משהו שיושב על הלב.......

motek60

New member
משהו שיושב על הלב.......

אני תלמיד בישיבת הסדר מופרסמת מאוד.. שסיימתי תיכון בירושלים (מקום מגוריי), התלבטתי עם ללכת לצבא או לישיבה ... לבסוף אחרי מספר לבטים החלטתי ללכת לישיבת הסדר מהסיבה שאולי שם דווקא אמצא כצת שלווה לנפש... אני צריך להסביר קודם כל את המקרה שלי מהתחלה .. לקראת גיל הנעורים הממשמש ובוא כבר ידעתי בוודאות שאני נמשך לבנים (אומנם לא בלבד ..), אך בציבור הדתי זה לא ממש משנה .. בתיכון הייתי מאוד סגור ונאבקתי עם עצמי מאבקים גדולים ע"מ לא לפתח את הנטייה הזאת והאמת שדווקא דיי הצלחתי ... לא היה לי שום אקט מיני במהלך כל התיכון הצלחתי לשמור על עצמי מכל משמר ולא עשיתי שטויות , והייתי דיי מרוצה מעצמי .. שהגעתי לכיתה י"ב , אמרתי לעצמי : עכשיו אני אלך לישיבת הסדר ואסדר לעצמי כצת את הראש.. אך ציפיות לחוד ומעשים לחוד.., בשבוע הראשן ראיתי אותו ...עם שיער בסגנון "קריי " , בנוי טוב חמוד ביותר שחום ובקיצור בדיוק כמו שאני אוהב... מי שמכיר את הדינמיקה של ישיבות הסדר יודע שבשיעור א' לוקח כצת זמן עד שמכירים אחד את השני בבמיוחד שיש חברה שבאים בקבוצות של 6-8 חברה מאותה ישיבה ודיי קשה להחבר איתם בימים הראשונים , אך מה רבה הייתה שמחתי שיומיים אחרי תחילת הלימודים העבירו אותו לחדר שלי מסיבות לא ידועות.. קראו לו דניאל - בחור טוב במיוחד מאוד מקובל חברתית , ולא בדיוק האדם שהייתם חושבים עליוו (אך הגיי-דאר שלי לא הטעה אותי כמו תמיד ..). לא ידעתי מה לעשות ??מצד אחד , מאוד רציתי להתקרב אילו וליצור איתו איזה משהו שאני יידע בוודאות שהוא ב"קטע". ואז יום אחד זה קרה ...הייתי שבת בישיבה איתו ביחד , זו הייתה שבת לא גדולה במיוחד , והיינו לבד בחדר במהלך השבת.. בערב שבת אחרי ה "עונש -שבת" -באנו לחדר עייפים וסחוטים מכל השבוע ... כל אחד בא להתקפל למיטה וללכת לישון , ואז שכבר היינו המיטה הוא אמר לי : בוא תשב כצת לידי ונדבר ..., הוא התחיל לספר לי על החיים שלו ועל התיכון וכו'.... ופתאום זה קרה : הסתכלתי לו בעניים לכמה שניות (יש לי מבט חודר :)) ופתאום לא יודע איך היה לי את האומץ ,עד היום אני לא מבין את זה ...פשוט נישקתי אותו בפה..בהתחלה נשיקה קטנה ,ומייד הפסקתי וציפיתי לאיזה אגרוף לפרצוף או משהו בסגנון , אך למרבה הפתעתי הוא הסתכל עלי במבט מוזר וואחרי שנייה או שתיים פשוט התקרב אלי ונישק אותי בחזרה...את מה שקרה באותו לילה לקח לי המון זמן לעכל ...!! לאחר שאיבדתי את בתולי דווקא בישיבת ההסדר , זה גרם אצלי לזעזוע , דתי רוחני וכו'... בימים שלאחר מכן חשבתי הרה מאוד על מה שקרה ..איך זה קרה למה זה קרה ועוד הרבה מחשבות שאני בטוח שעלו גם לגולשי הפורום הזה מידי פעם בימי חייהם. אני ודניאל היינו פשוט מאוהבים מעל הראש...היינו "אחד בתוך התחת של השני "- תרתי משמע ,וניהיינו החברים הכי קרובים בישיבה. כשנה וחצי (תקופת הזמן הטובה בחיי ), היינו ביחד עד שהגיע אותו יום ארור .. זה היה בחודש שבט של שנה ב' , קבענו להיפגש במקום הקבוע שלנו באיזה גן חביב שהיינו יושבים ומעבירים שם שעות בדיבורים וקישקושים, הוא בא אלי ואמר לי : זהו מתן זה לא יכול להימשך יותר , אנחנו לא יכולים להמשיך יותר זה כבר בלתי אפשרי , בהתחלה הייתי בטוח שהוא צוחק איתי , אבל לאט לאט התבררה לי האמת הכואבת , הוא לא רוצה אותי יותר ... ששאלתי למה ?? הוא אמר לי שהוא רוצה להתחתן והוא לא מוכן להמשיך ככה וכו' (כל הקישקושים שמי שדתי מבין אותם). באותו ערב הרגשתי שחרב עלי עולמי ...רציתי למות באמת , לא היה מעניין אותי כלום , רציתי לא לקום יום למחרת . כל החודש לאחר מכן היה החודש הקשה בחיי ....לא אכלתי כמעט הייתי בדיכאון ... כל החברים שלנו שאלו אותנו מה קרה למה אנחנו כבר לא מסתובבים ביחד וכו'... לא היה לי מה להגיד להם ..!!! לאט לאט התחלתי להתאושש מזה ...והתחלתי לחפש חברים חדשים , הייתי כבר בשנה ב' , נשבעתי לעצמי שגם אם אני יכיר עוד מישהו מהישיבה לעולם לא אפתח איתו מערכת יחסים רגשית , כי אם אך ורק סקס בלבד!!! במהלך השנים הבאות בישיבה היה לי לא מעט זיונים עם חברה מהישיבה ועם אנשים מבחוץ ... לאחר שאיבדתי את בתוליי בשיעור א ' איבדתי את התמימות ,ואיתה כל עולם התל אביבי נגלה בפני....!!! היום לאחר שסיימתי את ישיבת ההסדר ואני כבר סטודנט שנה שנייה ברוך ה'... נראה לי פשוט הזויי לחלוטין מה שקרה לי בישיבה .. אך לצערי הישיבה שינתה אותי ולא במובן החיובי ....אמנם אני שומר תורה ומצוות הולך עם כיפה , ונראה רגיל לגמרי כלפי חוץ אבל מבפנים השתנתי לחלוטין.... אשמח לראות אם יש מישהו שעבר משהו דומה ויספר על כך... נ"ב: השמות בסיפור בדויים!!!

