משהו רציני.

Looking for

New member
משהו רציני.

אני נשוי 15 שנים. הכול יופי. אוהבים. עושים הכול יחד. בורגנים. לכל אחד יש את העיסוקים שלו. לא הכול יופי. יש אבל, אבל אין סקס. לא שממש אין. יש פעמיים בשבוע. אבל זה לא ממש סקס. היא שוכבת לה. פותחת רגליים. אני חודר. היא עוזרת עם הישבן. אחרי דקה. נגמר. שגרה כזה. בהתחלה השקעתי. הייתי מלטף. מלקק. מסאג. נרות. אבל היא לא היית מגיבה. שאלתי. היא לא ענתה. והיא לא ממש דרשה. אני פחדתי לפגוע. לבקש. ועד היום היא נשכבת לה. לא זזה. ואני כבר מעדיף לעשות ביד. איך יוצאים מזה? מחפש תשובה.

softy

New member
מנסיוני הרב בנושא

וסליחה מראש על האמביוולנטיות מהאייטם הקודם, יש כאלה נשים שיש להן את זה, הן יודעות לתת את כל הרפרטואר הנדרש לגבר, ויש כאלה נשים שאין להן את זה, הן נהנות, אבל בדרכן המופנמת. מציע לך לא לקחת את זה אישי ולעשות את מה שרובינו עושים, למצוא לך מאהבת שתהיה כמו זונה במיטה. סופטי

Looking for

New member
שמח שענית.

לפמי נישואים היה לי ניסיון עם נערה אחת. וכשילדים (19) הסקס טוב לאותם ימים. ואישתי לא הכירה איש לפניי. יש משהו בבטחון העצמי שנדפק. אולי אני לא יודע איך מספקים אישה? ואיך אני אגיד. קשה עם התחושות האלה. חוסר הביטחון. וכשאני קורא פה את מה שהנשים כותבות. אני מתכווץ לי יותר. מדברים חופשי. ולגבי המאהבת. ממש הייתי רוצה לבדוק איך אני. אבל איפה מוצאים אותם? המחפש תשובות.

להתרגז בשעת חצות זה רע מאד

ללחץ הדם של היהודים. (והיהודיות בפרט). איזה מוסר כפול - אתם קוראים את מה שאתם כותבים בכלל? אישה שמגיבה מינית= זונה? אישה שקרירה מינית=אשת איש חוקית? או רק אם היא מאהבת היא זונה ואם היא אישה חוקית שמגיבה מינית-אז היא לא זונה? כי אני משום מה חשבתי עד הערב שזנות זה מכירה של הגוף ושירותים נילווים תמורת תשלום. אבל גיליתי משהו חדש. מיניות של אישה זה דבר מאיים ומפחיד ואז "כדאי" ליצור קשר עם אישה "בתולית"(בהמשך להודעה הקודמת) כי היא לא תאיים על הגבריות המהוססת. ואם היא מינית,אז היא בטח זונה. מרתק לשמוע את ההסבר המלומד בתחילת חודש מרץ 2002. לא 1002 פספסתם איזשהו אלף בספירה האישית? או אולי כמה מאות של שנים? הייתי אומרת לכם תלכו להזדיין אבל מצד שני אולי זו בכלל ברכה .

softy

New member
אז ככה

לצערי או שמחתי <תלוי> מעולם לא הלכתי אצל זונה לכן איני יכול להעיד, אלה עדות שמועה. אולי את לא יודעת אבל הזין הגברי נשען בעיקר על אגו, כמה שיותר אגו, כך הזין יותר נפוח. מה לעשות שאישה שלא זזה מספיק במיטה משביתה את שימחת האגו, והרי כך ברא אותנו אלוהים, הוא רצה שהאיש יהיה למעלה והאישה תהיה למטה, ועל כל חבטה שהגבר חובט בה, ראוי שתתן קונטרה. זונה רק כמשל, הרי אנו לא נותנים לנשינו כסף כדי שתזדיינה איתנו, בדרך כלל אנחנו משתמשים בשווה ערך. ולך ידידי ששאל איך משיגים מאהבת, אז כאן זה המקום, כמו שאמרו אצלנו בפלמ"ח, "תפוס לך תרנגולת" או פרגית <זה גם על דרך המשל לא להתרגז, אחותו> את שיטת הציד <משל, משל> תפתח לך בעצמך. סופטי

Looking for

New member
תודה לך איש יקר.

אתה כבר תפסת משהו? פה? איך אני אתפוס פה. מלא בושה אני. מה יש לי להציע לנשים האלו שגם תופסות להם פה גברים. מלאי נסיון. ממש תופסת. מחפש אחרי תשובות.

מה זה כאן? בית זונות????

(דיאבלו שתוק! אתה יכול לקום מהריצפה לכסא כבר!!)
הפורום לא שירות היכרויות, אין כאן נשים-מנוסות-שרק-מחפשות-גברים-עם-חסכים-כדי-להעשיר-את-חיי-המין-שלהם, המשתתפים לא "תופסים" מ"כאן" אף אחת, איש! נותנים לך עיצות, פתרונות אפשריים, רעיונות.. עשה עם זה מה שתוכל.. אבל השתדל לא להעליב את הנוכחות.. והנוכחים. פסי (פושטת את הגרביון המרושת לרגע..)

