משהו רציני.

עצות קטנות משוטה גדול

אם הנך נשוי 15 שנה ואתה לא יודע איפה למצוא סטוץ כנראה שגם לא תמצא. אם תמשיך לכתוב כאן או בפורום אחר או לצ´וטט באחד הצ´טים סביר להניח שמישהי תניח עליך את ידה. אבל אז אתה בבעיה, כורי העכביש שיטוו מסביבך יורידו אותך באמת מטה והסיכוי שהתא המשפחתי הקיים שלך יחזיק מעמד הוא לא גדול. כדי למצוא מאהבת שתיהיה רק מאהבת אתה חייב לקפוץ למים עם עיניים פקוחות ולא לעצום אותם אפילו לשניה אחת ולזמזם באוזניה כל הזמן שאתה אוהב את אישתך (לא לקטר עליה) ואינך חולם אפילו לפרק את התא המשפחתי. האמת, זה כיף שיש מאהבת אך דחיל-רבק תיהיה זהיר.

שוטה, וואלה אתה מכיר את המאהב שלי!

הוא אוהב את אשתו, ואין לו שום כוונה לפרק את נשואיו. ובכל זאת אני יותר ממאהבת, חברה, תומכת, מאזינה טובה, אני זו שנותנת לו את האפשרות להמשיך לחיות בכייף עם אשתו. וחוץ מזה, ממש לא מתאים לי שהוא יפרק את נשואיו, נכון לעכשו, וכנראה שגם נכון לעתיד. אבל כמו שאמרו גדולים וחכמים מאיתנו, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, ועד שהוא כבר מגיע, תוך יום הוא הופך לעבר. הרושפת

למדתי להסתכל על החצי כוס המלאה...

מוטב מעט אבל איכותי... זמן איכות. מהרבה ו... ואני מדברת איתו יום יום, פעמים, שלוש, ומפגשי צ´ט יום יומיים כמעט. ולפעמים נפגשים בבתי קפה, או מסעדות. לומדים לחיות עם כל דבר, אם רוצים...

אש לי

New member
כשצמאים מה זה חצי כוס מלאה../images/Emo4.gif

כן למדתי להסתדר עם מה שיש ברור לכל שאסור לגעת בתא המשפחתי כן הוא אוהב את אישתו (כך שאומר) אז למה הצימאון הגדול אליי זו שנה שנייה כבר ורואים אחד את השני כל יום מפגש של שעות לבד רק פעם בשבוע. ליייייייי זה לא מספיק לא מבהילה אותו ולא אומרת לו.

כשיש לך ילד אחד-את בטוחה שהוא

הכל בעולם, ובחיים לא תצליחי לחלק את האהבה הזו לילד נוסף. וכנולד הילד השני, פתאום את רואה שהלב רחב מספיק כדי להכיל עוד ילד. ויש אנשים שיש להם עוד אחד ועוד אחד.. והלב מספיק גדול כדי להכיל את כולם. אלסטי,גמיש, מקבל. מי אמר שהוא יכול לאהוב "רק" את אשתו? הוא אוהב אותה. ואותך גם. אחרת. חוץ מזה אני נזהרת קצת בזילות של המילה "אהבה". בואי נגיד שיש לו רגש חם כלפייך, וכלפיה גם(ואני מכירה גם אחד שיש לו רגש חם לאישתו, לחברה שלו, ולעוד אחת במקביל,אם אני לוקחת את המילים שלו כלשונן). ואמירה כמו"ברור לכל שאסור לגעת בתא המשפחתי"-קודם כל זה לא ברור. שנית-"לא לכולם" שלישית-זו בחירה של אותו איש(או אישה) . רביעית- " אסור" מי אמר? אסור למי? באיזה קוד חברתי, תרבותי, דתי-לקתולים אסור, אבל יש להניח שהוא לא קתולי. חמישית-זה לא בהכרח אומר שהוא אוהב אותה, כי קיים מינעד (למדתי מילה לפני יומיים)רחב של רגשות, וסיבות למה לא מפרקים נישואין, ולא תמיד אהבה דו צדדית היא חלק מהן. זהו. בוקר טוב. שיהיה בוקר טוב. לפחות הבוקר שיהיה טוב.

כמה אפשר לאהוב?

בדיוק לפני יומיים דנתי בשאלה הזו האם ה"אהבה" היא רק לאדם אחד בזמן נתון או שניתן לאהוב כמה ביחד (כמו את הילדים שלנו) וגם אני חושבת שניתן לאהוב כמה בו זמנית ויכול להיות שישנן הגדרות שונות למונח אהבה וישנן דרגות שונות לאהוב ושיהיה באמת קצת טוב הבוקר עזבו טוב, מוותרת רק שלא יהיה רע בבקשה דינה.מית חננת

ילדונת36

New member
מסכימה...כשצמאים מאד

חצי כוס מלאה ממש לא מספיקה, אולי טיפה מרווה ואחר כך אתה מייד שוב צמא חוץ מזה, כשהמאהב מספק חוץ מסקס מדהים גם אהבה ואת יודעת שהיה יכול להיות מושלם לו היית אתו כ-ל- הזמן ככה מתארת לפחות מזכיר לי- קראתי השבוע שמוניקה לוינסקי חשבה שקלינטון יטוש את רעייתו בשבילה, ....האם אנו לא חושבות כך...?! האם היה נוטש לו לא היה מי שהיה... תהיות והרהורים על הבוקר

אני מכירה את האיש...