קראתי בשקיקה כל מילה ומילה בפוסט שלך

והתפעלתי מכוחות ותעצומות הנפש שהיו חבויים בך בתיכון וכשהתבגרת, היה זה אך טבעי שתמצא את אהוב לבך כי אחרי ככלות כל הגדת את עצמך כהומו דתי, שנמשך לבני מינך. התקופה שבילית עם הבחור מישיבת ההסדר אכן גרמה לך ליצור רגשות מיוחדים כלפיו וכשהוא החליט לומר שלום (ולא להתראות) זה גרם לך לשברון לב. לכן ובצדק החלטת שלא ליצור יותר רגש כלפי חברים כאלה או אחרים. כמובן שכיום בהיותך סטודנט, תוכל לממש את מאווי חייך כרצונך, בשיקול דעת בתבונה ובחוכמה. יישר כח על כך שאתה ממשיך לשים כיפה על הראש ולשמור תורה ומצוות (גם אם לא לשמה, כי מתוך שלא לשמה יבוא לשמה ותקבל את שכרך). הישיבה לא הייתה אמורה לשנות אותך (ולא במובן החיובי) כי אם אותו בחור שהתאהבת ו ורצה הגורל וזכית שיגור איתך באותו חדר. מה שהיה היה ועליך לחשוב קדימה. אחי היקר והמותק: תחשוב טוב יהיה טוב... כלכל את דרכיך ומעשיך ואני מאמין באמונה שלמה שבסופו של דבר תמצא את שאהבה נפשך כפי שחפץ לבך ותמצא את המנוחה והנחלה, השקט והשלווה, מתוך שמחה ואהבה. בהצלחה!!!

