משהו שיושב על הלב.......
אני תלמיד בישיבת הסדר מופרסמת מאוד.. שסיימתי תיכון בירושלים (מקום מגוריי), התלבטתי עם ללכת לצבא או לישיבה ... לבסוף אחרי מספר לבטים החלטתי ללכת לישיבת הסדר מהסיבה שאולי שם דווקא אמצא כצת שלווה לנפש... אני צריך להסביר קודם כל את המקרה שלי מהתחלה .. לקראת גיל הנעורים הממשמש ובוא כבר ידעתי בוודאות שאני נמשך לבנים (אומנם לא בלבד ..), אך בציבור הדתי זה לא ממש משנה .. בתיכון הייתי מאוד סגור ונאבקתי עם עצמי מאבקים גדולים ע"מ לא לפתח את הנטייה הזאת והאמת שדווקא דיי הצלחתי ... לא היה לי שום אקט מיני במהלך כל התיכון הצלחתי לשמור על עצמי מכל משמר ולא עשיתי שטויות , והייתי דיי מרוצה מעצמי .. שהגעתי לכיתה י"ב , אמרתי לעצמי : עכשיו אני אלך לישיבת הסדר ואסדר לעצמי כצת את הראש.. אך ציפיות לחוד ומעשים לחוד.., בשבוע הראשן ראיתי אותו ...עם שיער בסגנון "קריי " , בנוי טוב חמוד ביותר שחום ובקיצור בדיוק כמו שאני אוהב... מי שמכיר את הדינמיקה של ישיבות הסדר יודע שבשיעור א' לוקח כצת זמן עד שמכירים אחד את השני בבמיוחד שיש חברה שבאים בקבוצות של 6-8 חברה מאותה ישיבה ודיי קשה להחבר איתם בימים הראשונים , אך מה רבה הייתה שמחתי שיומיים אחרי תחילת הלימודים העבירו אותו לחדר שלי מסיבות לא ידועות.. קראו לו דניאל - בחור טוב במיוחד מאוד מקובל חברתית , ולא בדיוק האדם שהייתם חושבים עליוו (אך הגיי-דאר שלי לא הטעה אותי כמו תמיד ..). לא ידעתי מה לעשות ??מצד אחד , מאוד רציתי להתקרב אילו וליצור איתו איזה משהו שאני יידע בוודאות שהוא ב"קטע". ואז יום אחד זה קרה ...הייתי שבת בישיבה איתו ביחד , זו הייתה שבת לא גדולה במיוחד , והיינו לבד בחדר במהלך השבת.. בערב שבת אחרי ה "עונש -שבת" -באנו לחדר עייפים וסחוטים מכל השבוע ... כל אחד בא להתקפל למיטה וללכת לישון , ואז שכבר היינו המיטה הוא אמר לי : בוא תשב כצת לידי ונדבר ..., הוא התחיל לספר לי על החיים שלו ועל התיכון וכו'.... ופתאום זה קרה : הסתכלתי לו בעניים לכמה שניות (יש לי מבט חודר
) ופתאום לא יודע איך היה לי את האומץ ,עד היום אני לא מבין את זה ...פשוט נישקתי אותו בפה..בהתחלה נשיקה קטנה ,ומייד הפסקתי וציפיתי לאיזה אגרוף לפרצוף או משהו בסגנון , אך למרבה הפתעתי הוא הסתכל עלי במבט מוזר וואחרי שנייה או שתיים פשוט התקרב אלי ונישק אותי בחזרה...את מה שקרה באותו לילה לקח לי המון זמן לעכל ...!! לאחר שאיבדתי את בתולי דווקא בישיבת ההסדר , זה גרם אצלי לזעזוע , דתי רוחני וכו'... בימים שלאחר מכן חשבתי הרה מאוד על מה שקרה ..איך זה קרה למה זה קרה ועוד הרבה מחשבות שאני בטוח שעלו גם לגולשי הפורום הזה מידי פעם בימי חייהם. אני ודניאל היינו פשוט מאוהבים מעל הראש...היינו "אחד בתוך התחת של השני "- תרתי משמע ,וניהיינו החברים הכי קרובים בישיבה. כשנה וחצי (תקופת הזמן הטובה בחיי ), היינו ביחד עד שהגיע אותו יום ארור .. זה היה בחודש שבט של שנה ב' , קבענו להיפגש במקום הקבוע שלנו באיזה גן חביב שהיינו יושבים ומעבירים שם שעות בדיבורים וקישקושים, הוא בא אלי ואמר לי : זהו מתן זה לא יכול להימשך יותר , אנחנו לא יכולים להמשיך יותר זה כבר בלתי אפשרי , בהתחלה הייתי בטוח שהוא צוחק איתי , אבל לאט לאט התבררה לי האמת הכואבת , הוא לא רוצה אותי יותר ... ששאלתי למה ?? הוא אמר לי שהוא רוצה להתחתן והוא לא מוכן להמשיך ככה וכו' (כל הקישקושים שמי שדתי מבין אותם). באותו ערב הרגשתי שחרב עלי עולמי ...