משהו שחשבתי עליו

loveguitar

New member
בקשר לזה ../images/Emo58.gif

אני גם חשבתי שזה תמוה שהאבא של בארני דיבר על הבת שלו / אחות של בארני ולא נתנו לה התייחסות. אני אוהבת את הרעיון של הסידרה.

elad218

New member
טד הפסיק להיות מעניין כבר ממזמן

איפשהו בין אמצע לסוף העונה החמישית... אני נורא מחבב אותו, אבל הוא באמת הופך לדמות משנית ביחס לבארני, מארשל(ילי) ואולי אפילו רובין (ומי היה מאמין שנגיד כזה דבר, רובין בכלל אמורה להיות הצלע החמישית) לגבי התיאוריות – אוקיי, קיבלתי. לא נשמע הדבר הכי סביר, במיוחד הקטע עם אחותו של בארני, אבל מי יודע.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חברים יקרים, זה לא ספוילר

העונה החדשה בעיצומי שידוריה ביס, כלומר משודרת בישראל. הקטע המדובר הוא בסוף הפרק הראשון ששודר מזמן מאוד בארץ וכבר לא נחשב ספוילר...

IkMfNiY

New member
../images/Emo58.gif

העניין עם פאנצ'י הוא לא בפרק הראשון, אין לי מושג אם זה שודר.. בשרשור יש ספויילרים מפרקים שלא שודרו.. (לא נראה לי שהעונה ביס עד כדי כך מתקדמת) יעל

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif את החתונה רואים בפרק הראשון

והעניין עם פאנצ'י כמה פרקים אחרי. אם אני לא טועה, יס עכשיו בפרק שבע (אבל אני לא בטוחה, כן?) לפי האתר של יס, העונה החדשה משדרת פרק חדש כל יום שבת בעשרים לשבע בערב מהחמישה בפברואר.

elad218

New member
בואו נעשה סדר ../images/Emo88.gif

פאנצ'י מופיע בפרק תשע, בשבת האחרונה שודר ב-yes.Comedy פרק שתים עשרה, אבל בהודעה ההיא (זו שפתחה את השרשור) יש גם ספוילר קטנטן לפרק האחרון ששודר בארה"ב (Hopeless). אני לא מבין מה כל כך מפריע לך הסימון הזה, אבל שיהיה.

tritone

New member
אני מסמנת כמעט על כל הודעה ספוילר,

שלא ייצא שהרסתי למישהו
ואם כבר מדברים- באיזה ימים ושעות וערוץ זה משודר?

l i o r a n g e

New member
../images/Emo58.gif

אני בטוחה ב100% שהוא פוגש אותה בחתונה הלסבית של רייצ'ל בילסון, הרי היא שותפתה לדירה.

loveguitar

New member
../images/Emo58.gif לא הבנתי

על מה מדובר בדיוק? איזו חתונה שלה? את זה שהיא שותפה שלה כבר יודעים ואת זה שהמטריה הצהובה גם קשורה יודעים.

למעלה