פחד ממה? מהלא נודע?!

יש כמובן גם פחדים מסויימים שגורמים להרתעה, עד שזה מתפרץ בבת אחת. יש גם כוחות מסויימים שאנחנו לא מודעים להם. בגיל העשרה ובפתיחות והמודעות של היום לא קל לעמוד בפיתוי. צריך הרבה אומץ לב + כוחות נסתרים כדי להחזיק מעמד... ואגב, מותק יקר, לטיף טף2 - לדעתי אין כוונה להטיף מוסר, אני מכיר היטיב את הבחור הן כאן והן בפרטי והוע התכוון רק לטוב שבדבר, להימנע מהאיסור דאורייתא ותו לא. טיף טף בחור בקטע, שמתחזק בדת ולכן כוונתו לדעתי הייתה רק לטובה. תקן אותי טיף טף יקירי אם אני טועה. ולך מותק אשוב ואומר תהיה חזק ובעז"ה הזמן ירפא את המצב ויגיע היום בו תהנה מהחיים כפי שנבראת וכפי שהקב"ה אוהב אותך.

טיףטף ידידי היקר...

הגורל פירושו: הכל בידי שמיים כך שמלמעלה כיוונו את הבחור ההוא דניאל להיות איתו בחדר אחד. אגב, אני מקווה שהובהרו הדברים ע"י מותק ובעז"ה שיהיו לכולנו רק בשורות טובות.

טיףטף2

New member
תשמח לשמוע על מקרים דומים?:-\

אני חושב שלא התנסחת נכון במשפט או שבאמת משמח אותך לשמוע על גברים דתיים שעושים דברים בניגוד לתורה...

motek60

New member
זה אכן משמח ...

טיף טף - זה משמח לשמוע שיש עוד אנשים כמוני .... זה שזה בניגוד לתורה אתה לא צריך להזכיר לי , מו הסתם בתור אדם דתי אני יודע את זה .... ואני מצפה ממך בתור אדם שנכנס לפורום הזה להבין שיש דברים שיותר חזקים מאיתנו .... וכן זה כיף לשמוע ...ואם יש לך משהו מעניין לספר אתה מוזמן .... נ.ב -בלי הטפות מוסר בבקשה , תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

טיףטף2

New member
../images/Emo6.gif

זה ממש עצוב! תסלח לי,אבל זה עלוב לשמוע את דבריך. שאתה רוצה לשמוע בצפיה שלימה על דתיים שעשו סקס עם גבר כדי להרגיש סוג של נחמה שלא רק אתה חטאת בזה. הדבר היחיד שחזק מאיתנו זה בורא עולם-הוא יתברך היחיד שיכול עלי,עליך ועל כל העולם מבלי להוזיז ת'זרת. ואני עוד צפתי כשאכנס לפורום דתיים הומואים הדבר היחיד שלא אמצא פה זה דיבורים על סקס ב"היתר".

motek60

New member
ממש לא עצוב ...

