אוקע. מאמין.
ק קורורו New member 20/8/04 #18 ../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שאת וסנייק (מצטערת... אני לא יודעת איך לבטא את המילה השניה...) הם אותו האדם ... כי השם נורא דומה.
../images/Emo6.gif לרגע חשבתי שאת וסנייק (מצטערת... אני לא יודעת איך לבטא את המילה השניה...) הם אותו האדם ... כי השם נורא דומה.
S Snake Bandage New member 20/8/04 #29 לא יודעת. תשאל את מאיה או משהו. אני אישית חושבת ש'תכריכי נחש' באמת נשמע הרבה יותר טוב, אבל נו, מילא. אני מסוגלת לחיות טוב מאוד עם 'התקפת תכריכים'.
לא יודעת. תשאל את מאיה או משהו. אני אישית חושבת ש'תכריכי נחש' באמת נשמע הרבה יותר טוב, אבל נו, מילא. אני מסוגלת לחיות טוב מאוד עם 'התקפת תכריכים'.
M meytar זאת אני New member 20/8/04 #32 קודי לא דומה לטומי קארי וטיקיי בגלל שהוא לא קטן כלכך יחסית לקבוצה. הוא כמו איזי שהיה קטן בשנה מכולם(10 וכולם=11), וטיקיי וקארי היו קטנים בשלוש שנים(8) מכולם.
קודי לא דומה לטומי קארי וטיקיי בגלל שהוא לא קטן כלכך יחסית לקבוצה. הוא כמו איזי שהיה קטן בשנה מכולם(10 וכולם=11), וטיקיי וקארי היו קטנים בשלוש שנים(8) מכולם.
M meytar זאת אני New member 20/8/04 #36 מה?? אבל הוא מתנהג כאילו הוא קטן מהם בהרבה. למשרות שנראה לי שזה לא אשמתו, כי הם אלה שממש לא מתנהגים כמו בני 11...
מה?? אבל הוא מתנהג כאילו הוא קטן מהם בהרבה. למשרות שנראה לי שזה לא אשמתו, כי הם אלה שממש לא מתנהגים כמו בני 11...
D Digi Lista New member 20/8/04 #37 תעלה למעלה... אני רוצה להגיב לזה עוד מעט... כרגע אני עוברת על כול השרשורים שהחמצתי ומנסה לעלות את החשובים למעלה ואת הפחות להשאיר למטה...
תעלה למעלה... אני רוצה להגיב לזה עוד מעט... כרגע אני עוברת על כול השרשורים שהחמצתי ומנסה לעלות את החשובים למעלה ואת הפחות להשאיר למטה...