משהו קצת מוזר..

PoisonousLitchi

New member
משהו קצת מוזר..

אכן, יש לי עוד שאלה, מקווה שלא נמאס לכם לענות
יש אפשרות לשלב משפטים עם ביולוגיה? (עפ"י מה שכתוב באתר של את"א זה אפשרי, אבל אני מניחה שאני אהיה בין היחידים שיעשו את זה.. יכול להיות שלא יאשרו לי..?) ויכול להיות שזה יפגע בסיכויים שלי למצוא התמחות, כי אני אצטרך להסביר למה למדתי משהו שבכלל לא קשור (כלומר, זה יכול להציג אותי כלא- ממוקדת ומישהי שלא יודעת מה היא רוצה- ואם נודה באמת, זה נכון..)

sacrament

New member
תקשיבי בובה../images/Emo13.gif

נא לא לפתוח מספר הודעות חדשות ביום. פתחת בבוקר הודעה- שרשרי לשם. תאמיני לי שהיא עדיין קופצת (-:

flutter girl

New member
זה מוריד הודעות חשובות למטה

זה לא סתם אובססיה של מנהלים. כן?

PoisonousLitchi

New member
מבטיחה להיות ממושמעת :)

וכיוון שאני יודעת שאת לומדת בחיפה: הייתכן שבאונ' חיפה לא ניתן לשלב חשבונאות ומשפטים?? (זה מה שעולה מקריאה באתר..) את מכירה סטודנטים בחיפה שכן עושים את זה?

flutter girl

New member
אהה וחשוב לציין

שאני מכירה את הרוב הגדול של השילובים שנעשים אצלי בשנה. נראה לי אגב שילוב קצת כבד מדי.

לא רק שזה קיים, זה גם רעיון מעולה

בהנחה שתקחי את זה למקומות נכונים. התחום העולה בישראל זה תביעות ייצוגיות של איכות-סביבה, ובהן ידע בביולוגיה (ככל שזה קשור לאיכות הסביבה כמובן) הוא עצום. למדתי השנה דיני איכות סביבה אצל ד"ר בועז שנור, שהוא עצמו עובד כעו"ד בכמה תיקים כאלו- והוא סיפר לנו על שתי סטודנטיות שלו (מהעברית) ששילבו לימודים סביבה עם משפטים (ולמיטב ידיעתי- זה תת-תחום בביולוגיה), והמשרדים הגדולים רבים עליהן. בקיצור- זה נישה, וזו נישה מיוחדת. ונישה, במשפטים, זה טוב. אלא אם תחליטי להתמחות בביולוגיה של חרקי-ג'ונגל נדירים, ואז זה לא ממש יעזור במשפטים. אבל תמיד בחיים החכמה היא לדעת איך לעשות את זה, לא?

למעלה