זה לא מה שהתכוונתי כלל וכלל ... התכוונתי יותר בקטע הרגשי ..אם יש אנשים שחוו חיים משותפים עם גבר בתוך ישיבת הסדר ספציפית ... אני לא צריך לחפש נחמה בלשמוע על גברים שעשו סקס תאמין לי....... כנראה שלא קראת את הפוסט שלי היטב..מה שרציתי להעביר זה לראות אם יש עוד אנשים שגם היו במצב כמוני .... אתה צודק שבורא עולם יותר חזק מאיתנו ..זה ברור ... אבל במצב שלי ואני מעריך של גם רבים אחרים מהפורום פה , יצר העריות גובר עליהם מידי פעם...אם עליך לא - אשריך וטוב לך בעולם הזה ובעולם הבא... לא אמרתי מילה וחצי מילה על זה שמותר לקיים יחסים בהיתר ..(ולכן גם לא הרחבתי בתאורים מיניים -אני לא חושב שפה זה המקום). מקווה שהבנת....

טיףטף2

New member
אל תהיה בטוח בזה שהיצר לא גבר עלי

אני אמרתי את דעתי,סליחה עם בתקופת ובחוסר הבנה. מפני שהייתי ומקווה שלא אגיע לרגע הזה שוב,שבוי בידי יצר הרע. לעולם לא תעלה בדעתך מה הייתי עושה.ולכן באתי בגישה כזו אנטי. כי אני מרגיש שאם אני הצלחתי להחלץ ב"ה בן פורת יוסף,זה אומר שכל אחד ובטוח אדם ירא שמים כמוך יכול לצאת מהמצב של המיניות עם גברים...

קרה לך דבר נפלא ביותר

התאהבת וחויתה אהבה אמיתית. שניכם הומואים, אלא שהוא בוחר לפחות כרגע להתכחש לכך. אך העובדה שהוא הומו לא תשתנה לעולם. מה שעברת בהחלט משנה חיים ולא לרעה. זה פתח לך את העיניים לדעת מי אתה. קצת מופתע מכך שאתה מתיחס לזה כאל איבוד תמימות. מאחל לך שתמצא גבר חדש לבנות איתו חיים של אהבה.

אהבה נכזבת בגיל 24 הביאה אותי ליציאה מהארון

הסיפור שלך על אהבה נכזבת הוא סיפור קלאסי: לב שבור ויציאה לחיים האמיתיים. המיקום אינו משנה. במשך ארבע שנות לימוד בישיבה התיכונית, לא היה לי אף נסיון אחד מיני. אולי משום שלא ישנתי בפנימייה. היו כמה נגיעות, וליטופים עם התלמידים ה"גבריים" יותר. אבל ללא עירום. לאחר סיום הלימודים בישיבה, בצעדים קטנים ביותר, גיליתי את המיניות. אחרי פגישות מיניות ספורות עם שני גברים, במרווח של שנים, וללא כל רגשות, פגשתי את אלכס. במשך חודשים רבים נפגשנו אלכס ואני פעמים רבות ותכופות. הוא היה מנוסה, אני הייתי "חדש". הוא לימד אותי איך לאהוב ולהיות נאהב. אבל...אני הייתי דתי והוא - חילוני. הוא חשש להיראות עימי במקומות ציבוריים, ברחוב, בבית קולנוע במסעדה, שמא חבריו החילונים יתהו מה לו ולבחור דתי. אחרי כחצי שנה הוא מצא לו מישהו אחר , חילוני, וסירב לראות אותי יותר. ליבי נשבר. במשך שבועות לא ידעתי אל מי לפנות, איפה לבקש נחמה. פניתי אל הורי, יצאתי מן הארון....והשאר....הסטוריה.

ספר ריק

New member
וואוו! קודם כל, ברוך הבל בצל קורנתו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

