משהו שחשבתי עליו.

משהו שחשבתי עליו.

הדמויות בדיג'ימון הן לרוב סטריאוטיפיות: גוגל-בויז, זאבים בודדים, ילדים קטנים ובכיינים. מכאן שלרובם, אם לא לכולם, יש איזשהו מאפיין שעוזר לזהות אותם. זה יכול להיות משהו חיצוני או התנהגותי. אצל נערי המשקפת, זו, כמובן המשקפת. מה לדעתכם מסמל את האחרים? מהו הסמל של הזאבים הבודדים? של הבת הראשית? של הגאון או החנון? של הילד הקטן? והכי חשוב-למה.

Apikachu L

New member
nnnn?

יש את הקטע של הקסדה/ כובע. הילד הקטן והבכיין לא ממש צריך אפיון. הוא פשוט קטן. לזאבים יש אפיון מעודן יותר. קול כזה עמוק... הליכה, אופן ציור מסויים, וולבוש בצבעים פחות או יותר קרים.

אצל הזאבים זה העיניים, לדעתי.

המבט שלהם רוב הזמן נראה כאילו הם לא ממש שם. אצל הילדים הקטנים זה הבכי, חוץ מקודי וקארי, שהם יוצאי דופן. בכלל, בעונה השנייה יש הרבה יוצאי דופן.

קורורו

New member
אצל הזאבים זה באמת משהו בעיניים.

מבט קר כזה. סגור. והעדר החיוך...
. אצל הנערי משקפת זו גם העמידה, יש מן עמידה כזו עם הידיים על העורף. הטום בוי זה... אממ... הקסדה באמת נראה לי הגיוני...

Goggle Girl

New member
יופי ששכחת לציין שיש יוצאים מהכלל

איורי - שובר את הסטיגמה של הילדים הבכיינים. טאקאטו - שובר את הסטיגמה של ילדי המשקפת. ואם היית נותן עוד מאפיינים בטח היינו מוצאים גם כאלה בשבילם XP ו"למה" זה פשוט מאוד האמת. דיג'ימון זו ממש לא סדרה בשביל פיתוחי דמויות מהממים או איזה דמויות עמוקות מדי... כן יש כמה טראומות וכן יש ניתוחי דמות אבל אני אשתמש בדוגמא שאני כל כך אוהבת ואגיד שזה לא אוונגליון E:

ברור שיש יוצאי דופן.

אבל יכול להיות שלקודי יש משהו משותף אחר עם טיקיי, קארי וטומוקי? האמת שלא ממש נראה לי. בקשר לטאקאטו-נכון, ההתנהגות לא אופיינית, אבל יש את המשקפת. אז בחיצוניות הוא לא כל-כך יוצא דופן.

Goggle Girl

New member
מה זאת אומרת?!

א - המשקפת שלו צבעונית. צבעונית!!! אפילו הגוגלז שלו יוצאות דופן!!! ב - מבחינת גווני עור הוא חיוור לידם :< אז הדבר היחיד שכן שווה זה עצם הימצאות הגוגל על מצחו

Snake Bandage

New member
אבל יש לו דיג'ימון לטאתי/דרקוני.

גם לטאיצ'י יש אחד, ולדאייסקה יש אחד, ואפילו טקאטו יכול להפוך לאחד.

WoLfN

New member
שו טקאטו?

אולי טאקויה? כאילו, נשמת החיה של טאקויה עוד איכשהו דומה לדינוזאור... כל שאר דיג'ימוני הגוגל הם די דינוזאורים, [באחד מגלגוליהם] למרות שאני לא רואה שבאיזה שלב וימון הוא דינוזאור...

star_female

New member
וימון דומה לדרקון...

או לפחות לטאה. וגם גילמון (הדיג'ימון של טאקאטו...)

WoLfN

New member
המ...

אולי אקסוימון [בגרסתו החדשה- אקסדימון
] דומה *קצת* לדרקון, אבל לא ממש... וימון הוא סתתם יצור כחול...
וגילמון דינוזאור בכל צורותיו [למעט תינוק, ביצה, באימונים ומגה...><]

Snake Bandage

New member
אוף, באמת, לא סומכים על המילה שלי?

טוב... הנה לינק לדף על וימון מאנציקלופדית דיג'ימון. יש שם תרגומים של התיאור שלו בקלפים וכל מיני.

JeTfIrE

New member
אם אתם מתעקשים...

וימון אחרי שהוא מתפתח גנטית לפיילדרמון ואז דיג'יגדל לדריימון קיסרי, אז דריימון קיסרי הוא דרקון אם לא שמתם לב!!

למעלה