רציתי למות באמת , לא היה מעניין אותי כלום , רציתי לא לקום יום למחרת . כל החודש לאחר מכן היה החודש הקשה בחיי ....לא אכלתי כמעט הייתי בדיכאון ... כל החברים שלנו שאלו אותנו מה קרה למה אנחנו כבר לא מסתובבים ביחד וכו'... לא היה לי מה להגיד להם ..!!! לאט לאט התחלתי להתאושש מזה ...והתחלתי לחפש חברים חדשים , הייתי כבר בשנה ב' , נשבעתי לעצמי שגם אם אני יכיר עוד מישהו מהישיבה לעולם לא אפתח איתו מערכת יחסים רגשית , כי אם אך ורק סקס בלבד!!! במהלך השנים הבאות בישיבה היה לי לא מעט זיונים עם חברה מהישיבה ועם אנשים מבחוץ ... לאחר שאיבדתי את בתוליי בשיעור א ' איבדתי את התמימות ,ואיתה כל עולם התל אביבי נגלה בפני....!!! היום לאחר שסיימתי את ישיבת ההסדר ואני כבר סטודנט שנה שנייה ברוך ה'... נראה לי פשוט הזויי לחלוטין מה שקרה לי בישיבה .. אך לצערי הישיבה שינתה אותי ולא במובן החיובי ....אמנם אני שומר תורה ומצוות הולך עם כיפה , ונראה רגיל לגמרי כלפי חוץ אבל מבפנים השתנתי לחלוטין.... אשמח לראות אם יש מישהו שעבר משהו דומה ויספר על כך... נ"ב: השמות בסיפור בדויים!!!
אני תלמיד בישיבת הסדר מופרסמת מאוד.. שסיימתי תיכון בירושלים (מקום מגוריי), התלבטתי עם ללכת לצבא או לישיבה ... לבסוף אחרי מספר לבטים החלטתי ללכת לישיבת הסדר מהסיבה שאולי שם דווקא אמצא כצת שלווה לנפש... אני צריך להסביר קודם כל את המקרה שלי מהתחלה .. לקראת גיל הנעורים הממשמש ובוא כבר ידעתי בוודאות שאני נמשך לבנים (אומנם לא בלבד ..), אך בציבור הדתי זה לא ממש משנה .. בתיכון הייתי מאוד סגור ונאבקתי עם עצמי מאבקים גדולים ע"מ לא לפתח את הנטייה הזאת והאמת שדווקא דיי הצלחתי ... לא היה לי שום אקט מיני במהלך כל התיכון הצלחתי לשמור על עצמי מכל משמר ולא עשיתי שטויות , והייתי דיי מרוצה מעצמי .. שהגעתי לכיתה י"ב , אמרתי לעצמי : עכשיו אני אלך לישיבת הסדר ואסדר לעצמי כצת את הראש.. אך ציפיות לחוד ומעשים לחוד.., בשבוע הראשן ראיתי אותו ...עם שיער בסגנון "קריי " , בנוי טוב חמוד ביותר שחום ובקיצור בדיוק כמו שאני אוהב... מי שמכיר את הדינמיקה של ישיבות הסדר יודע שבשיעור א' לוקח כצת זמן עד שמכירים אחד את השני בבמיוחד שיש חברה שבאים בקבוצות של 6-8 חברה מאותה ישיבה ודיי קשה להחבר איתם בימים הראשונים , אך מה רבה הייתה שמחתי שיומיים אחרי תחילת הלימודים העבירו אותו לחדר שלי מסיבות לא ידועות.. קראו לו דניאל - בחור טוב במיוחד מאוד מקובל חברתית , ולא בדיוק האדם שהייתם חושבים עליוו (אך הגיי-דאר שלי לא הטעה אותי כמו תמיד ..). לא ידעתי מה לעשות ??מצד אחד , מאוד רציתי להתקרב אילו וליצור איתו איזה משהו שאני יידע בוודאות שהוא ב"קטע". ואז יום אחד זה קרה ...הייתי שבת בישיבה איתו ביחד , זו הייתה שבת לא גדולה במיוחד , והיינו לבד בחדר במהלך השבת.. בערב שבת אחרי ה "עונש -שבת" -באנו לחדר עייפים וסחוטים מכל השבוע ... כל אחד בא להתקפל למיטה וללכת לישון , ואז שכבר היינו המיטה הוא אמר לי : בוא תשב כצת לידי ונדבר ..., הוא התחיל לספר לי על החיים שלו ועל התיכון וכו'.... ופתאום זה קרה : הסתכלתי לו בעניים לכמה שניות (יש לי מבט חודר