האם היית קורא סמוי לתקופה מסויימת בפורום? או שלצורך כתיבת ההודעה הזאת נכנסת בפעם הראשונה? <סתם סקרנות> דבר שני: ממש הרגשתי את הקסם באויר. את התיאור של הדברים: שבת מאוחרת, אתה על המיטה שלו והנשיקה העמיצה... זו אהבה אסורה בכותלי המקום בו אמורים להבנות מבחינה רוחנית ולהטהר ולהתקרב לה'. ואולי זה מה שהופך אותה לאהבה כל כך עוצמתית. ששום דבר לא עומד בדרכה. אבל דווקא בגלל המקום והזמן אתה מרגיש רע, שדווקא שם חיללת אחד מעמודי התווך של האמונה שלך. אני מקווה שתמצא את השלווה הפנימית בדרך החיים שתבחר לעצמך. שתתגבר על שוברי לבבות (כי כל אחד נתקל בכמה בחיים, וכל אחד שובר בעצמו כמה...) ושתהיה מאושר...

motek60

New member
תודה רבה :)

ספר ריק - אני מכיר את הפורום הזה כבר לא מעט זמן , אבל אכן אני כמעט לא מגיב בו .... אכן זה זה היה קסם דיי מופלא , לא משהו שקורה כל יום בחיים .....אך כגודל הציפיות -גודל האכזבות... אני דיי מצאתי את השלווה שלי אבל אני מוכן להמיר אותה חזרה תמורת החיים שהיו לי איתו ... זה היה משהו בלתי נשכח !!! אבל אני מאמין בדבר מאוד פשוט , מי שהוא הומו לא יכול פתאום להפוך לסטרייט זה לא אברה קדברה....זה בלתי אפשרי .. ולכן יש בי עוד תקווה שביום מן הימים הוא יחזור .... ועוד משהו משמעותי וחשוב ששכחתי לציין בפוסט- אני בעד קשר נישואים בין גבר ואישה ולא בין גבר לגבר , זה פשוט ב95 אחוז מהמקרים לא יכול להחזיק מעמד ... לכן אני יודע שגם אם תיהייה לי אישה (ובע"זה תיהייה ) אני לא אחייה איתה במאה אחוז של תמימות ואי בגידות ... אבל זה המצב ועם זה צריך להתמודד ... מקווה שיהייה לי כוח לכל זה .. לילה טוב :)

מותק60 צא לעולם הרחב

וראה כמה זוגות גברים מקיימים קשר ארוך טווח של עשרים שנים ויותר. אני מכיר אישית מקרוב 16 זוגות כאלה.

motek60

New member
אחי היקר..

16 זוגות זה עדיין אחוז בודד לעומת כל אלו שניסו ולא הצליחו ... אני לא אומר שזה בלתי אפשרי , אני רק טוען שזה הרבה יותר בריא לבנות זוגיות עם אישה..

מותק חביב,16אני מכיר מקרוב ומשוחח איתם תכופות

מאות ואלפים זוגות אחרים שאיני מכיר אישית אבל יודע עליהם מקריאה ושיטוט באתרים בחו"ל, ורואה אותם בגיי וויליג' בטורונטו. אני מסכים איתך שזוגות ארוכי טווח הם מיעוט , אבל זה מיעוט גדול.

ספר ריק

New member
אני ממליץ להנמיך ציפיות ../images/Emo201.gif

אני גם חושב שאצל מי שהיה הומוסקסואל תמיד תשאר פינה חמה בלב כלפי גברים (יותר משיש לגבר סטרייט), גם אם הוא ישכנע את עצמו (על ידי טיפול המרה, או בכל דרך אחרת) שהוא סטרייט והכל בסדר. מצד שני, גם אם אותו דניאל עדיין הומוסקסואל, יכול להיות שהוא לא מתכוון לממש את הנטייה הזו, אלא להשאר נאמן לאישתו. ויותר מזה, גם אם מדי פעם הוא יבגוד מהצד, כי הוא לא יוכל להלחם ביצר, זה לא אומר שהוא ירוץ אליך ויאמר: "יאללה, בא נתחיל מחדש." אולי דווקא בגלל העבר והקשר העמוק שיש ביניכם, הוא לא יירצה ליצור איתך קשר שעלול להוביל לזוגיות שתפגע לו בנישואים. אני מציע להמשיך הלאה. אני יודע, קל לדבר מהצד, אבל זו עצתי.

למעלה