעצבן כי נגמרו לי הדפים במחברת! אני מסיימת את הויכוח הזה שסתם הומצא כדי להוציא את העצבים עליי, כאן ועכשיו! .

Goggle Girl

New member
חפיף

אז את יודעת מה? אני לא אפרסם פיקים יותר ככה שלא תוכלי להחמיא לי, ואני לא אדבר איתך יותר ככה שלא נתעצבן. תודה, שלום.

blitzmon

New member
אווווווווווו צ'יק פייט../images/Emo3.gif

בחייכן, תפסיקו לריב. Can't we all just get along?! יש לי הרגשה מוזרה כזאת, כאילו...כאילו שעדיף שאני אשתוק.
אבל באמת אתן לא צריכות לריב.

star_female

New member
רעה!!! O_O

את אוהבת לגרום לי למתח, הא? >< גרררר תמשיכי את זה!! ;;;;;;;;;;;;

lori4

New member
עדי(אטובוס יקר)

הסיפור מהמם, הקטע שקן אומר שהוא אפילו לא נוצרי קרע אותי לחלוטין. אומנם לא בדיוק מה שהשיר מדבר עליו אבל עדין, הוא מהמם. אהבתי את מה שעובר בראש של קן, הרגשות שלו כלפי דיוויס, על זה שהוא לא מוכן לוותר עליו(בן-אדם אמיץ אחרי הכול זאת יולי). תכתבי עוד *עניים מתחננות*.

Goggle Girl

New member
זהו, אני מכריזה על פתיחת

םינה שבועית חדשה בעיתון! "אוטובוס יקר"! במהלך השבוע נאסוף פניות מחברי הפורום ופניה אחת ברת מזל תקבל תשובה ^_^

star_female

New member
ממ... זה אומר שאם כולם יבקשו

שתכתבי דאיקן את תהיי חייבת לעשות את זה? o.o

למעלה