משהו שחשבתי עליו

loveguitar

New member
משהו שחשבתי עליו ../images/Emo58.gif

טד אמר באחד הפרקים ובקטעים שחוזרים שאת האמא הוא פגש בחתונה, אך מבלי לציין של מי. בקטעים האלה רואים את טד מדבר עם מארשל. בפרק שפאנצ'י, חבר של טד, אמר לו שהוא מיתחתן והנחנו שבחתונה של פאנצ'י הוא יכיר את האמא. אך למה שמארשל גם יהיה בחתונה? גם לא רואים את בארני בקטע הזה. אחרי הפרק שעכשיו היה שבו בארני אמר שהוא רוצה למצוא לעצמו מישהי אני כבר חושדת שאולי מדובר בכלל בחתונה של בארני בכלל, למרות שזה קצת תמוה כי הבנתי שבעונה הנוכחית נגלה מי האמא ונותרו עוד 3 פרקים בערך. מה דעתכם?

elad218

New member
אני לרגע לא חשבתי ../images/Emo58.gif

שמדובר בחתונה של פאנצ'י. שקוף שזו עוד הטעיה של הכותבים (וגם אם לא, כבר התרגלתי לצאת טונה...
). החתונה הזו, היא בכלל מתרחשת בעתיד הרחוק ואנחנו מקבלים רק הצצה אליה, אז איך זו יכולה להיות החתונה של פאנצ'י, ש
כנראה תתרחש בפרק סיום העונה?
. לפי הכתבה הזו החתונה המסתורית גם אמורה להוות בסיס לסיפור שיימשך עונה שלמה ולגרום לנו לתהות איך שני האנשים האלה הגיעו להתחתן אחד עם השני, מה שהופך את הסיכויים לכך שהחתונה היא של פאנצ'י לקלושים עוד יותר – גם כי זהות החתן והכלה ידועה לנו וגם כי הם לא מעניינים אף אחד. חתונה של פאנצ'י תהיה גם תהיה, אבל לא היא החתונה שכולם מצפים לה. לדעתי בפרק הסיום מחכות לנו שתי חתונות, האחת מתרחשת בהווה והשנייה בעתיד. של מי השנייה? לא הייתי פוסל את אופציית בארני על הסף. אבל נחכה ונראה. [שיהיה ברור שאני רק מעריך, שלא לומר מנחש, שלא לומר מחרטט, אז קחו את הדברים בפרופורציות הראויות...]

חרטוט ראוי../images/Emo45.gif

אני ממש תומכת ברעיון שהחתונה היא של ברני, במיוחד בגלל השם של ההפרק - challenge accepted. רק לי זה נשמע כמו I DO?

loveguitar

New member
../images/Emo58.gif

סביר להניח שהוא יתחתן עם הבריטית ההיא ולא עם רובין כמו שמניחים פה בפורום כי היא עוד תהיה בקשר עם הבחור מהחנות בגדים. או שלא? או שגם זה היה חירטוט?

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאני גם משערת../images/Emo58.gif

שזאת תהייה הבריטית. לא ממש נראה לי הגיוני שזו תהייה רובין (למרות שבפרק האחרון הייתה לברני רמיזה קלה בקשר לרובין...). בכל מקרה, אם נורה באמת ממשיכה לעונה הבאה אז בכלל סביר להניח שזו היא. וכן רובין תהייה עם ההוא מהחנות בגדים כי ככה טד אמר, אז.. כן. :)

elad218

New member
למה את מתכוונת

כשאת אומרת ש-challenge accepted נשמע כמו I do?

or19951

New member
אוי זה יכול להיות ענק! ../images/Emo58.gif (תאוריה)

בחתונה ישאלו את בארני אם הוא מסכים לקחת את X לאישה (לא זוכר בדיוק את הניסוח) ואז במקום להגיד i do הוא יגיד challenge accepted למרות שהבנתי שלפרק בכלל קוראים Challenge accep-ted

elad218

New member
אההה... בחיים לא הייתי קולט את זה בעצמי. ../images/Emo3.gif

ולגבי השם של הפרק אתה צודק.

