משהו רציני.

מייקי69

New member
בסדר בסדר, הבנתי שאת יפת נפש, טוב?

לא ניגע לך בדג, או בחתול, או בינשוף שקורא אצלך מדי פעם בלילות!!! חופשי!!! ובכל זאת - אני שומרת לך כזכות ענקית את המשפט הבא: "אבל מעטות מהן הן שהאיש חובט בשטיח והאבק יוצא מהאישה" לא יודעת מאיפה זה יצא לך, אבל עבורי זו פואטיקה לשמה. צחקתי כמו משוגעת !!! אח... פנינים כאלה......

פעם אמרו לי שבהפגנה של "שלום עכשיו"

היה פעם ארגון כזה כל הנשים יפות נפש וישבן. העדפתי משום מה את הצד האחורי של המחמאה.

קולט45

New member
את דנה על שאלה של..

זונה לא זונה..אישה חוקית...כשאני שומע את הבנות קוראות לעצמם כוסית חה חה, הבנים יתחילו לקרוא לעצמם זין..או זיני..או כל ורציה שעולם לכם בראש אז אני חושב זה סתם בזבוז לדון על המילים האלו, שיחסי הם טהורים :)

ילדונת36

New member
הבעיה...מתחילה

כשהלב מתחיל להיות שותף, ואז זה מסובך.. מתגעגעים מאד רוצים נורא ושוב מתגעגעים.... וחוץ מזה יש את סיפור החיים הכפולים אם כי מסכימה שבימים טרופים אלו באמת בעיות נעימות

מבאס. עצוב.

הכרתי כמה ששכבו מבלי לזוז. אחי גם אם תתן לה במנעמים זה לא יעזור. יש אנשים חמים. יש אנשים קרים. יש שמחים ויש עצובים. אתה נפלת על מקרר. יש אלגוריתם כזה. תברר האם מפריע לך - כנראה שכן דבר איתה, עזר יופי. לא עזר, לכו ליועץ, ואם כלום לא עוזר - ביי ביי אתה כבר ויתרת על הנושא בעבר. לא נראה לי שתשקיע בו בעתיד. תמשיך להביא ביד.... חברה (זיו חלק עדיין חברה שלי!) יעוץ מיני עוזר? אני חושב שלא. דניאל.

אש לי

New member
ואני אוהבת להיות כמו..........

זה עושה את זה "אש" מקובל עליי הביטוי ה"זול" שלי אפילו מחמיא
זו רק השוואה של הגברים לומר עד כמה היא טובה לא עד כמה היא "זולה" אני לא לקחתי את זה בזילזול אכן ביטויים שאנו משתמשים בהם קחי את זה בקלות אחותי.

אש לי

New member
אני לא יודעת של מי הנשיקה הזו../images/Emo66.gif

אבל......... לקחתי אותה

תבור.

New member
לוקחת נשיקה אש ../images/Emo140.gif

היי שמח שאת איתנו ותורמת מניסיונך (בהומור...) מה קרה חזרת למאגר המובטלים ???

אש לי

New member
עד שיפטרו אותי עדיין עובדת../images/Emo24.gif

אני ביום חופשי קופץ?

לא אומרים איכס על אוכל

למה חלקלק. ממש מעליב. קבלי נשיקה
ובמקרה שלך. אני קובע איפה. דניאל.

ארזזז35

New member
מיסטר לוקינג... רק הערה אחת..

אתה יכול לנסות ייעוץ, שיחות, סרוגייט או כל דבר אחר.. אבל אם תבחר בהצעה שהוצעה לך פה, כנס לסיפור בעיניים פקוחות. אין דרך חזרה! אחרי שהתחלת , אי אפשר להפסיק יותר מזה אתה מחפש אישה למיטה (ולא בא לי להכנס לויכוח הפוסט שוביניסטי -פמיניסטי) אבל - כשהיא תתחיל לגעת בך, אבל לגעת באמת - אתה עלול לגלות עוד המון דברים על הזוגיות שלך עם אישתך, דברים שאני לא בטוח שאתה בשל/רוצה לגלות. ואז האישה שתמצא/תחפש כבר לא תהיה רק אישה למיטה והרגש יתחיל להכנס פנימה. קח את זה בחשבון לפני שאתה קופץ למים (למישהי יש בעיה עם הביטוי הזה?:) אני לא אומר לך לא לבגוד. אני לא אומר לך לא לחפש, אני רק מספר לך מה הסיכונים. תהנה:)

Looking for

New member
תגובה רצינית. תודה.

אני עוקב אחרי ההודעות. כל דקה. תודה לך! ואם אני נכנס לזה. מה אני עלול לגלות על הזוגיות שלי עם אישתי? מחפש.

ארזזז35

New member
אתה עלול לגלות...

אתה עלול לגלות כי החום שאתה מקבל מאשתך הוא מינימלי. אתה עלול לגלות שאתה זקוק לחום , והרבה חום, שאישה יכולה לתת. זה מתבטא בדברים הקטנים, בחיוך שאחרי, בליטוף , בדרך שהיא מגישה לך קפה למיטה לאחר ההתעלסות.. יתר על כן, אם אתה הולך לסטוץ, יש סיכוי שהסקס יהיה נהדר, אבל לא מושלם- כי אין פה מימד של רגש. ואם תשאף ליותר.. בררררר אתה כבר צועד למים העמוקים. זת ועוד:) , אחרי סקס טוב (ואפילו רק סטוץ) , לחזור לקור של אישתך זה נהיה קשה יותר ויותר. המחיר , מיסטר לוקינג היקר, יכול להיות שווה בריבוע , נפלא, נשגב, אמיתי. לפעמים...

למעלה