משהו שכבתי

mariposa blanca

New member
משהו שכבתי

הים, הים הגדול מפריד ביני לבין הדבר היחיד שחשקתי בו מעודי הכחול שמסמל שמחה בשבילי הוא אכזר ונורא רוצה להיות יונה להצמיח כנפיים ולעוף לצידך רוצה לשכוח שהים הגדול מפריד בינינו רוצה לשכוח שנהרות גדולים מאיימים למחוק את רגשותיי כלפייך רגשות שמאיימים לפרוץ את גדות נפשי המון זמן לא אחזתי בזרועתייך המון זמן לא באתי אלייך כמו שאני אוהבת המון זמן שפתותי לא פגשו את שפתותייך אבל אני אוהבת אותך מחפשת את כנפייך שישמשו לי הגנה מחפשת אותך שתהיי לי למסתור עומדת ליד הים שמפריד ביני לבינך לוחשת את שמך ומקווה שאת שומעת לוחשת שאני אוהבת אותך ומקווה שאת לא שוכחת מעונך חשוך וקר ומאז ארצי ונפשי חשוכה אני כמו דקות השקט של לפני הזריחה מחכה שתבואי מן החשכה שתאירי את חיי באור ואהבה רק רוצה שהים והרוח ישאו את מלותי שתדעי שאני עוד מחכה מחכה לך אהובתי מחכה פה בשקט עד שאוכל לאהוב אותך בשנית טל אהובתי אני אוהבת אותך למרות שעברו כבר 5 חודשיים ולפעמיים נראה כאילו שכחתי אותך לעולם לא , לא מאמינה שעברו כבר 5 חודשיים מאז שהתאבדת, לא מאמינה שנתתי לך ללכת . אוהבת אותך טל שלי תמיד אהבתי ותמיד אוהב ואני מבקשת סליחה שלא הצלחתי להציל אותך מצטערת שהכוחות המועטים שיש לי לא הספיקו להחזיק גם אותך מצטערת שלמרות שהבנתי אותך ולמרות שהיינו אחיות לאותה צרה ארורה שקוראים לה תקיפה מינית ולמרות שכל כך אהבתי אותך לא יכלתי להציל אותך מעצמך ומאותם פוגעים. מקווה שאי פעם תסלחי לי, אני אוהבת אותך כל כך לא יודעת אם הפורום זה המקום אבל אני מרגישה נורא היום והייתי חייבת קצת להוציא מה שיש לי

r e m i x

New member
../images/Emo7.gif זה כל כך יפה!

קצת קשה ואולי בלתי אפשרי להגיב על מה שכתבת. אבל הייתי חייב לנסות. תראי, תמיד טוב להוציא החוצה מה שמרגישים! אני מעריץ את האומץ הזה... לדעתי, הים כמעט אף פעם לא מסמל בשביל אף אחד מקום טוב ורגוע. תראי לדוגמה את "חופים" של אלתרמן (אם אני לא טועה) ואת "לבכות לך" של אביב גפן ("כשעצובים הולכים לים, לכן הים מלוח"). עד כמה שאני לא יכול להזדהות עם איך שאת מרגישה אני יכול להרגיש את זה. אני מאחל לך בהצלחה וחיים נפלאים!

אוי, זה יפה!

ועצוב......
רוצה לספר על זה?

תפוזית3

New member
עצוב ומרגש.....

משתתפת בצערך מקווה שתתחזקי אם את רוצה לדבר....264448809

mariposa blanca

New member
זהו נגמרו שנות ההסתר ,ההורים יודעים

יצאתי היום מהארון בפני אבא , אמא כבר ידעה ואחי עומד לדעת מחברה שלו אממ אני כותבת לך מהמחשב ככה שלזרוק אותי מהבית לא זרקו זה כבר טוב. התגובה הייתה כמובן שזה לא בריא לא טבעי ולא נורמאלי ושאני אחשוב על זה שוב , ושאם יש שני דרכים ללכת לדרך הנורמאלית ניתן להם לעכל את זה עוד קצת הם טוענים שאותי הם מקבלים אבל לא ירצו שאני אביא לפה בת זוג אבל נחכה ונראה לפחות לא שברו כלום בבית והכל במקום

א י י ד ן

New member
אני גאה בך...

כל הכבוד לך על היציאה מהארון. בהחלט צריך המון אומץ לספר להורים (עוד לא סיפרתי) פשוט כל הכבוד! אני מקווה שהכל יסתדר לך ושההורים שלך יבינו שזאת את ויקבלו אותך כפי שאת, אז המון בהצלחה.. שלך, עידן

תפוזית3

New member
מברוק...

אחותי שיחקת אותה איזה כיףף ההורים הבינו וקבלו אותך כמו שאת זה כבר טוב וחשוב וזה מראה על האהבה הרבה שלהם כלפיך בכל מצבב.... אז חיזוק להורים....בתופים במחולות חחח

yanir2312

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo59.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזהההההההההההההה מממממממממממממממממהההההההההההמממממממממממממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראסמי מגיע לך

למעלה