elad218

New member
זה משהו שאמרתי? ../images/Emo9.gif

אם כבר דברים שמתאים לבארני לעשות ביום החתונה שלו, לנסות להתחיל עם השושבינות נראה לי יותר סביר
(הנה, עכשיו תגידי שהרעיון שלי היה אידיוטי ונהיה תיקו
)

IkMfNiY

New member
לגבי זה ../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו שוב את הפרק ואבא של בארני אומר לו (במכונית): settling down is a challenge, it's the biggest challenge of your life אם מישהו שם לב לזה, אז
אם אני מנתחת יותר מדי, אז, טוב, כולנו מנתחים את זה יותר מדי
יעל

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifתיאוריה מעניינת שקראתי

כנראה שפרק האחרון אמורות להיות 2 חתונות -חתונה בהווה וחתונה בעתיד (עוד שנה) שבה טד פוגש את האמא. לפי מה שקראתי באחד הפורומים אולי בחתונה שבהווה ברני יחזור לבריטית ובשניה האחרונה יראו שבעצם בעוד שנה הוא מתחתן דווקא עם רובין...הלוואי! אני כ"כ אוהבת את ברני-רובין והבריטית הזו לא שייכת עם כל הכבוד... ואגב תיאוריות-יש ספוקלציות שהאמא היא אחות למחצה של ברני

elad218

New member
היוצרים כבר אומרים כמעט בגלוי ../images/Emo58.gif

שבפרק סיום העונה יהיו שתי חתונות (אחת בהווה, אחת בעתיד), אז גם אני מאמין שזה מה שיהיה (גם כתבתי על זה למעלה) לגבי כל השאר – יש בסיס לכל הדברים האלה, או שזה סתם ווישפול ת'ינקינג? אם כן, פרטי נמקי והסבירי בבקשה

גרטה1

New member
ברור שזה מה שאני מקווה ../images/Emo58.gif

וכנראה גם המעריצים האחרים של בארני-רובין אבל הם מבססים את זה על לוגיקה הגיונית. אם יש 2 חתונות בהווה ובעתיד והחתונה בעתיד בעצם קוראת בסוף עונה 7 או עונה 8 , כלומר העונה האחרונה, ויש הרגשה שרובין ובארני הם "ment to be" (שוב-
) וגם הבריטית (נורה) מלוהקת לעונה הבאה אך מצד שני לא נראית כמישהי אינטגרלית מהחבורה אז אולי בהווה בארני חוזר לבריטית ואז רואים שבסוף דווקא התחתן עם רובין וכל עונה 7 זה המהלך לזה ולכן הבריטית צריכה להמשיך. לגבי אחותו של בארני-לא ראיתי את הפרק אבל מתברר שאמרו שאחות של בארני בקולג' והרי האמא היא שותפה של התלמידה של טד והיתה סטודנטית שלו אז מכאן ההסקה, כמובן שלא יודעת אם זה נכון...(והם טוענים שלכן רובין נקראת "דודה רובין" ובארני "דודו בארני" כי הם הדודים האמיתיים של הילדים) לצערי, קראתי אתמול כתבה שקצת משנה את התיאוריה הזו
עכשיו היוצרים אומרים שנגלה רק מי החתן או הכלה ולא שניהם וגם שהחתונה לא נגמרת טוב וזה סיום סיפור אהבה של אחד הזוגות וההתחלה של סיפור האהבה של טד. זה נשמע שאם זה בארני ורובין זה דווקא הסוף שלהם-איזה באסה!!! ואם כבר-האם מישהו עדיין בכלל מתעניין בטד? בעיני בארני מזמן הפך הגיבור האמיתי של הסדרה...

למעלה