משהו שיושב על הלב.......

motek60

New member
אני מסכים איתך...

אחי היקר - אני מסכים איתך בקשר לזה שהומו לא יכול פתאום להיות סטרייט .... והוא עדיין הומו , ואני מבין את זה בסופו של דבר , הבעייה שהוא בכלל לא נשוי ... זה שהוא יבגוד באשתו -אני לא בטוח .. אבל אני בכל מקרה גם אם הוא ירצה איזה סטוץ אחרי שהוא יתחתן אני לא יזרום איתו .... המשכתי הלאה למרות הקושיש בדבר ואני מקווה שזה ישתלם בסוף ואני ימצא איזה מישהו חביב .. למרות שאין כמו אהבה ראשונה....

avitano

New member
סיפור מרגש

נהנתי לקרוא את הסיפור אני לא בא לשפוט אם פעלת נכון או לא, זה לא המקום שלי להגיד לך "נו נו נו למה עשית ככה וככה" כל דבר שקורה לנו בחיים מלמד אותנו ומשנה אותנו מה שנקרא אפקט הפרפר לדעתי הכל צריך לקחת בצורה טובה וללמוד מזה מאחל לך שההיכרות הבאה שלך תהיה האחרונה והתמידית :] אופיר...

yenergy

New member
מזדהה מאוד

אמנם לא היה לי קשר כמוך שנמשך הרבה זמן, אבל ישיבת ההסדר היתה תקופה שבלבלה אותי מאוד. דווקא בישיבה התיכונית בה למדתי היה לי מספר קשרים (בעקר פיזיים) אבל היו בי תחושות דומות. ביום בו סיימתי את הצבא הורדתי את הכיפה. אולי בקטע הזה אני הפוך ממך - אני מסתובב בלי כיפה אבל בפנים יש משהו יהודי שזועק... אבל תחושות התסכול הזו מזכירה לי מאוד את עצמי... חיבוק.

motek60

New member
תודה רבה :)

תודה אחי על התגובה .... דווקא ההיגיון אומר שבישיבה התיכונית יהיה קשר פיזי-מיני יותר מאשר בישיבה התיכונית .... אך לי זה קרה הפוך..... להוריד את הכיפה זה בלתי אפשרי מבחינתי ...מה שגם אני מאמין בס"ה בבורא עולם ... נקווה לבשורות טובת ...

למעלה