משהו קטן... למה אם יבנו מכונת זמן ניתן יהיה לחזור לעבר רק עד הרגע בו הומצאה מכונת הזמן?
X Xboy4 New member 27/6/04 #1 משהו קטן... למה אם יבנו מכונת זמן ניתן יהיה לחזור לעבר רק עד הרגע בו הומצאה מכונת הזמן?
M Moridin New member 27/6/04 #2 אני במקומך לא הייתי נכנס לספקולציות לגבי האופן התפקוד במציאות של ההמצאה הספרותית הבספק-אפשרית שנקראת "מכונת זמן"...
אני במקומך לא הייתי נכנס לספקולציות לגבי האופן התפקוד במציאות של ההמצאה הספרותית הבספק-אפשרית שנקראת "מכונת זמן"...
E elfsong New member 27/6/04 #3 פשוט כי לפני זה היא לא התקיימה אולי? וגם אם תוכל לחזור יותר זה דיי יצור את "פרדוקס הסבא"
P prefect New member 27/6/04 #4 אולי יש איזו תיאוריה שמסבירה את זה אנאערף, בזמן האחרון לכל דבר קוראים תיאוריה
A ailag New member 30/6/04 #6 זה לא נכון אנחנו עדיין לא יודעים איך אנחנו מתכננים לחזור בזמן, בשביל להגיד דבר כזה. אלפסונג: פרדוקס סבא עדיין יכול להווצר עם סבא ונכד שנולדו אחרי המצאת מכונת הזמן, אם נניח שאפשר לחזור רק עד רגע המצאתה. יש לו גם פתרון די פשוט..
זה לא נכון אנחנו עדיין לא יודעים איך אנחנו מתכננים לחזור בזמן, בשביל להגיד דבר כזה. אלפסונג: פרדוקס סבא עדיין יכול להווצר עם סבא ונכד שנולדו אחרי המצאת מכונת הזמן, אם נניח שאפשר לחזור רק עד רגע המצאתה. יש לו גם פתרון די פשוט..