משהו שאני לא מבין

marabo

Well-known member
אהרון ברק עם פנסיה תקציבית מטורפת החליט שהוא נתין
נשיאת העליון לשעבר גם היא עם פנסיה תקציבית מטורפת החליטה שהיא חיה במדינה אומללה.
נשים עשירות הגיעו להפגנות השמאל במכוניות חדישות נוצצות, לבשו גלימה אדומה והכריזו על עצמן כשפחות.
הם כולם פסיכים או נוכלים? כי לי אין לי הסבר אחר.

evglev1

Well-known member
מנהל
אהרון ברק עם פנסיה תקציבית מטורפת החליט שהוא נתין
נשיאת העליון לשעבר גם היא עם פנסיה תקציבית מטורפת החליטה שהיא חיה במדינה אומללה.
נשים עשירות הגיעו להפגנות השמאל במכוניות חדישות נוצצות, לבשו גלימה אדומה והכריזו על עצמן כשפחות.
הם כולם פסיכים או נוכלים? כי לי אין לי הסבר אחר.
הם טוענים לסתימות פיות בעוד רק לפני חודש הם טענו שחופש הביטוי שהיה לימין לפני 30 שנה הביא לרצח ראש ממשלה.

marabo

Well-known member
הם טוענים לסתימות פיות בעוד רק לפני חודש הם טענו שחופש הביטוי שהיה לימין לפני 30 שנה הביא לרצח ראש ממשלה.
איזה סתימת פיות? משהו מפריע להם להפגין ולנאום נאומים בלי סוף?
משהו מפריע להם לשדר בערוצי התקשורת שלהם?
על מה הם מבלבלים במח?

evglev1

Well-known member
מנהל
איזה סתימת פיות? משהו מפריע להם להפגין ולנאום נאומים בלי סוף?
משהו מפריע להם לשדר בערוצי התקשורת שלהם?
על מה הם מבלבלים במח?
הם טוענים שהרפורמה של קארי תסגור את הערוצים או תחייב אותם להתיישר עם השלטון כמו בהונגריה וטורקיה. למרות שגם דוד ביטן הסביר שסגירת ערוץ 11 שטוענים שזה חלק מהרפורמה בכלל לא נכלל ברפורמה זו. וגם הם רגילים להיות מורמים מהעם ומוחים שהמשטרה מתייחסת אליהם כמו למפגינים הערבים, החרדים והאתיופים וטוענים שהמשטרה מתעללת בהם בהוראת השר לביטחון לאומי ועכשיו הוא מוחים על שהוציאו אוהדים עם שלטים פוליטיים, לטענתם נגד כהניזם ממגרש כדורגל.

Harrington

Well-known member
מנהל
הם טוענים
הם לא טוענים. הם ממציאים, משקרים ומנפיצים. זה משהו אחר.

מבין ה"טוענים" ספק אם יותר מ5% קראו בכלל את תוכן הרפורמה. מתוכם ספק אם מישהו באמת מאמין בשטויות שהוא מנפיץ כדי לתקוף אותה.

ai27

Well-known member
הם לא טוענים. הם ממציאים, משקרים ומנפיצים. זה משהו אחר.

מבין ה"טוענים" ספק אם יותר מ5% קראו בכלל את תוכן הרפורמה. מתוכם ספק אם מישהו באמת מאמין בשטויות שהוא מנפיץ כדי לתקוף אותה.
רובם מצטטים דף מסרים זה או אחר

למעלה