אין בעיה , תרנגול נפוח,עם הפרגית

אבל ריבונו של עולם. בתלמוד תורה לא למדו אותך מאום? לא עשית שיחה עם הרב לפני? כי אני,לבושתי ראיתי בסרטים כחולים (שכמובן כאישה יהודיה כשרה לא ממש הסתכלתי בהם, אלא רק הצצתי בזווית העין כי הם תועבה של ממש עם כל מיני שיקסעאס),אז שם ראיתי שעורך הגבר לעיתים שולחן והופכו. ולעיתים האישה בכלל ...טוב לא אפרט כאן את כל הצורות שהגויים הנוראים נוהגים בהם.אבל מעטות מהן הן שהאיש חובט בשטיח והאבק יוצא מהאישה. ומאידך אתה אומר שלא תיתן לאישה כסף,אלא משתמש בשווה ערך, משמע משאיר את האישה בדיוק באותה נקודת מוצא-של מקבלת "מחיר" עבור "שירות אקטיבי". רק בלי המילה הנוראית ההיא . מי שהיה איתך בפלמ"ח,כנראה עדיין האגו נפוח אבל חלקים אחרים כבר פחות.... (חשבון שנים זריז בשעת בוקר מוקדמת.אם בשנת 46 הוא כבר תפס תרנגולות לקומזיץ -אז צא ולמד בן כמה הוא היום?). ואחרון אחרון - כל המילים בערך בתשובה שלך מקפיצות לי את לחץ הדם . אבל המסר שברור שאישה שיותר ניידת עדיפה על נייחת. אבל לשיטתך, עוד תשתמש בה כמטרה במיטווח אז הייתי צריכה לשנות גם את הטרמינולוגיה. כי בתור אישה אני לא ברווז.

מייקי69

New member
אה-אוווו אה-אווווו ../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif../images/Emo149.gif

<מייקי עושה קולות עידוד מהיציע.... וממשיכה לקרוא הלאה...>

Looking for

New member
לאחות של שקספיר

אני הייתי שמח שהאישה שלי תהיה מינית. ואם היא מינית, בטוח שהיא לא זונה. אולי בגלל שאין לי. הייתי רוצה להיות עם האישה המינית. קשה לי בלי האישה המינית. ואיפה אני נשאר. חסר ביטחון ועם הקשה לי. עדיין מחפש לי תשובות.

אולי חלק מהענין הוא הכינוי שבחרת?

כלומר "מצפה" או "מחכה ל" ונשים זה לא כוכבים, הן לא נופלות משמיים לזרועות גברים עצובים. ולא נראה לי שאתה מחפש "תשובות". אתה מחפש אישה נוספת ,מינית . יש להניח שאם אתה מחפש-אתה גם תמצא. אבל תביא בחשבון, שלפעמים יודעים איך זה מתחיל ולעולם לא יודעים איך הדברים מתגלגלים. ולעיתים יש צורך לשלם "מחירים" שגם אותם צריך להביא בחשבון מראש. בוקר טוב.

יש למטה בשרשור אחד ,מציל מבריכות

עמוקות. קוראים אותו ארז. כבר פירט ונתן הכי הסבר משכנע שבעולם. אבל אתן לך תקציר של טלוויזיה- אתה מכיר אישה אחרת(לא זו שאתה נשוי לה) אתה חושק בה אם יש לך מזל, היא גם חושקת בך. אחרי פוצי ומוצי וכו´... שניכם במיטה אחת. אם היא גם אופה ולא רק יפה,התמזל מזלך ואז לפעמים ניפגש איתה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ופתאום במקום שירותי הרפייה מחליפי אוננות כמו שתיכננת אתה מוצא את עצמך נקשר לאישה ההיא. ומתחיל להסתכל מה יש בתוך הבית ומה יש בחוץ ומהרהר ועוד פעם ועוד פעם ופה המים נהיים עמוקים מדי. תקרא מהר למציל של הבריכות העמוקות. כי אפשר גם לטבוע. קפיש?

אטיוד5

Active member
מה את קופצת?

כשאומרים "כמו זונה במיטה" אף אחד לא מתכוון לזנות. מתכוונים אפילו להיפך - לאחת שנהנית ומשתפת פעולה. ואת מכירה את רזי השפה לא פחות טוב מכל אחד אחר. ממש תשובה פמיניסטית קופצנית נתת הפעם.

אחרי שהכרכרה של הדלעת נוסעת-

סינדרלה הופכת לפמינסטית קופצנית. חוץ מזה אני אגלה לך בסוד באוזן שזונות דווקא, לא ממש נהנות במיטה אלא מקבלות כסף עבור ההצגה הזו. בוקר טוב.

אטיוד5

Active member
מילא בחצות יש לך תרוץ

אבל גם בבוקר? לא ישנת טוב, אחותי? זה בדיוק מה שכתבתי. שזונות לא נהנות במיטה. והביטוי "כמו זונה במיטה" הוא אפילו ההיפך מפשוטו כמשמעו. עינייך טחו. תגשי לאופטמיטריסט קרוב.

אחות, מה קורה לך

בלילה בבוקר. עצבנו אותך אמיתי. עברתי על כל מה שכתבת עד היום. כולל הסיפורים המקסימים. ופעם ראשונה רואה אני שהמילים לא מחוברות טוב. לא הפכו למנגינה. כמו שאת יודעת להפוך אותם. נראה לי פגעו לך במרכז של המטרה. ואני חשבתי / רציתי לחשוב שאת מושלמת. שיקפצו לך כולם. שיש לך את האמת שלך. קפצת גבוהה. את יודעת מה. עכשין בכלל את מעניינת. לא רק מחברת מילים למנגינה. יודעת להיות ספונטנית נכנסת בהם עד הסוף. עכשיו אני יודע שמינית את כל מה שגבר היה רוצה. דניאל בעברית

מייקי69

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח..........

שקספירית.....!!!! העלת דג בחכתך !!!! כיפאק-היי !!!!

העיניין הוא מייקי יקירתי, שבכלל לא

אוהבת לדוג לא סובלת רשתות קורי עכביש לולי תרנגולות כלובי דובים מלכודות עכברים ומיטווחי ברווזים.

למעלה