מספרת סיפורים יקרה
אני קצת תוהה לגבי שלל ההודעות שלך. סתם לידע כללי, שמו של בנה של נייטי נחשף כבר מזמן ע"י נייטי עצמה - זו זכותה המלאה. לעומת זאת, שם הגננת והגן לא נחשפו מעולם. לפי ההגיון שלך אסור לקטר על גבי האינטרנט. כי אולי החשמלאי שהיה מגעיל גולש כאן, וחמותי שתחייה וחבורתיה גם הן סמויות כאן שלא לדבר על החצי שלי היקר....וכן אני חושבת שאם גננת בניק תכתוב בפורום גננות, "איזו אמא איומה פגשתי היום בגן" זו זכותה, היא לא נתנה שם, היא פרקה קשיים שיש לכולנו עם אנשים שונים. חוץ מזה, שאני , באופן אישי, לא יכולה להבין איך גננת אומרת שאין לה שום דבר טוב להגיד על ילד. אני עבדתי עם ילדים, חלקם אהבתי, חלקם ממש לא , חלקן היו מלאכים קטנים (ולפעמים לא) וחלקם שדים (ולפעמים לא) אבל גם לילד הכי בעייתי - אפשר למצוא משהו טוב להגיד. אם גננת היא כ"כ מקצועית ורוצה לתמוך בהורים , כדברייך, איך בדייוק היא עושה את זה בדרך הזאת? נגיד שלתומר באמת יש בעיות מעל מעבר וזה לא היה קושי של הגננת אלא קושי אובייקטיבי של תומר (נניח) אז מה? אז אין שום דבר טוב להגיד עליו? איך היא תיצור קשר של אמון עם ההורה ותעזור לו לראות את הקושי אם היא רואה רק את השלילי. עבדתי עם ילדים עם פתיל קצר שהיה מאוד קשה לעבוד איתם, אבל לפעמים הם צירו יפה או שחקו יפה בפינת בובות (גם אם לזמן קצר) או הקשיבו לסיפור בעניין או נהנו מהטיול או מהריקוד וכן הלאה וכן הלאה... כשלגננת אין שום דבר טוב להגיד על ילד - זה בדיוק המקום שהילד צריך לעבור גן. ויותר מזה , בעייני מאיר באור לא טוב את יחסי האנוש של הגננת - ומכאן גם את המקצועיות שלה - כי זו עבודה עם אנשים, ילדים והורים. ונכון, אני רואה רק את הצד של נייטי, אני לא מכירה את הגננת, אין לי מושג מי היא ובאיזה גן היא עובדת (אם היא כ"כ רוצה היא יכולה בעצמה לכתוב כאן, ואולי נראה עוד צד - אבל האמת זה לא נראה לי לעניין) - מתוך מה שהאמא הספציפית הזאת סיפרה - אני לטובתה, אותה אני מכירה ואני כאן כדי לתמוך בה עם קשיים שהיא מעלה, תהיה זו הגננת, או הילדים או הבעל או המוכרת בחנות או כל אחד אחר.