הוא מאהב נפלא, באמת נפלא. אנחנו ביחד לזמן מוגבל, זה נותן לקשר איכות, זה עושה אותו למשהו שתמיד ישאיר טעם לעוד. שתמיד יש למה לצפות, להתגעגע. אני לא בטוחה שחיכוך יום יומי, היה מוסיף לקשר. השעות המשותפות שלנו הן שעות של קסם, אם הקסם הופך לשגרה, הוא פג. כרגע מתאים לי, ויותר מזה, אני חושבת שדרך הקשר הזה, אני אגיע לקשר משמעותי אמיתי בחיי, בקשר הזה אני לומדת מה צריך בקשר משמעותי, כי הקשר הקודם שלי, ארך שנים אמנם, אך היה כל כך לא נכון, כל כך לא בריא. אולי אני טועה, ואולי לא...

קולט45

New member
כמה שאת צודקת...

ברגע שהוא יסיים את נישואיו וילך אלייך, כל הטעם ימוג :) ואולי הוא טוב עבורך כמאהב, אך לא כבעל, ואת לא רוצה לנסות זאת נכון?

שוטה, וואלה אתה מכיר את המאהב שלי!

הוא אוהב את אשתו, ואין לו שום כוונה לפרק את נשואיו. ובכל זאת אני יותר ממאהבת, חברה, תומכת, מאזינה טובה, אני זו שנותנת לו את האפשרות להמשיך לחיות בכייף עם אשתו. וחוץ מזה, ממש לא מתאים לי שהוא יפרק את נשואיו, נכון לעכשו, וכנראה שגם נכון לעתיד. אבל כמו שאמרו גדולים וחכמים מאיתנו, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, ועד שהוא כבר מגיע, תוך יום הוא הופך לעבר. הרושפת

זה לא אתה...

אבל גם איתך יכול היה להיות לא רע

ארזזזזזזזזזז תעשה לי ילד!

מתה על התשובות שלך. סתם שתדע!
לוקינג - מתנצלת שזנחנו אותך לטובת.. דברים אחרים. מקווה שלא תיבהל מאיתנו..

לקפוץ למים ולהיזהר לא לטבוע

מצד שני אפשר גם להכניס רגל לאט בזהירות, לא בבת אחת לקפוץ יש מדרגות בבריכה של הפעוטות קודם ואח"כ חצי גוף ובסוף כל הגוף נרטב ותמיד אפשר להתחרט במדרגה השלישית או שהמים מגיעים עד הברכיים. אבל אם נכנסים עם כל הגוף למים אין דרך חזרה! ואמרתי לך שכל מה מילה שלך-שווה זהב?

מייקי69

New member
סליחה, בנות, לזוז!!! ארזזז הוא שלי

יותר נכון הוא "שלה" (סוד סוד) !!!! אבל בגדול הוא שלי - שיהיה ברור. אז לעמוד בתור - והוא גם רקד איתי סלסה (אשכארה) אבל אני מלשינה פה בגדול (ארז, אתה רואה את הברז פה? - אז לך שניה תראה מאיפה מתחיל הצינור.....) <עכשיו בלחש> אני רוצה להעיד - שהוא רוקד טוב, אבל הבפנוכו שלו שם ת´רגליים הרוקדות שלו - בכיס הקטן. ושקספירית.... לא יכולת להגיד לו מראש את הטריק עם הבריכת ילדים???? - ´סתכלי איך טבע הבנאדם. אבל ממקור ראשון ורכלני לאללה.... טבע בים של טוב !!!!! נשיקות לך ארזזז ושוב סחט´ן על הנשמה!!!!

מה זה שלי, שלה, שלנו?!

אנחנו לא חברים כאן? לא מתחלקים עם חברים???? מה האגואיסטיות הזו????????? פסי (בצרותתתתתתתתתתתתת)

אש לי

New member
גם גלגל הצלה לא עוזר...כשרגש מתערב

גיבורים נפלו ולא שמו להם רגל רק שהמדרגות היו כה חלקות ניסו לרדת בזהירות למרות שגילו שהמים כל כך חמים (מי אמר קרים מי?) ואז החליקווווווווווווווווווו.....ונפלו. מיזה הגיע המשפט "איך נפלו גיבורים" :)

המדריך לבריכות שחיה של סבתא גניה

את רוצה להישאר בבריכה? כי אני מעדיפה ז´קוזי עם בועות יותר מבריכה של ילדים עם פיפי. אבל נישאר בבריכה שלך- אם יורדים בזהירות במדרגות בהליכה איטית,כמו של ברווזה בחודש תשיעי להריון מפשקים רגליים(לא מה שאת חושבת) כדי שיהיה שיווי משקל יציב מחזיקים יד אחד במעקה הסיכוי/סיכון להחליק -מצטמצם. ואם ואם ואם מחליקים במים הרדודים אפשר למהר לקום לנער את טיפות המים הרטובות האלו ליישר את הישבן או הפרונט (תלוי איזה מודל את) לעלות במדרגות. ואז-פעם שנייה יורדים עוד יותר בזהירות. סבתא גניה הייתה אומרת "לא נכנסים למים שלא יודעים איך יוצאים מהם." ולא נכנסה אפעם למים מעל הברכיים. אבל היו לה עוד כל מיני משפטים "כמו שאתה מציע את המיטה שלך-ככה תישן בה" ו"אסור לשתות מים אחרי שאוכלים פירות" ו" בחורה הגונה לא נותנת לפני החתונה". אז אולי לא כל מה שסבתא גניה אמרה הוא נכון להיום או לך או לי?

למעלה